Bursa Jimer Gülin Okan hastaları buraya.....

mospycim doğumdan sonra azcık oluyo ağrın sızın sen nasıl bi doğum düşünüyosun normal mi sezeryanmı ama ben çevremde duyuyodum çok zor çok kötü bilmem ne inan bana korkutulduğu gibi zor deyil kimisi ilk kalkarken zorlandım yok 1 ay yattım diyo ben hiç yatmadım kalkarkende hiç zorlanmadım bunları düşünüp gözünde büyütme yani olurmu:)

hayır sen olmuyosun bunun farkındayım ama hastane hakkında kötü eleştiri olunca neden sinirleniliyo onu anlamıyorum bak sende yazmışsın fiyatları yukarıya çekiyolar acıbadem gibi olmak istiyolar diye kim nereye isterse oraya gitmekte özgür bende buraya yaşadıklarımı yazdım sende yaz bi başkasıda yazsın adı üstünde doktor ve hastane tavsiyeleri

bi arkadaşımda senin gii söyledi hiç ağrım olmuyor demişti çok hoşuma gitmişti....ya tabi illa aprı sızı olur hiç olmamaıs imkansız bunlarında bilincindeyim bebişi görünce geçecek inş sancılarım.ama can inede tatlı insan bilmek istiyo..
işte başka arkadaşımda çok zorlanmış..hastahaneden çıkınca arabaya binememiş ayağımı atamıyorum diyor sanki orası tektar kesiliyor gibi hissettim diyor babasıyla kocası kucaklayıp oturtmuşlar..eve gelmiş tuvalete oturup kalkamamış ayakta yapmış afedersin ama ...oturup kalkarken oyuyorlardı diyor...2 günden sonrası rahattı diyor 2 gün ağlamış hep
ben sezeryan düşünüyorum......
evt kimisi çok yattım diyor kimide ağrım hiç yoktu diyor ..kimi banyo bile yapamadım tek başıma diyor ..bende korkuyorum şimdiden

meccbue canım senin ismin yanında yazan şey dikkatimi çekti..neyce bu ??ne diyor acaba??se şipşaşe...diye başlayan yazı??

hiç ağrım olmadı deyil iki saat doğumdan sonra oldu sonra ağrı kesicilerle falan azaldı yatarken kalkarken biraz oluyodu ama adım atamayacak gibi deyil yani o gece sondadan sonra kalktım lavaboya gittim ablamla gittim ilk gün ikinci gün kendim yalnız gittim taburcu olunca arabayada kendim bindim evimiz 2.katta orayada kendim çıktım hergün hastaneye gittim kızımı görmeye çünkü doktor istediyini yiyip içebilirsin ama yürümek şartıyla demişti bana ki benim tenim çok hassastır esmer olmama rağmen bıçakla keseyim elimi o yara kalır haftalarca ama korktuğum gibi olmadı doğum ben yatmadım neticede yatamadım daha doğrusu kızım 25 gün kuvözde kaldı onu görmeye hergün gittim bi hafta sonra dikişleri aldırmaya gidince dikişlerimin çok güzel kapandığını söyledi doktorda benide dikişler alınırken çok ağrıyo diye korkuttular bende yattım çokmu acıyacak diye beklerken doktor çoktan bitti hadi kalkabilirsiniz dedi yani dışardan hiçbişeye kulak asma doğum kişiye göre deyişiyo belki doktora görede farkediyodur

meccbue canım senin ismin yanında yazan şey dikkatimi çekti..neyce bu ??ne diyor acaba??se şipşaşe...diye başlayan yazı??

