Bursa Jimer Gülin Okan hastaları buraya.....

sana arkadaşlık gönderiyorum arada konuşuruz doktorlar hakkında....benide hemen bulabilirsin ayrıca..

arkadaşlığını kabul ettim sanıyorum ama yazmak için girdiğimde tekrar onayla falan çıkıyor biraz yeni olduğum için pek tecrübeli değilim .bu arada geçen hafta pazartesi günü bende kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları durmuş...sebebi içinde test yaptırdık bakalım bu hafta öğrenicez.Jale hanımı operasyon öncesi gördüm ama o sırada anestezi uygulamadan önce göremedim
çünkü pazartesi çok yoğundu,ama çok memnunum hem artık hasatane olarakta bazı şeyler yerine oturmaya başlamış sanırım yönetimin %50 si değişmiş bu farklılık ondan yani ama sağ olsun lar hiç bir sorun yaşamadım.neyse umarım diğer taraftan görüşürüz burayı fazla meşgul etmeyelim bu farklı bir konu çünkü :)

ay canım çok geçmişolsun .çok üzüldüm gerçekten....
allah tez zamanda yenisini nasibeder inşallah bize..sağlıkla kucağımıza alırız ....
olsun canım hayırlısı neyse o olsun herşey allahtan bunu unutmayalım ama dimi.....
çok kafana takma sende benim gibi.....
operasyonun iyi geçmesine çok sevindim..geçmişolsun..

iyi dileklerin için çok sağol canım ,çok kafama takmıyorum ama bir yandanda nedense konduramıyorum asla isyan niteliğinde değil fakat;hiç düşünmediğim aklıma bile getirmediğim bijrşeydi tabi kimse istemez ve düşünmez ve bende düşük riski olmasına rağmen ''benle kalıcaksın bunu beraber yeneceğiz diye '' konuşurdum bebişimle.dediğin gibi hayırlısı daha kötü şeylerde olabilirdi tabiki...umarım en kısa zamanda tekrar bu duyguyu tadabiliriz,bakalım dr cumartesi neler diyecek ona göre yola devam ederiz inşalllah.

evt canım beterin beteri var allah korusun....
buarada sonucu çıktımı patalojinin..bebeğin kalbi neden durmuş???nedeni neymiş burada paylaşırsan sevinirim...
şimdi doktor parça kaldımı diye muayene eder seni..bi sıkıntının yoksa zaten tamamen temizlenmiş demek oluyor....
inşallah en kısa zamanda gelir bebeklerimiz...
geçmişolsun...

sonucumuzu cumartesi öğrenicez inşalllah,daha öğrenmedik çok tedirginimde açıkçası!sana yazarım yine sonuç bellli olunca.umarım parça falanda yoktur çok şükür kanamamda bittti,inşallah herşey o gün olduğu gibi yolunda gider.inşallah dediğin gibi tekrar gelsinler ve bu seferde herşey daha olsun bizler için tekrar sağol.kiminin bir sene sonra kimi kişilerinde 2-3 ay sonra oluyormuş umarım bizimki en kısa zamanda olsun,artık o kadar yoruldum anlatamam,yani kafam o kadar çok şeylerle meşgul oluyorki beynim yoruldu zaten kısa zamanda rahatlamak dileğiyle inşallah.kendine iyi bak.

kanaman bittiyse ve ağrın sızın yoksa parçada yoktur diye düşünüyorum...
canım bize doktor ilk adetinden sonra bebek çalışmalarına başlayabilirsin bi sakıncası yok senin için dedi...ama biz hiç korunmadık bu ayda...nebileyim öyle yaptık...kendimi iyi hissediyordum benimde pek kanamam olmamıştı canım...1 gün olmuştu..sonra o geçtikten 1 hafta sonra yine lekelenme tarzında olmuştu...
ben hala adet olmadım buarada ..neredeyse 40 gün olacak ....
ama ilk adetin gecikmeside normalmiş...eğer 50 günü geçerse doktora gideceğim bende bakalım...
sende kendine iyi bak ...sağlıcakla kal..:1hug:a.s.

:dance::dance:
ben senin kadar şanslı değilim galiba çünkü benim kanamam tam 5 gün sürdü ve ara ara yineledi sonrda lekeye döndü ,şimdi çok şükür iyiyim.belki test sonucune görede değişebiliyordur çalışmalar...tedirginlik içinde beklemedeyim hem parça kaldımı acaba sorusu hemde test sonucu çok mu kötü sorusu yedi bitirdi yani beni ...ne yapsam bu düşünceler bitmiyor ,az kaldı hadi gayret diyorum 1 gün sonra herşeyi öğrenicez hayırlısı olsun ddemekten başka çaremizde yok .sana kolay gelsin en kısa zamanda pozitif sonucunu verirsin bana.:sm_cool:

canım merhaba,dr gittik herşey yolunda tamamen temizlenmiş;fakat daha test sonucu çıkmamış,gerginliğim bitcek derken bitmedi.regly olunca geliceksin dedi,sonuçta 2 hafta sonra çıkıcakmış.Sen test yaptırdınmı sebevi bellimi yani?ben iki arkadaştan duydum biri sürekli uludağa çıktığı için ,basınçtan dolayı kaybetmiş.diğeride hormonlu yiyeceklerden dolayı(bu bahsettiğimde köyde yaşayıp peynirini bile doğal yiyen biri ,inanamadım ben bile o nasıl inansın!!!)görüşmek üzere a.s.

