Bursa Jimer Gülin Okan hastaları buraya.....

Bırak birde alt katta bir beyfendi var... Eşim çıkış günü ödeme yapmaya gittiğinde doğrudan özel sağlık sigortasının kağıtlarını imzalamasını istemişler. Benim eşimde hayatta birşeyi okumadan imzalamaz... Ne gerek var demiş okumanıza... Eşim ben genede okumak istiyorum diyince..

"Beyfendi kağıtları imzalamadan çıkış evraklarını katiyyen vermiyorsunuz diye yanındaki bayana talimat vermiş... Eşim kendimi zor tuttum diyor... Arsız mıyız hırsız mıyız ki böyle davrandılar diye üzülmüş...

Ya duyduğumuz Jimer hikayelerini anlatmaya kalksak burda forum taşar... Ha kapandı ha kapanacak diye diye bu noktaya geldiler... Umarım daha fazla insanı üzmezler..

Bence o işletmeden hamile bayanları korumak bir insanlık görevidir.

tabiki acıbademdeki profesyonellik hiç birisinde yok..oranın sistemini çok beğeniyorum...
ama 3 ay sanırım sen bankacısın ve özel sağlık sigortan var....
sgk gibi güvenceler orada geçerli değil ve şartlar çok ağır orada....muayene falan bişey değilde ufacık bir operasyon bile çok pahallı...
benden kürtaj için istedikleri para 1750 gibi bir rakamdı....hastahanede 1 saat kalacaksın sadece....
yani özel güvencesi olmayan insanlar bitek olsa olsa benim gibi muayeneye giderler acıbademe...işin gerçeği bu...

Demek herkes farklı şeyler yaşıyor,ben de doğumumu orada yaptım ama innalımaz memnun kaldık,ebe hemşireler evet genç,ama hiç olumsuz birşey yaşamadık,aksine çok ilgili,samimi,sıcaklardı.

Demek herkes farklı şeyler yaşıyor,ben de doğumumu orada yaptım ama innalımaz memnun kaldık,ebe hemşireler evet genç,ama hiç olumsuz birşey yaşamadık,aksine çok ilgili,samimi,sıcaklardı.

Elbette Ceyo... Dediğin gibi beklenti seviyesi ile ilgili birşey... Sehrazatı bilemem ama benim yaşadıklarım ve burada konuştuklarım çok ciddi şeyler... :uhm:

Buradan normal doğum beklenen hamile arkadaşlara sesleniyorum... Hangi özel hastanede doğum yaparsanız yapın eğer doğum belirtileriniz normal seyrinde gidiyorsa sakın acilden yatış yapmayın. Normal yatış yapın... Aksi takdirde yaşayacaklarınızın tek suçlusu siz olursunuz... yasakkelime

Eğer siz bence o hastaneden memnun kaldıysanız şanslı azınlıktasınız derim.

Bu yıl içinde 3 tanıdığım jimerde doğum yaptı. En son Nisan ayında doğum yapan arkadaşım Gülin hanım'ın hastasıydı, inanılmaz memnunum doktorumdan diyor.Hastane hakkında da hiç olumsuz birşey söylemedi.Sezeryan oldu, herşey çok iyi geçmiş.
Ben de artık Gülin Hanım'a devam ediyorum.
Bence her hastaneden memnun olmayanlar vardır.
Umarım bizim için iyi olur.

doğumdan sonra personelmi yoksa gülin hanımmı ilgi göstermedi...

merhaba nilüfer uzun zamandan beri seni yakalamaya çalışıyorum neyseki ulşatım çok geçmiş olsun seni üzmek değil amacım
bir türlü söyleyemedim hayırlısı buydu demekki.
neler duyuyoruz ya!!!!hayret ediyorum ve ne güzel dr artık ilgileniyor derken şimdide üst kat olayı çıktı eskisinden daha çok korkmaya başladım.sen devam ediyormusun?

sana arkadaşlık gönderiyorum arada konuşuruz doktorlar hakkında....benide hemen bulabilirsin ayrıca..

dikkatimi çeken bişey var arkadaşlar.....................
birkaç arkadaş sırf jimeri ve doktorlarını kötülemek için siteye üye oluyor...............
ilk yazdıkları mesaj da hastaneyi kötülemek oluyor.....
anlamak mümkün değil
burdaki herkez genelde evli ve eğitim seviyesi oldukça yüksek insanlar....
yani kim nerenin nasıl ve ne kadar iyi olduğunu değerlendirebilecek kapasitede..............
bir kurumdan memnun olanlar da olabilir olmayanlarda....
bi çok hastanede normal gelişen bi doğum aniden sezeryana dönüşebiliyo bu nerde olsan da değişmez bu çok doğal.....
ben şu an 9 aylık hamileyim ve 13-14 gün sonra jimerde doğum yapacağım....
sizler ne yaşadınız bilmiyorum ama ben doktorumdan ve hastaneden çok memnunum...
7 aylıkken sancım oldu ve 3-4 gün hastanede kaldım....
tüm hastane personeli başımdaydı hepsi çok ilgilendi
hafif bi tansiyon düşüşünde bile 4-5 hemşire birden geldi başımı ovaladı ayaklarımı ovaladı............
ben çok rahat ettim hastanede..........
1-2 takıntılı kişi hastane ve doktorlarına takmış en küçük olayı abartarak burda lanse ediyor bu hiç etik değil..........
burda her an doğuma hazır kısa süre de jimerde doğum yapacak bi çok hamile bayan var
kimseyi bu şekilde germeye hakkınız yok
korku içinde hastaneye gitmelerini sağlamaya çalışır gibisiniz............,
ne kadar rahat olurlarsa doğumları da o kadar rahat ge.er...
zaten acıbademin profesyonelliği tartışılmaz ama bu profesyonellik karşısında aldıkları ücret te tartışılamaz....................
5000-7000 tl arasında değişen doğum fiyatlarını acıbademde herkezin gitmesi mümkün olmadığına göre....
daha yazacak çok şey var ama neyse.....
hepinize sağlıklı doğumlar...
herkez kendi tecrubesini yaşayıp görecek sonuçta
1-2 kişinin başına kötü bişey geldi diye herkeze kötü bişey olacak diye bişey yok....
gerçi ortada kötü bişey de yok ya neyseyerimseniben