ben çerkezim oda çerkezce benim kızım kocaman oldu yazıyo ordaopuyorumnanaktan

canım bu benim tercihim sakın yanlış anlama normal doğuma müsaitsen normal doğur derim ben kızma ama bana olur mu:)şöyle bir uygulama oldğnu biliyrm dorukta(bir yakınım bir aralar dorukta calışıyrdu oradan biliyrm)sevil hanımın ve fatma hanımın hastaları suit odada kalıyrlar ben ve ablamda suit odada kaldık hersey fiata dahildi.biz zaten kalabalık bir aileyiz ondan suit oda cok iyi oldu annem ve esim kaldı gülin hanımla konus bunu hastahaneye söyler sen kafanda ki soruları direk dktrna aktar cnm .velim epidural normal doğum yapmıstı memnun kalmıstı sezeryandan sonra ağrım oldu süreli ağrı kesicilerle daha iyi oldm ilk gün.ilk ayağa kalkışım zordu ondan sonrası cok iyiydi gece ziyarete gelenler inanmadılar normal dgm sandılar ama bunda en önemli etken korseydi gülin hanıma sor dorukta 15 ytll karsılığında ameliyattan 8 saat sonra korse takıyrlar ve o sana cok iyi geliyor.(emin ol bana dua edeceksin:)amelyttan 8 saat snra kalktım bi dahada yatmadım desem yeridir :)burda hep okyrdm hareket edin yürüyün diye bana cok iyi geldi ooo destan olmus biz en iyisi buluşalım:)

mecbuecim sağol canım bütün merak ettiklerimi yazmışsın allah razı olsun şeker...
nilcim ne korsesiymiş o bassettiğin herşeyi soracağım bidahaki gittiğimde..kesinlikle suit oda istiyorum bende çünkü benim yanındada kalanlar olur mutlaka...diğer odalarda birkaç kişi kalıyor ozaman.benim hiç düşündüğün birşey değil böyle kalmak..2 gün kalınıyormuş zaten az değil:)mutlaka soracağım..korse ağrıları azaltıyormu canım 15 bişi değilmiş sağol canım on uda isterim mutlaka

rica ederim mopsycim eyer yazdıklarım işine yarayacaksa sevinirim:)

işe yaramazmı canım en merak ettiğim şey bu benim..ağrısı sızısı çokmu oluyor günlerce sürüyormu oturup kalkarken falan tekrar orası kesiliyormu gibilerinden birsürü soru takılıyor canım..bide ayılırken narkozdan yani..nefes alamadı gibi oldumu???bazısı nefes alamıyormuş neden öyle oluyor acaba....

oturup kalkarken bi hafta yanma hissi oluyo ama ağrı kesici alabiliyosun parol falan veriyo doktor ama öyle yendiden kesiliyomuş gibi olmadı bende başkasını bilmiyorum tabi bende nefes almama olmadı gayette çabuk ayıldım ki ben doğumdan önce yani preklampsi geçirdiyimi bilmediyim zamanlarda her akşam nefesdarlığı çekiyodum çok kötü nefes alamıyodum ağlama nöbetleri geçiriyodum bilemiyorum belki anestezi uzamanıyla alakalı bişeydir

evt canım büyük ihtimal anestezi uzmanıyla ilgili birşeydir bu...yani güzel anestezi yapması çok önemli...
demek nefesdarlığıda çektin canım...valla allah kormuş sizi hamileliğinde canım...allah uzun ömür versin sanada kızınada canım.....
ben kürtaj olduğumda genel anestazi almıştım ozaman çok rahattım ayılmam falan süper oldu ...hala o negüzel uykuydu diye düşünüyorum:)ama tabi kürtajda verilen anestazi kimbilir nekadar az birşeydir herhalde...
yanma hissi olsa razıyım canım.demek herkezde farklı birşey oluyor .

evet malesefki nefes alamıyodum özellikle akşam saatlerinde ağlama krizleri geçiriyodum nefes alamıyorum diye eşim panikleyip kalıyodu bütün bunları söyledim doktor hanım olabilir dedi savdı başından şimdi düşünüyorumda gerçekten mucize yaşamamız yani yiyecek ekmeyimiz varmış kızımında benimde neyse aklıma geldikçe sinirlerim çıkıyo tepeme:)bende genel anesteziyle oldum doktor gelene kadar vermedi anestezi uzmanı ameliyathaneye girince ben çok ağlıyodum bayada yaşı olan biriydi geldi yanıma korkma herşey bi anda olup bitecek dedi yüzümü okşadı zaten babamla yaşıttı ay ne bileyim o anda bana öyle iyi geldiki bide hepsi biliyodu erken doğum yapacağımı sonra masaya aldılar beni ordada yanıma geldi ahmet beyi bekliyoruz korkma tamammı dedi o gelince verecem ki sana anestezi bebeyin fazla etkilenmesin dedi elimi tuttu bende ağlamaktan konuşamıyorum tabi doktor geldi en son gözlerini hatırlıyorum o geldiyindede ağlıyodum tabi korkma tamammı ben elimden geleni yapıcam dedi sonrası gözümü açtım ayılma odasındayım ordaki kadın uyandınmı hadi uyan dedi bende kızım yaşıyomu dedim oda evet dedi bende doğru söyleyin dedim ısrarla yaşıyo merak etme alındı kuvöze dedi çıktım eşime soruyorum fatih kızım yaşıyomu doğru söyle diye doğumu bile yaşayamadım anlayacağın ammada yazdım yaakaydirigubbakcemile3

