sana arkadaşlık gönderiyorum arada konuşuruz doktorlar hakkında....benide hemen bulabilirsin ayrıca..
gülin hanımmıydı doktorun?
arkadaşlığını kabul ettim sanıyorum ama yazmak için girdiğimde tekrar onayla falan çıkıyor biraz yeni olduğum için pek tecrübeli değilim .bu arada geçen hafta pazartesi günü bende kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları durmuş...sebebi içinde test yaptırdık bakalım bu hafta öğrenicez.Jale hanımı operasyon öncesi gördüm ama o sırada anestezi uygulamadan önce göremedim
çünkü pazartesi çok yoğundu,ama çok memnunum hem artık hasatane olarakta bazı şeyler yerine oturmaya başlamış sanırım yönetimin %50 si değişmiş bu farklılık ondan yani ama sağ olsun lar hiç bir sorun yaşamadım.neyse umarım diğer taraftan görüşürüz burayı fazla meşgul etmeyelim bu farklı bir konu çünkü :)
ay canım çok geçmişolsun .çok üzüldüm gerçekten....
allah tez zamanda yenisini nasibeder inşallah bize..sağlıkla kucağımıza alırız ....
olsun canım hayırlısı neyse o olsun herşey allahtan bunu unutmayalım ama dimi.....
çok kafana takma sende benim gibi.....
operasyonun iyi geçmesine çok sevindim..geçmişolsun..
evt canım beterin beteri var allah korusun....
buarada sonucu çıktımı patalojinin..bebeğin kalbi neden durmuş???nedeni neymiş burada paylaşırsan sevinirim...
şimdi doktor parça kaldımı diye muayene eder seni..bi sıkıntının yoksa zaten tamamen temizlenmiş demek oluyor....
inşallah en kısa zamanda gelir bebeklerimiz...
geçmişolsun...
kanaman bittiyse ve ağrın sızın yoksa parçada yoktur diye düşünüyorum...
canım bize doktor ilk adetinden sonra bebek çalışmalarına başlayabilirsin bi sakıncası yok senin için dedi...ama biz hiç korunmadık bu ayda...nebileyim öyle yaptık...kendimi iyi hissediyordum benimde pek kanamam olmamıştı canım...1 gün olmuştu..sonra o geçtikten 1 hafta sonra yine lekelenme tarzında olmuştu...
ben hala adet olmadım buarada ..neredeyse 40 gün olacak ....
ama ilk adetin gecikmeside normalmiş...eğer 50 günü geçerse doktora gideceğim bende bakalım...
sende kendine iyi bak ...sağlıcakla kal..:1hug:a.s.
kanaman bittiyse ve ağrın sızın yoksa parçada yoktur diye düşünüyorum...
canım bize doktor ilk adetinden sonra bebek çalışmalarına başlayabilirsin bi sakıncası yok senin için dedi...ama biz hiç korunmadık bu ayda...nebileyim öyle yaptık...kendimi iyi hissediyordum benimde pek kanamam olmamıştı canım...1 gün olmuştu..sonra o geçtikten 1 hafta sonra yine lekelenme tarzında olmuştu...
ben hala adet olmadım buarada ..neredeyse 40 gün olacak ....
ama ilk adetin gecikmeside normalmiş...eğer 50 günü geçerse doktora gideceğim bende bakalım...
sende kendine iyi bak ...sağlıcakla kal..:1hug:a.s.
ay canım çok sevindim gerçekten herşeyin temiz çıktığına..çok şükür....
test sonuçlarınıda merak ediyorum...
canım ben test yaptırmadım..boş gebelik olduğundan zaten doktor bunun bir nedeni yok dedi..ne bir hastalık bu ne bir mikrop yani nedensiz olabilen bişiymiş ne bilimm
ay canım çok sevindim gerçekten herşeyin temiz çıktığına..çok şükür....
test sonuçlarınıda merak ediyorum...
canım ben test yaptırmadım..boş gebelik olduğundan zaten doktor bunun bir nedeni yok dedi..ne bir hastalık bu ne bir mikrop yani nedensiz olabilen bişiymiş ne bilimm
sen unutmaya çalıştıkça ben hatırlatıyorsam kusura bakma,eğer böyle birşey varsa kırıcam ddiye düşünmeden hemen söyle bir daha birşey sormam,bunu söylerken çok sammimiyim,seni anlarım; bende etrafımdakilere anlatmaktan çok sıkıldım,insanları kıramıyorumda nedense söyleyemiyorumda yeter artık sormayın diyemiyorum,ben sadece hem seni yakın gördüğüm hemde aynı şeyleri yaşadığımız için bazı şeyleri soruyorum.darılmam, sadece seni çok çok iyi anlarım bu konuda hassasiyetin devam ediyorsa lütfen haberim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?