Bursa Jimer Gülin Okan hastaları buraya.....

cuma değilde dün gittim bugün tahlil sonuçlarını götürücem. inş bi sorun çıkmas... mopsy nerelerdesinn ??

geldim canım geçen hafta yoktum oyüzden giremedim.nasılsı gittinmi gülin hanıma cnm.sonuçlar nasılmış???
bende pazartesi günü gittim yeni yerine çok kolaydı hemen bulduk...muayenehane falan hoşuma gitti gerçi daha yeni geçmişler hala tadilat devam ediyordu mutfak dolapları falan ama çok şirin olacak bittiğinde pembiş pembiş yapmış...
çekirge dorukla anlaşmış canım doğum için fiyat falan çok iyi anlaşmış ve değişmeyecek dedi.bana iyi geldi yani..zaten jimere falan zam gelmiş orda daha iyi enazından.çekirge dorukta çok iyi bir hastahaneymiş doğum için herşeyi mevcutmuş..daha araştırıyorum aslında ama olumsuz birşey duymadım..gülin hanım kendi muayenehanesinin yanındaki daireyide almış laborotuar oluyormuş orasıda...benim kafamda pek soru işareti kalmadı..seviyorum bu kadını ya çok şeker..çok konuştuk ogün herşeyi anlattı açık açık..güveniyorum doktoruma..paldır küldür çıkması sonucunda o günlere doğumu gelen bazı hastalardan kendi payına ücret talebetmemiş...şimdide birşeyler oturana kadar kendi payımı çok düşük tutacağım dedi...hastalarımın rahatsız olmasını istemiyorum falan dedi..hiç paracı değil doktorumuz canım beni çok güzel yerlere yönlendiriyor ayrıntılı ultrason falan çok uçuk değil yani söylediği şeyler..daha ne rakamlar duymuştum ben çünküüü....

aa gülin hanım ve melike hanım ayrılmışmı jimerden doruklamı anlaşmış doğum için bence isabetli olmuş doruk ta yenidoğan yoğunbakım ünitesi var jimerde bunların hiçbiri yoktu geçen sen hatta bebek hemşiresi bile yokmuş bu sene yeni açılmış yoğun bakım ünitesi ama ne kadar güvenilir olur onu bilemiyorum geçen sene yaşadıklarımdan sonra jimere hiç güvenim yok benim giden arkadaşlara saygı duyarım tabi dorukta ne kadarmış ki doğum

vallhi jimerde yoğun bakım ünitesi açıldı bldiğiniz üzre bebek hemşiresi doğumda bebeğimi bir teslim aldı her saat başı geldi kontrol etti emzirmeye çalıştı gece süt gelmeyince saat başı geldi altına baktı doyurdu bize elimizi sürdürmediler desem yeridir sağolsunlar bebiş druda aynı şekilde doğum başladığı andan itibaren doumhanede yanımızdaydı ertesi günde dahil olmak üzere odamıza gelip muayenesini etti ben çok memnun kaldım yani hakları ödenmez sağsolsunlar
dorukta güsel bir hastane inş. memnun kalırsınız kızlar fiyatlar tabi jimere göre uygundur

sen menun kalmışsın ben geçen sene gidiyodum bu sene açılmış geçen sene ne bebek hemşiresi nede yoğunbakım ünitesi vardı ben bizzat kendim biliyorum çünkü 28 haftalık bebek dünyaya getirdim ordan bi doktora gidiyodum zaten sonrasında doktor beni muhattap dahi almadı neyse konuyu uzatmak istemiyorum siz memnun kalmışsınız ne güzel ama herkes kendi yaşadığını biliyo malesefki özel hastane zaten mecbur hemşire bekleyecek başını mesele fiyatda deyil ayrıca tam teçhizatlı olması

kızlar doğumlarını şimdi yapacakları için bilgilendirdim geçen seneyi konuşmuyolar yalnış anlamadıysam şu anda yeni doğum yapmış biri olaraktan topikte jimer topiği olduğu için konuya mudahil oldum

