:) Ön görüşme sağladın mı canım senbende şurda bekleyeyim sanırım bende suat bey e gidicem :)
yok canım nuray hanım a gidiyorum ben aslında ama amh değerim çok düşük çıktı konuşucaz cumartesi büyük ihtimalle tüp bebeğe yönlendirecek telefonda öyle dedi bende suat bey e gitmeyi düşünüyorum onun yönlendirmesi ile:) Ön görüşme sağladın mı canım sen
anladım inşallah güzel sonuçların olur senin de.yok canım nuray hanım a gidiyorum ben aslında ama amh değerim çok düşük çıktı konuşucaz cumartesi büyük ihtimalle tüp bebeğe yönlendirecek telefonda öyle dedi bende suat bey e gitmeyi düşünüyorum onun yönlendirmesi ile
inşallah canım çok zor aşamalar hepimizin hakkında hayırlısı olsun en güzeli olsun çifter çifter doğuralım inşallah :)anladım inşallah güzel sonuçların olur senin de.
evet bana da en çok güven veren dr kendisi oldu.Merhaba Bayanlar
Ben de Suat Beye gidiyorum bildiğiniz üzere . Başarı şansına gelince şimdi ne desem yanlış olur ama başarısını duyarak gittim bende. Ben 2 negatif gördüm ilki kimyasal oldu ikinci direk negatif daha çok başında olduğum için hastaneyi ve doktoru suçlu bulamam. Kimse de istemez sanırım başarı oranını düşürmek ben bilgisine de tecrübesine de güveniyorum güven de veriyor ayrıca . Umarım memnun kalırsınız ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz
Canım bir şey soracağımMerhaba Bayanlar
Ben de Suat Beye gidiyorum bildiğiniz üzere . Başarı şansına gelince şimdi ne desem yanlış olur ama başarısını duyarak gittim bende. Ben 2 negatif gördüm ilki kimyasal oldu ikinci direk negatif daha çok başında olduğum için hastaneyi ve doktoru suçlu bulamam. Kimse de istemez sanırım başarı oranını düşürmek ben bilgisine de tecrübesine de güveniyorum güven de veriyor ayrıca . Umarım memnun kalırsınız ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz
canım ne tahlilleri istedi acaba bilgi verebilirsen özel değilse sevinirimCanım bir şey soracağım
suat bey bize yaptırmamız için tahliller verdi.
o tahlilleri kendisine vermeye gittiğimizde beni muayene de edecek
her gittiğimizde muayene ücreti alacak mı
biliyor musun
Yok canım muayene ücreti almıyor bildiğim kadarıyla istediği ekstra tahliller oluyor bazen onlara ücret ödemiştim.Canım bir şey soracağım
suat bey bize yaptırmamız için tahliller verdi.
o tahlilleri kendisine vermeye gittiğimizde beni muayene de edecek
her gittiğimizde muayene ücreti alacak mı
biliyor musun
teşekkürlerYok canım muayene ücreti almıyor bildiğim kadarıyla istediği ekstra tahliller oluyor bazen onlara ücret ödemiştim.
İnşallah canım henüz görüştürmedi canım son 3 dndurulmuş var onlar da olmazsa görüştürecek fikrini söyledi biz de kabul ettik bana da mantıklı geldi.evet bana da en çok güven veren dr kendisi oldu.
hersey nasip kısmet tabi inşallah bundan sonra senin de güzel haberlerini alırız burada.
sizi genetik profesörü tahsin bey ile görüştürdü mü suat bey kimyasal ve negatif sonrasında
Rica ederim canım aklına bir şey takılırsa sor ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım.teşekkürler
Bize de dondurulmus embriyo ile transfer yapacagını soylediRica ederim canım aklına bir şey takılırsa sor ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım.
Benim de hemen hemen bu fiyatlara geldi canım ben 2017 aralık ayında başlamıştım yani 2017 fiyat üzerinden şubatta baya bir zam geldi ilaçlara da muayene ücretlerine de .Bize de dondurulmus embriyo ile transfer yapacagını soyledi
Bir ay ara verecekmiş opüden sonra
Tüp bebek için verilen 6.250+ kdv dısında;
2000 tl + kdv alınacakmıs
Bu biraz sacma geldi bana
Sen + kdv den bahsetmedi dedin ama ben yeniden sordum verilen fiyat kdv hariç fiyat
Bu arada biz testleri devlet hast de yaptırdık
Karar verdin mi canım sen ?kızlar kimse yok mu?
VErdim gibi tahlillerle ugrasıyorum işte:)Karar verdin mi canım sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?