mospycim doğumdan sonra azcık oluyo ağrın sızın sen nasıl bi doğum düşünüyosun normal mi sezeryanmı ama ben çevremde duyuyodum çok zor çok kötü bilmem ne inan bana korkutulduğu gibi zor deyil kimisi ilk kalkarken zorlandım yok 1 ay yattım diyo ben hiç yatmadım kalkarkende hiç zorlanmadım bunları düşünüp gözünde büyütme yani olurmu:)
bi arkadaşımda senin gii söyledi hiç ağrım olmuyor demişti çok hoşuma gitmişti....ya tabi illa aprı sızı olur hiç olmamaıs imkansız bunlarında bilincindeyim bebişi görünce geçecek inş sancılarım.ama can inede tatlı insan bilmek istiyo..
işte başka arkadaşımda çok zorlanmış..hastahaneden çıkınca arabaya binememiş ayağımı atamıyorum diyor sanki orası tektar kesiliyor gibi hissettim diyor babasıyla kocası kucaklayıp oturtmuşlar..eve gelmiş tuvalete oturup kalkamamış ayakta yapmış afedersin ama ...oturup kalkarken oyuyorlardı diyor...2 günden sonrası rahattı diyor 2 gün ağlamış hep
ben sezeryan düşünüyorum......
evt kimisi çok yattım diyor kimide ağrım hiç yoktu diyor ..kimi banyo bile yapamadım tek başıma diyor ..bende korkuyorum şimdiden
meccbue canım senin ismin yanında yazan şey dikkatimi çekti..neyce bu ??ne diyor acaba??se şipşaşe...diye başlayan yazı??
teşekkürler canım..ya zaten ben rica ettim bilgin tecrüben varsa anlatırmısın diye çok teşekürler yardımcı oldun..
ben bide özel oda isteyeceğim bakalım fiyatlar çok değişiyormu özel falan olunca..odalarda normalde birkaç kişi kalınıyor sanırım değilmi????yanında annen eşin falan kalabiliyormu??
demek gülin hanımda doğum yaptı nasıl sezeryan doğummuydu????
ağrısı sızısı olmuşmu acaba?
işe yaramazmı canım en merak ettiğim şey bu benim..ağrısı sızısı çokmu oluyor günlerce sürüyormu oturup kalkarken falan tekrar orası kesiliyormu gibilerinden birsürü soru takılıyor canım..bide ayılırken narkozdan yani..nefes alamadı gibi oldumu???bazısı nefes alamıyormuş neden öyle oluyor acaba....
evt canım büyük ihtimal anestezi uzmanıyla ilgili birşeydir bu...yani güzel anestezi yapması çok önemli...
demek nefesdarlığıda çektin canım...valla allah kormuş sizi hamileliğinde canım...allah uzun ömür versin sanada kızınada canım.....
ben kürtaj olduğumda genel anestazi almıştım ozaman çok rahattım ayılmam falan süper oldu ...hala o negüzel uykuydu diye düşünüyorum:)ama tabi kürtajda verilen anestazi kimbilir nekadar az birşeydir herhalde...
yanma hissi olsa razıyım canım.demek herkezde farklı birşey oluyor .
canım benimmm yaaaa..off allahım kimseye yaşatmasın..evt doğumdada kızım yaşayacakmı korkusuyla bayıldın öyle ayıldın tabi..nasıl bayılırsan öyle ayılıyormuşsun..allahım sana nasibetti güzel yavrunu çok şükür....
bide öyle personelin cana yakın olması çok moral veriyor o anda tutunacak bir dal arıyosun sanki....senle konuşmaları candan olmaları sana bi rgüç veriyor canım....
evt ileriki aylarda nefes alma problemi yaşanabilir diye okumuştum bende sanki aldığınız nefes yetmiyormuş gibi olur diye ama tabiki çok rahatsız edici bir boyuttan bassetmiyor..özellikle yemeklerden sonra olur diyor çok yemekten yani az ve sık yiyin falan gibi öneriler vermiş bunun için..ama sen çok aşırı yaşıyorsan buderece nefesin tıkanıyporsa nasıl normal olabilir bu durum yani....neyse canım hatırlama o kadını unut gitsin...senin doktorun ahmet beydi ve harika kızını kollarına almanı sağladı....canım benim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?