tabi canım sonuçta burdaki topicler herkese açık ve kimsein tekelinde deyil bende eski bi hastaları olarak yazdım yaşadıklarımı yazdım sadece bu sene açılmış o zaman dört dörtlük olmuştur jimer fakat bütün doktorları ayrılmış:)

bide ben buraya daha fazla yazmıycam sonuçta gülin hanımın topici oda jimerden ayrılmış o yüzden boşuna işgal etmeyeyim hamile arkadaşlar size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum nerde yaparsanız yapın doğumunuzu ama iyice araştırın:)

vallhi dört dörtlük oldu yoğun bakım ünitesiyle
bütün drlar ayrılmadı tabiki kalanlar yeterli demkki

teşekkürler arkadaşlar..jimerde iyidir ama çok zam gelmiş orayada..sanırım artık fiyatları yükseltiyorlar yavaş yavaş..şuanda 2000-2500 liralara çıkmış sezeryan..ki hedef dahada yüksekmiş fiytlar konusunda.......
dorukta 1600 mış.sezeryan..normal doğumu bilemiyorum...
acıbademle eş tutmaya çalışıyor kendisini sanırım ama acıbadem olması çok zor öyle bir düşünce bile komik..evt güzel ve yeni bir hastahane ama neticede bursa şubeli, ve birçok yönetim problemi yaşanmış ve hala yaşanıyor...bu zamlardan sonra doğrudüzgün hastası kalmadı diyebilirim kolidorlarda in cin top atıyordu son 1 aydır...bi boşluk vardı meğer gelen zamlaradanmış..yazık yani güzelim hastahaneyi bi güzel yönetemiyorlar..üzücü...
daha rayına girmesi gereken çok şey var bence orada...bi amatörlük sezinliyorum hergittiğimde bi düzensizlik..doktorları hakkında yorum yapmıyorum ama onlarda o düzensizliğin içinde bence karmakarışıklar...

Son düzenleme:
mecbue sen nerde eyapmıştın doğumunu??çekirge doruk hakkında bilgisi olan varsa bana yazabilirmi acaba???....kızlar negüzel doğumlarınızı yapmışsınız sağlıkla...allahım darısı başıma inşallahhh

mospycim ben medicalde yaptım bütün bursada kuvöz arandı dorukta varmış ama orasıda benim tedavimi yapamayacaklarını söylediler preklampsinin son evresindeymişim ilk gittiyim jimerde çalışan doktor bunu farkedemedi o yüzden fakülteye ordada kuvöz olmadığı için medicale sevk edildim ordan biliyorum dorukta yenidoğanyoğunbakım var

hımm anladım canım çok geçmişolsun rabbim kızını bağışlamış sana ..allah kimseye yaşatmasın kızına ömür versin canım...

saol mospy rabbim kimseye vermesin ve herkese doktor gibi doktor nasip etsinolumunekankayizsmile

kızlar yazdıklarınızı okudum bende gecen sene jimerde doğum yapmayı cok istemiştim bir gün iş yerinde aniden rahatsızlandm ve beni jimere gtrdler.o gün orada yasadıklarım cok kaarmasık ve üzücüydü...bir daha buraya gelmem dedim ve gitmedim.ve aradan gecen bir seneye rağmen hiç birsey değişmemiş jimerde bence cok paragöz bir hastahane.ltfn kimse yanlış anlamasın ben ordaki dktrlrn hastası değilim onlar hakkında yorum yapmıyrm ama hastahane olarak cok karmasık ve ben terch etmem ki kesin orda doğum yapmayı planlıyrdm.melike hanım dorukta gecen hafta grdm gülün hanımda ayrılmıs burdan duydum

nilimsi sen doruğamı gidiyorsun canım????
buarada çok geçmişolsun üzüldüm ..allah kimseye terslikler yaşatmasın öyle biranda çok zorr..allah korusun..bende çok korkuyorum başıma bir aksilik gelmesinden allah korusun canım...
evt gülin hanımda ayrıldı kendi muayenesini açtı cnm ben gittim güzel herşey..çekirge doruğa hiç gitmedim hiç bir bilgim yok orası hakkında sadece iyi güzel diye duyuyorum oda şahsen kendisi gitmiş kimseye denk gelmedim daha....sen gidiyormusun??

