Doğuma Hazırlık Bursa Jimerde doğum yapan ve doğum fotoğrafı çektiren var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

boccuk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
5
0
36
- Yurtdışı
Arkadaşlar
Bursa Jimerde doğum yapacağım. Jimer içindeki fotoğrafçıyla anlaşmayı düşünüyorum. Doğum çantamı hazırlıyorum şimdi. Bursanın yabancısıyım, birtürlü istediğim gibi bir gecelik bulamadım. 2si uzun kollu, 1 tanesi kısa kollu 3 tane gecelik aldım ama uzun kollular çirkin babanne geceliği gibi. Ancak onları bulanbildim. Fotoğraflarda kısa kollu geceliğimle çıkmak istiyorum. Normal doğum yapacağım. Doğuma girerken hastane kıyafeti mi giydiriyorlar, kendi geceliğinle mi giriyorsun? Doğumhane sıcak mı oluyor. Hangi geceliği nezaman giyeyim. Fotoğraf ne zaman çekiliyor? Bebiş doğunca hemen kucağına mı veriyorlar. Doğum süreci nasıl işliyor. Daha önce jimerde doğum yapan varsa biraz bilgi verebilirse çok sevinirim.

cnm ben de belki orda doğurucam ama benim sezeryan olacak ve kendi doktorumu getiricem fiyatları nasıl bilgi verebilirmisin?ben kızımda fotoğraf çektirmiştim ama sadece onun fotolarını çektirdim doğarken fln..jimerde oda süsleme de var galiba fiyatlarını biliyormusun neler yapılıyor ordan birine sormak istiyordum ne zamandır

merhaba
Bende Jimerde doğum yapacağım. Eğer deneyimi olan birileri yazarsa bende çok memnun olacağım

selamlar
bende jimerde doğum yapıcam...tecrübelilerden yardım bekliyoruz...hastane çok güzel...3 hafta önce erken dğum riski nedeniyle hastanede yattım..doktorum cenk bey...haastane tertemiz ve çok rahat...hemşireler ve personel ilgili ve çok güzel yüzlüler...odalar geniş..ama doğum için benimde paylaşımlara ihtiyacım var...

doğum değil ama doğum fotoğrafı hakkında bilgi verebilirim, bebeğiniz doğduktan sonra sizin ilk kucağınıza aldığınız yani ilk tanışma anınızdan itibaren çekim yapılıyor. ayrıca bebek doğumdan hemen sonra çekiliyor. ailenin diğer fertlerinin ve babanın bebekle tanışması çekiliyor. daha çok ilk tanışma önemli. ayrıca bebeğin ayak izinin alınması, temizlenmesi vs gibi süreçlerde de bebek fotoğaflanıyor.
şimdiden mutluluklarr...

canım keşke bursada olsan...kesinlikle isterdim benimde fotoğraflarımı çekmemi...öyle bir ihtimal var mı?başka şehirlere gidiyo musun??eğer ki varsa fiyatları nasıll iyi niyetli arkadaşım??

bende jimer'e Cenk Bey'e gidiyorum arkadaşları. nisanda doğumumuz kısmetse... Allah yardımcımız olsun

bende nisanda jimerde doğum yapmayı düşünüyorum, hastanenin güzel olduğunu biliyorum ama doğum fotoğrafçısı hakkında bilgim yok bilgisi olan varsa sevinirim

nerede bu doğuranlar yaa :) bende orada Suat beye gidiyorum mayısın ilk haftası doğum yapıcam. bende tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Arkadaşlarlar bende jimerde şubat ayında doğum yapacağım
fotografçı fiyatları ne kadar acaba bilginiz varmı

Dün kontrole gittim fotoğraf için broşür aldım
4 paket var fiyatlar 150, 350, 500,850 TL
muayeneye gidince detayları oradaki görevliden de öğrenebilirsiniz

Dün kontrole gittim fotoğraf için broşür aldım
4 paket var fiyatlar 150, 350, 500,850 TL
muayeneye gidince detayları oradaki görevliden de öğrenebilirsiniz

canım teşekkür ederiz. bende broşur aldım fakat memnuniyet acısından ve nasıl oluyor o açıdan tecrübelilere ihtihacımız var.

canım teşekkür ederiz. bende broşur aldım fakat memnuniyet acısından ve nasıl oluyor o açıdan tecrübelilere ihtihacımız var.

