kızlar, çevremde gülin hn ma gitmiş birçok insan var.. hepside çok memnunlar.. şuan hiçbir hastane ile anlaşması olmaması tereddüte düşürüyor beni.. doğumdan sonra hastaneye gelip ilgilenmez diye düşünüyorum.. sizce hastane dr una mı gitmek daha iyi dışarıdan bir doktora mı kafam çok karıştı yorumlarınızı bekliyorum..
anlaşılan kimse gitmiyor gülin hanıma benneyaptımki
bende 6 aydır gülin hanımın takibindeyim çok memnunum.doğumuda onunla dorukta yapacağım kısmetse.tavsiye ederim
canım gülin hanım suanda hangi hastanede çalısıyor yada muayenehanesi nerede bilgi verirsen sevinirim
gülin hanım özel muaynehanesinde çalışıyor herhangi bir hastanede çalışmıyor.doğum için vatan,acıbadem,doruk hastanelerini kullanıyor.muaynehanesi cekirgede sırameşeler diye bir yer var orda.cok ilgili fiyatlarıda özel olmasına ragmen makul ve istediğim her an telden ulasabiliyorum. istersen özelden numarasını verebilirim.
canım testleri muaynehanede yaptırıyorsun.hemşiresi alıyor kan veya idrar hangisiyse artık onlar labaratuarlarında incelryip sana sonucu bildiriyorlar.hersey muaynehanede hallediliyor yani.istersen ara ara aile hekiminde yaptırıp ona götürebilirsin. randevu no:02242350222 sekreteri:05058164328 facebookta grubu var bak bi istersen
bende 6 aydır gülin hanımın takibindeyim çok memnunum.doğumuda onunla dorukta yapacağım kısmetse.tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?