• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa jimer Suat Hazer e tüp bebek için gidenler var mı?

Öngörüşmeye gidiyorsunuz ücretsiz
Sonra tedaviye başlarsanız gittiğiniz tüm muayeneler evet ücretsiz
Cok sasirdim ve sevindim col teseklur ederim
Suat beyde tedavi oluyorum ben de ama benden ilk gidişte muayene ücreti alındı. Kişiye göre mi muamele yapılıyor anlamadım. Siz yine de bir sorun derim ücret alınıp alınmayacağını.
sorarim yine sabah aricam zaten peki sizden ne kadar alindi

tüp bebek görüşmesi ve tüm muayeneler ücretsiz
Canım ben de tüp bebek tedavisindeyim hatta ikinci tedavime başladım suat beyle ilk görüşmede benden muayene ücreti alındı 200 tl sizden alınmamış olabilir ama benden alındı. Ben de diyorum ki demekki kafalarına göre ya da kişiye göre muayene ücreti alınıyor. Ve bu durum hiç de hoş değil bunu konuşacağım kendileriyle

Canım ben de tüp bebek tedavisindeyim hatta ikinci tedavime başladım suat beyle ilk görüşmede benden muayene ücreti alındı 200 tl sizden alınmamış olabilir ama benden alındı. Ben de diyorum ki demekki kafalarına göre ya da kişiye göre muayene ücreti alınıyor. Ve bu durum hiç de hoş değil bunu konuşacağım kendileriyle
Çok şaşırdım şuanda gerçekten.
Evet hoş değil
Ön görüşmede verdiniz yani ücret.
Ben muayene olmadım ilk görüşmede acaba ondan mı alınmadı ama daha sonrasında oldum.

Çok şaşırdım şuanda gerçekten.
Evet hoş değil
Ön görüşmede verdiniz yani ücret.
Ben muayene olmadım ilk görüşmede acaba ondan mı alınmadı ama daha sonrasında oldum.
Aynen verdik. ilk görüşmede muayene olmasan bile ilk muayenede ücret alıyorlar tabiki eğer böyle bir uygulama varsa. Ama bence suat beyde böyle bir uygulama yok kafalarına göre alıyorlar demekki. Ya da biz 3.tedaviye başlıyoruz diye keriz falan gördüler galiba buna çpk ama çok sinirlendim şuanda. Mutlaka konuşacağım size de haber veririm konuşmanın sonunu. Şuanda 4.tedavimi oluyorum büyük ihtimalle de boşa kürek çekiyorum.

Aynen verdik. ilk görüşmede muayene olmasan bile ilk muayenede ücret alıyorlar tabiki eğer böyle bir uygulama varsa. Ama bence suat beyde böyle bir uygulama yok kafalarına göre alıyorlar demekki. Ya da biz 3.tedaviye başlıyoruz diye keriz falan gördüler galiba buna çpk ama çok sinirlendim şuanda. Mutlaka konuşacağım size de haber veririm konuşmanın sonunu. Şuanda 4.tedavimi oluyorum büyük ihtimalle de boşa kürek çekiyorum.
4. tedavi de suat beyde mi oldu sizin
ben ücret alındıgını ilk sizden duydum biliyor musunuz.
burda diğer arkadaşlar da ödenmediğini söylediler

4. tedavi de suat beyde mi oldu sizin
ben ücret alındıgını ilk sizden duydum biliyor musunuz.
burda diğer arkadaşlar da ödenmediğini söylediler
Sizden sonra bir başka topik var suat beyle ilgili onu da okudum onlar da alınmıyor diyorlar. Neden bizden alındığını sormazsam çatlarım :) bizim ilk tedavimiz acıbademde oldu gebelik elde ettik ama kaybettik bebeği 69 kromozom çıktı bunu laboratuvara bağladığımız için 2.tedavi daha iyi laboratuarları var diye istanbulda yaptık burda 10 yumurta toplandı 10u da boş çıkınca yumurta kalitesinde sıkıntı olduğunu anlamış olduk ve birdaha istanbula gitmeye gerek yok dedik 3.tedavi için suat beye gittik 2 yumurta toplandı ikisi de boş çıktı. Doktordan doktora atlamayalım dedik 4.de suat beyle devam ediyoruz iğne kullanıyorum şuanda hafta sonu toplama olur sanırım. İnşallah busefer güzel sonuç alırız. Siz de hamileymişsiniz ne güzel maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Sizden sonra bir başka topik var suat beyle ilgili onu da okudum onlar da alınmıyor diyorlar. Neden bizden alındığını sormazsam çatlarım :) bizim ilk tedavimiz acıbademde oldu gebelik elde ettik ama kaybettik bebeği 69 kromozom çıktı bunu laboratuvara bağladığımız için 2.tedavi daha iyi laboratuarları var diye istanbulda yaptık burda 10 yumurta toplandı 10u da boş çıkınca yumurta kalitesinde sıkıntı olduğunu anlamış olduk ve birdaha istanbula gitmeye gerek yok dedik 3.tedavi için suat beye gittik 2 yumurta toplandı ikisi de boş çıktı. Doktordan doktora atlamayalım dedik 4.de suat beyle devam ediyoruz iğne kullanıyorum şuanda hafta sonu toplama olur sanırım. İnşallah busefer güzel sonuç alırız. Siz de hamileymişsiniz ne güzel maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
canım ya
baya zor zamanlar gecırmıssın
ınsallah bu sefer güzel sonuclanır tedavin
allah yardımcın olsun