ay canım çok sevindim gerçekten herşeyin temiz çıktığına..çok şükür....
test sonuçlarınıda merak ediyorum...
canım ben test yaptırmadım..boş gebelik olduğundan zaten doktor bunun bir nedeni yok dedi..ne bir hastalık bu ne bir mikrop yani nedensiz olabilen bişiymiş ne bilimm

sağol canım,bende çok sevindim çok şükür tekrar bir operasyona gerek kalmadan bu da bitti.sonucu alıyım hemen haberin olur emin ol.kendine iyi bak tatlım görüşürüz :1hug:

sen unutmaya çalıştıkça ben hatırlatıyorsam kusura bakma,eğer böyle birşey varsa kırıcam ddiye düşünmeden hemen söyle bir daha birşey sormam,bunu söylerken çok sammimiyim,seni anlarım; bende etrafımdakilere anlatmaktan çok sıkıldım,insanları kıramıyorumda nedense söyleyemiyorumda yeter artık sormayın diyemiyorum,ben sadece hem seni yakın gördüğüm hemde aynı şeyleri yaşadığımız için bazı şeyleri soruyorum.darılmam, sadece seni çok çok iyi anlarım bu konuda hassasiyetin devam ediyorsa lütfen haberim olsun.

ay canım nekadar düşüncelisin gerçekten...
yok hayatım öyle bir hassasiyetim yok inanki..canım aynı şeyleri yaşadığımız için bende konuşmaktan memnunum ....kırılmam canım gerçekten...ben olaya çok olgunlukla bakabiliyorum gerçekten herşey allahtan canım neyapalım...böyle düşündükçe atlatmam daha daha kolay oldu zaten..hayat iyi yada kötü süprizlerle dolu...
ben zaten umudumu hiç kaybetmedim ki eminim bizimde sağlıkla kavuşacağımız bebişlerimiz gelecek zaten .....
hassasiyetin içinde ayrıca teşekkürler canım..

slm cnm evet gülin okan ın hastasıyım çok isabetli bir karar vermişsin seçtiğin hastane ve doktor tek kelimeyle süper alt katıda süper üst katıda gülin hanımdan başka kadın doğumcu tanımam jimer de doğum yaptım doktorumdan ve hastaneden çok memenun kaldım

Son düzenleme:
acaba gülin okan da başka hastasıyla mükemmel şekilde ilgilenen bir başka kadın doğumcu var mıdır benim doktorum gülin okan (gülin annem) hayatım boyu dua etsem onun hayatıma kattığı güzelliklerin hakkını ödeyemem doğumumu jimer de yaptım 2 güzel gün geçirdim doktorum bana annem gibi yakındı çok çok çok güzel ve unutamayacağım bi doğum oldu hastane personeli de çok ilgili ve güleryüzlüydü gebeliğim boyunca ve doğumumda hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım jimer mükemmel bir hastane ve gülin okan mükemmel bir doktor

bunu duyduğuma çok sevindim.gerçekten gülin okanın operasyonlarda ayrı bir şefkati var.anne şefkatini veriyor.
buarada hamileliğin döneminde muayenelerin nasıldı??birde bebeğin ultrason cd sini veriyormu??

Merhaba arkadaşlar bende 12 haftalık hamileyim ve Gülin hanıma gidiyorum.İlgisinden bende çok memnunum sadece çok yoğum olduğu için çok uzun süre sorular soramıyorum.Ama çok güleryüzlü.Benim merak ettiğim Gülin hanım özelden bakıyor peki doğumu SGK'dan yapabiliyormusun.

merhaba hanımlar ben yaklaşık bir ay önce jimerde doğum yaptım doktorum aslında jale hanım ancak doğumdan bir gün önce solunum yetmezliğiyle acil olarak hastahaneye başvurduğumda ve doktorumun sezeryanda olması sebebi ile kısa bir süre gülin hanım ilgilendi benimle. bunu neden yazma gereksinimi duyduğumuda şöyle belirteyim.bazı yerlerde ilgisiz heleki başka bir doktorun hastasıyla kesinlikle ilgilenmediği gibi yazılar okudum. fakat kesinlikle öyle bir doktor deil kendi hastası olmama rağmen hem çok güzel bir ilgi gördüm hem aydınlatıcı açıklamalar yaptı hemde en az kendi doktorum kadar sıcak ve cana yakın davrandı.

sadece operasyonlarda değil o şefkat ve sıcaklık gülin annemin yapısında var daha önce kürtajımıda o yapmıştı yaklaşık 2 yıldır tanıyorum kendisini iyiki tanımışım o benim için çok büyük bi şans uğurum o benim kızımın hamileliliğinde gittiğim doktor şimdi ismini vermeyim çok canım yandı ondan sonra çok dua ettim karşıma çıkacak doktorun işini iyi yapan,tecrübeli,hastasını psikolojik olarak rahatlatan kısacası annem gibi olmasını dualarım kabul oldu ne diyebilirimki 4ay önce oğlumu dünyaya getirdim jimer de gülin okan ın tecrübeli ellerinde hiç bir sorunla karşılaşmadım 2. kez sezaryen olmasına karşın öylesine rahat bi doğumdu gebeliğimde muayenelerim çok güzel ve eğlenceliydi yaşadığım bu güzellikleri önce allaha sonra gülin anneme borçluyum bu arada ultrason cd si hakkında bilgim yok ama hastaneden öğrenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…