mrb mopsy cnm ben eylülde cekirge dorukta yptm doğumumu epdrl sezeryan oldum sevil pakerdi dktrm doğumda doğumdan sonra personelden memnun kaldım ablamda ekimde orada dğm yağtı ablamın doğumu biraz riskliydi(ikiz gebelik)ona rağmen oda memnun kaldı arkadaslarımdan da giden var onlardan da sıkıntı duymadım simdi söyle bir karsılaştırma yaparsam jimer mekan olarak hakkaten süper bir hastahane odaları amelythanesi(daha önce bakmstm)doruk jimer kadar lüks değil sonucta doruk hastahanesi eskiden bursa hastahanesiydi sonradan restrsyn yaptılar benim 3 kardesm de orda doğdu düşün yani:)kaç senelik hastahane ama temiz düzenli ve personeli gercekten cok iyi.kadın oğum ve cocuk alanında cok iyi oğlumuda oraya gtryrm her ay.sünnetini de orada yptrdm.bu arada belirteym doruğun fanatiği falan değilim ben grdğm seyleri yazıyrm ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme:)ben kötü bir seyle karsılasmadım inş sende karsılasmassın cnm.gecen yıl bir velim doğum yapmıstı gülin hanımda ısrarla ona gitmemi istedi ama jimerde olduğunu duyunca vazgecmstm dşlersen git doruğa bir gez bak içinde kalmasın cnm

hayır sen fanatiksin işte:)işin şakası bi yana insan yaşadıklarını yazınca birileri neden rahatsız oluyo ben onu anlamıyorum burda birbirimizden faydalanacaksak yaşadıklarımızdan kötü yada iyi tecrübelerimizi birbirimize aktaramayacaksak ne anlamı kaldı ooo çok güzel hastane denince iyi ama eksik yönlerini anlatınca neden sıkıntı oluyo sonuçta hastane yönetiminin ruhu dahi duymuyo onlarını savunduklarını yada savunduğumuzu ben ne hastane nede doktor konusunda fanatik deyilim herkes istediyi doktora ve hastaneye gitmekte özgürdür ama şu varki tam anlamıyla gerçekten donanımlı bi yerde doğum yapmak gerekiyo ben çok kötü şeyler yaşadım inanın yaşadığım o 10 günü yazsam sayfalar alır başına gelmeyen bilmiyo o yüzden sürekli uyarıyorum ki kimse benim gibi yarı yolda kalmasın herkes özelde yapamaz doğum olabilir o zamanda en güzeli devlet hastaneleri

teşekkürler canım..ya zaten ben rica ettim bilgin tecrüben varsa anlatırmısın diye çok teşekürler yardımcı oldun..
ben bide özel oda isteyeceğim bakalım fiyatlar çok değişiyormu özel falan olunca..odalarda normalde birkaç kişi kalınıyor sanırım değilmi????yanında annen eşin falan kalabiliyormu??
demek gülin hanımda doğum yaptı nasıl sezeryan doğummuydu????
ağrısı sızısı olmuşmu acaba?

katılıyorum mcbue ciğim...burda zaten bilgi almaya çalışıyoruz neden rahatsız olalım canım bize ne yani..rahatsız olanlarda varsa böyle düşünsün derim bende...iyi yada kötü yazalım ki bilgimiz olsun yani birtane bile kötü örnek bana yeter o bir kötü ben olabilirdimi düşünürüm ben....sağlık bu şakaya gelecek birşey değil çünkü....,
bana yardımcı olup bilgi verenlere çok teşekkürler....iyi yada kötü hertürlü bilgiye yaşanmış tecrübeye açığım ben...kötüleri yazarsanız dahada memnun olurum ayrıca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…