geçen ay yeni doğum yapan bir anne fotolarını yeni almış bakarken sohbet etme imkanım oldu
fotoları gördüm gerçekten çok güzel profesyonel
ama ben çektirmeyi malesef düşünemiyorum
çünkü ilk oğlumda çektirmedik şimdi bunda yaptırırsak kıskançlık olacak hemde haksızlık etmiş gibi hissedeceğim.
Doğum sonrası artık odamızda kendimiz çekeriz.
Ama ilk çocuğu olanlar bende mutlaka albüm yaptırmalı çok güzel bir anı

Bebişim doğdu hem de 1,5 aylık oldu. Kimse sorularıma cevap vermemiş bari ben yazayım da benden sonrakiler öğrenmiş olsun. İster normal doğum iste sezeryan olsun doğuma giderken kenarları çıtçıtlı hastane kıyafeti giydiriyorlar. Ben normal doğum istemiştim. 26 saat de ufak ufak sancı çektim ama açılma olmadığı için ve de başka riskler olduğu için sezeryana alındım. Sezeryandan sonra odaya getirilince geceliğinizi giydiriyorlar. Ozaman uzun kollu olanı tavsiye ederim çünkü epiduralden midir nedir insan ilk saatlerde özellikle ayaklar çok üşüyor. Bir tane de yün çorap ve hırka almıştım yanıma iyiki almışım. ondan sonra ki zamanlarda da terlenebiliyor. Doğum odaları gayet sıcak. Aslında lekelenmezse ve fazla terlemezseniz yemek dökmezseniz 1 gecelik bile yetebilir. (Kesinlikle gecelik pamuklu olmalı) Koridor biraz serin. Yürüttükleri zaman üşümemek için bir de sabahlık lazım.
İstersenin fotoğraftan önce bir bayan gelip size makyaj yapıyor. Fotoğrafçının değil hastanenin kendi personeli ) ve de hastane yönetimi olarak 1 tane sizin 1 tane de bebeğinizin ücretsiz fotoğrafını çekip hemen hediye ediyorlar. Bizimkiler çok güzel çıkmış. Çok güzel bir uygulama. Ben kendi makyaj malzemelerimi yanıma almıştım, iyiki almışım bayanın makyaj malzemelerini ve tarzını çok beğenmedim. Çünkü genelde anneler baya bir makyaj yaptırıyorlarmış. Ben doğal olması için sadece fondoten punra ve allık kullandım. Tercih sizin. Doğum fotoğraflarına gelince benim doğumum esnasında İpek hanım şehir dışındaydı başka birisi çekti ve de son anda sezeryana alındığı için durum biraz karıştı. O yüzden hastane içindeki fotoğrafçı hakkında fazla birşey söyleyemeyeceğim şimdi. Bir de yanınızda eğer eviniz uzaksa, getirecek kimseniz yoksa, hoşaf malt içeceği vs sıvı götürün. Çünki doktor sıvı almaya başlayabilirisn dediğinde ihtiyacınız olacak. Özellikle hoşaf ilk tuvaletinize rahat çıkmanızı sağlayacaktır. Benim evim yakın olduğundan hemen getirdiler, kavanoz kavanoz içtim. Oda da mini bir buzdolabı da var. İlk bir saat içinde bebeğinizi mutlaka emzirebildiğiniz kadar emzirin. Çünkü epiduralin etkisi henüz geçmediğinden (sezeryan için konuşuyorum) biraz doğrulabiliyorsunuz. Daha sonra doğrulamadığınızdan emzirme işi çok ama çok zor oluyor ki başlı başına başka bir konu. Yanınıza göğüs ucu çatlak kremi de alın mutlaka. (Lansinoh: doktor da bunu önerdi)
Bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle)
Bu arada bursa'nın yarısını Cenk Bey doğurtuyo galiba. Cenk Bey ve de anestezi doktoru İsmet Bey'e de çok teşekkürler.

Boncuk cugum Rabbim bebeğine ve ailene uzun sağlıklı yıllar nasib etsin. Tebrik ederim.
konuya dönüp cevap yazdığın içinde çok teşekkür ederim. İyi bilgimiz oldu. bende sezeryanla doğum yapıcam mayıs başında İnşallah.
Dediklerinden çok yararlanacağıma eminim. tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…