canım benimmm yaaaa..off allahım kimseye yaşatmasın..evt doğumdada kızım yaşayacakmı korkusuyla bayıldın öyle ayıldın tabi..nasıl bayılırsan öyle ayılıyormuşsun..allahım sana nasibetti güzel yavrunu çok şükür....
bide öyle personelin cana yakın olması çok moral veriyor o anda tutunacak bir dal arıyosun sanki....senle konuşmaları candan olmaları sana bi rgüç veriyor canım....
evt ileriki aylarda nefes alma problemi yaşanabilir diye okumuştum bende sanki aldığınız nefes yetmiyormuş gibi olur diye ama tabiki çok rahatsız edici bir boyuttan bassetmiyor..özellikle yemeklerden sonra olur diyor çok yemekten yani az ve sık yiyin falan gibi öneriler vermiş bunun için..ama sen çok aşırı yaşıyorsan buderece nefesin tıkanıyporsa nasıl normal olabilir bu durum yani....neyse canım hatırlama o kadını unut gitsin...senin doktorun ahmet beydi ve harika kızını kollarına almanı sağladı....canım benim ....

preklampsinin belirtilerinden biriymiş nefes darlığı hatta epilepsi nöbetleri ateş ama ben nöbet geçirmedim şükürki 10 gün tedavi edildim medicalde işte 10 gün dayanabildi kızım o on gün boyuncada hep kilo verdi karnımda çok zor bi on gün ve sonrası dahada zor süreçten geçtik ama hamdolsun ki şimdi kızımda bende sağlıklıyız bana kalan tek hatıra kilolarım oldukaydirigubbakcemile3onlardanda kurtulurum inş evet aklımda o vardı öyle bayıldım ayılıncada ilk onu sordum ama kimisi bilincim yerinde olmuyo falan diye anlatıyo ben gayet bilinçliydim yani herşeyi bilerek yaptım söyledim konuştum ya o ameliyathanede yalnızsın bide normal doğum gibi olmadı malesefki benimki o yüzden o anda anestezi uzmanı bana öyle davranınca duygulandım muslukları iyice açtımsenağlamataki bayılana kadar hatırlamak istemiyorum zaten ama hergün bi kere hatırlıyorum burdaaklinialirimsmile

kolay değğil canım..bebişin büyüdükçe sana herşeyi unutturacaktır tatlım

kızım sağlıklı olsun şu saatten sonra başka bişey istemiyorum ben zaten

inşallah canım ...allah sağlık sıhat versin inşallah bundan sonrası çok güzel olacak.

arkadaşlar ben gülin okana gitmiştim jimerdeyken ve çocuğumdaki kalp problemini anlamadı üstelik hastanedeki cihazlar ileri teknolojideki ultrasonlar ve bebeğimin kalbindeki kapl damar tersliği ve kalp delikliği varmış. geç kalındığı için vefat etti yavrum. Ve sonrasında araştırdım ki o cihazlar ile anlaşılabiliyormuş bu tür hastalıklar. kendisine dava açacaktım ama vazgeçtim Allah büyüktür. Allahıma havale ettim.. Ama başka canların yanmasını istemem bu yüzden paylaşmak istedim.

gülin okandan hergeçen gün memnuniyetim dahada çok artıyor allah razı olsun ondan...
nihancım allah sabır versin canım.peki sizin rahatsızlığınız tedavi edilebilir birşeymiydi??çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…