Merhaba beyaz melek;

Uslubunu çok onaylamamakla beraber bahsettiğin hususların haklılığını kabulleniyorum. Samimi bir paylaşım yapmak istedim ama sanırım amacından saptı.

Dediğim gibi herkes tecrübelerine göre olayları ve kişileri yorumluyor. Benim yaşadığım kötü deneyim burdaki diğer arkadaşları etkilememeli.

Sana da sağlıkla sıhhatle çocuğunu kucağına almayı Allah nasip etsin. Umuyorum herşey senin için yolunda gider.

bende şunu anlamıyorum....
herkez burada belli paylaşımlar yapıyor, yaşadıklarını anlatıyor,tecrübelerini paylaşıyor... bu konuda ben bir hata göremiyorum...
iyi yaşanan olaylarda yazılıyor kötü yaşanan olaylarda.....tabiki paylaşacağız....burası bir paylaşım sitesiii.......
3 ay bence amacından sapan birşey yok...neticede o hastahanenin ortaklarından değiliz hiç bir bağımızda yok....biz hastayız .... neden yaşadığımız kötü bir tecrübeyi yazmayalım ki.......ya da ben neden yazmayayım bende senin yerinde olsam yazardım tabikii....buranın amacı bu zaten....allayıp pullayacak halin yok okadar üzüldüğün şeyler olmuşken...
ayrıca beyaz meğeinde dediği gibi burada kim neyin nasıl olduğunuda değerlendirebilecek seviyede........
herkez yaşadıklarını yazmakta özgürrr.....
ben bu konuyu açtım ve merak ettiğim için bu konuyu açtım....
benimde yaşadığım iyide kötüde bazı şeyler var çelişkili bazı davranışlar dikkatimi çektiği içinde böyle bir konu açıp görüş almak istedim... ama bu hastahaneye gidenlerle sohbet ettikten sonra gidip gitmemek bana kalmış......

..........bende kimseyi yaşadıklarını anlatmak konusunda baskılanmasını doğru bulmuyorum!!!!!.......

Son düzenleme:
Merhaba;

3 ayın dediği gibi yakın zamanda doğum yapacaklara karşı biraz haksızlık etmiş olabiliriz. Ama neticede herkes yaşadığını biliyor.

Allah herkesin hakkında hayırlısını versin...

Bu arada beyaz melek sanada sağlıklı sıhhatli bir doğum dilerim.

bence önce doğum fiyatlarını öğrenin çünkü doğum fiyatları değişmiş sgk lı oomasına rağmen normal 1000 sezeryan 1500 özeli siz düşünün bende melike hnıma gidiyordum 7,5 aylığım ve şimdi bakalım önümüzdeki hafta bahar hastanesine gidicem yani yarı yolda kaldık

daha önce nekadardı sezeryan doğum????
bana 1500 normal geldi ama ..fiyatlar hakkındada çok bilgim yok açıkçası....
ortalama nasıl?

gülin hanımmıydı doktorun?

bu fiyatlar sigortalıların fiyatları önceden normal 300 ken 1000 lira oldun sezeryan 500 krn 1500 oldu ama özelden fiyatları ne kadar bilmiyorum bilmekte istemiyorum düşünemiyorum hatta ama tabi herkesin bütçesi kimine normal gelir kimine çok hastane çok güsel tartışılmaz ama fiyatlar tartışılır yani

doktorlara özelden muayene olsanda orada geçirdiğin operasyonlar veya tahliller sigorta üzerinden oluyor..
ben kürtaj olduğumda sgk üzerinden ödememizi yapmıştık...

hastane ve doğum fiyatlarıyla ilgili bir bilgim yok malesef..........
ama birçok özel hastane (ssk ile anlaşmalı) 1500-2000 ytl civarı diye biliyorum zaten ben...
çünkü bi arkadaşım baharda yapmıştı sezeryan ssk lı 1500 tü.
hayırlısı olsunn da para çok ta mühüm değil aslında yeterki sağlıkla kavuşalım kuzularımıza

benim arkadaşım bahar hastanesinde daha yeni doğum yaptı sezeryanla 360 lira ödediler ama isteğe bağlı sezeryan olursa tabi fiyat yükseliyo ama mecburen olursa 360

hımm oda iyiymiş..ama mecburen sezeryanmı isteğe bağlımı okadarını ayarlamak çok zor yani...
ya normal diyeceksin yada sezeryan mecburen...
hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı doğumlar olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…