Bursa jimer Suat Hazer e tüp bebek için gidenler var mı?

kızlar bugun suat beyın ıstedıgı tahlıllerı yaptırdım devlet hastanesınde sadece HORMON TESTİ-FERRİTİN-DHEASO4-AMH TESTLERİM KALDI BUNLAR ICIN ADET DONEMIMI BEKLEMEM GEREKIR MI BİLEN VAR MI ARANIZDA ?
Hormon testleri için adet döneminde gidiliyor canım diğerlerini de aynı anda verirsin

Merhaba arkadaşlar suat beyde basladik hayırlısı ile bu ay icin rahim filmi istemisti herhangi sorun cikmadi hersey cok iyi dedi bugunde rahim duvarini ölçtürmek icin gittim onada cok iyi problem yok dedi benim esimde kaynakli problemim var fakat hitereskopi yapmaktan bahsetti ihtiyacin yok ama daha guzel ilerlemesi icin durumun hitereskopi yapabiliriz yada yapmaya biliriz sen karar ver ama herhangi bir sorun yok ihtiyacinda yok hiterrskopiye sadece sans oranini artirmak icin onerdim dedi hitereskopi olursam bir ay daha uzayacak cok karsrsiz kaldim suan sizce ne yapmaliyim?

Hayırlısı olsun canım eğer önerdiyse bence yaptir basari sansi icin. Baslamadan yapman daha iyi olur.

Mrb Suat bey e tüp bebek tedavisi için gidicem tavsiye edermisiniz

Öncelikle hayırlı olsun. Ailenizin minik ferdi ile mutluluklar dilerim. İsteyen herkese Allah nasip etsin. Suat hocanın vesilesi ile mi hamile kaldınız? Eşim jinemed Dr Murat bey konusunda çok ısrarcı ama ben Suat hocada tedaviye başlamak istiyorum. Suat hocanın güven veren samimi bir Dr olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…