evet benım daha cok yenı
transferın 11. gunu bakalım
ben de endişe ile zaman gecsın ıstıyorum ınsan korkuyor çünkü zor kavusunca bir de örneklerın ıcınde olumsuz hıkayeler de olunca yani

ben jimerden de suat beyden de cok memnun kaldım
insallah sızın de bebek haberınızı alırız
taze transfer mı olacak?

canım ya
baya zor zamanlar gecırmıssın
ınsallah bu sefer güzel sonuclanır tedavin
allah yardımcın olsun

evet benım daha cok yenı
transferın 11. gunu bakalım
ben de endişe ile zaman gecsın ıstıyorum ınsan korkuyor çünkü zor kavusunca bir de örneklerın ıcınde olumsuz hıkayeler de olunca yani

ben jimerden de suat beyden de cok memnun kaldım
insallah sızın de bebek haberınızı alırız
taze transfer mı olacak?
Transfer aşamasına gelebilirsek inşallah taze olur sanırım

Yok okumadim ama o sekilde yapilanlarin hepsinde morarma olur hastanelerde saglik ocaklarinda tum ignelerin havasini aliyorlar ben bir zararini gormedim ama sormak lazim doktora :)
Seni kese için testin kaçıncı günü çağırdı doktor
Keseyi Suat beyde mi gordun
Beni testin 6. Günü çağırdı erken değil mi ?

Seni kese için testin kaçıncı günü çağırdı doktor
Keseyi Suat beyde mi gordun
Beni testin 6. Günü çağırdı erken değil mi ?
Yok erken degil benide testten 6 gün sonra cagirmisti ilk keseyi Suat bey ile gördük ayni gün diger doktorumada gitmistim ama sadece kese gorunuyor bebegi sonraki muayenede gorebiliyorsun tabi cok ufak 10 gün sonra kalp atislari icin cagirmisti cok sukur 10 gün sonra duymustuk. Hayirlisi olsun gebeligin kan degerlerinde kesinlesti demekki:)

Yok erken degil benide testten 6 gün sonra cagirmisti ilk keseyi Suat bey ile gördük ayni gün diger doktorumada gitmistim ama sadece kese gorunuyor bebegi sonraki muayenede gorebiliyorsun tabi cok ufak 10 gün sonra kalp atislari icin cagirmisti cok sukur 10 gün sonra duymustuk. Hayirlisi olsun gebeligin kan degerlerinde kesinlesti demekki:)
Keseye karından mi bakıyor yoksa aşağıdan Mİ bakıyor
Evet canım
8. Gün 47 çıktı değerim
10. Gün 147
Yarın birdaha kan vereceğim :D
Keseyi görmeye ücret vereceğiz değil mi :)
10 gün sonra kesede ücret ödüyorsan yine ücret ödeniyor mu?
Ben de konuştum muayene olayını
Tedavi sonuna kadar Suat bey ile devam edeceğim
Allah izin verirse doğumu da onda yapacağım
Tabi bir aksilik çıkmaz ise
Kendisi tüm tahlilleri sağlık ocağı ya da devlet hastanesinde yaptırabilirsin DEDİ
Çok sevindim bu duruma:)

Keseye karından mi bakıyor yoksa aşağıdan Mİ bakıyor
Evet canım
8. Gün 47 çıktı değerim
10. Gün 147
Yarın birdaha kan vereceğim :KK70:
Keseyi görmeye ücret vereceğiz değil mi :)
10 gün sonra kesede ücret ödüyorsan yine ücret ödeniyor mu?
Ben de konuştum muayene olayını
Tedavi sonuna kadar Suat bey ile devam edeceğim
Allah izin verirse doğumu da onda yapacağım
Tabi bir aksilik çıkmaz ise
Kendisi tüm tahlilleri sağlık ocağı ya da devlet hastanesinde yaptırabilirsin DEDİ
Çok sevindim bu duruma:)
Ilk keseyi gormek icin muayene ucreti odememistik sonrakiler zaten Cenk bey ile devam ettigi icin bilemiyorum 6.haftaya kadar alttan bakiliyor cunku cok kucuk daha iyi gorulebilmesi icin..hatta ben ilk kalp atislarini alttan muayene ile duydum sonrakiler karindan ultrason ile devam etti benim aksam saatleri iki defa kasik agrim oldu onlarda da acile gittigimde karindan baktirdim..

Back
X