Tüp Bebek Merkezleri Bursa Jinemed Murat Erdemir hastaları buraya

fanita

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
80
1
286
Bursa
Merhaba kızlar bursalıyım ve tedavim için merkez seçiminde zorlanıyorum , Bursa Jinemed içi bir fikriniz varsa burada paylaşalım .
Bursa Jinemedle tedavi olduysanız burada buluşalım.:mymeka:

evet canım ben 2 kez orada denedim malesef sonuç negatif . ılgili bir ekip dr da öyle. Ama bunlar yeterli değil. Kimbilir belki benim şanssızlığım bilemiyorum. Şu an rapor aldım ama bursa'da denemeyi düşünmüyorum. Rapaor için hastanede koştururken bir kişiyle daha karşılaştım onun şikayetleri daha büyüktü jinemed'den. Dedim ya belki de nasip değildi bizler için. Ama çok paralar harcanıyor zaman ve sağlıkda önemli tabii. ıyi araştırmak lazım bence...Bol şans....

ben hiç de ilgili olduklarını düşünmüyorum....
eşime işlem yaptılar ve bize açıklama yapmadan eşimi odada bırakıp sözüm ona doktor ben cumaya gidiyyorum deyip çıkıp gitti....
ben arkasından koştum ağrı kesici yazmayacak mısınız diye haaa deyip yazdı
eşim dışarı çıktı ve ağrıya dayanamayıp yere yığıldı...düşünün halimi
orayla ilgili hiç iyi düşüncem yok....

bursada şahin zeteroğlu diye bir dr öğrendim
çok ii duydum
acıbademde
ben ona gideceğim

bursada şahin zeteroğlu diye bir dr öğrendim
çok ii duydum
acıbademde
ben ona gideceğim

merhaba merak ediyorum şahin beye gittin mi acaba??
bende bursa tüp bebek merkezine gittim bugün tarnsfer işleminin sonucunu öğrendim malesef negatif 3-4 ay sonra tekrar deniyeceğiz donmuş spremle bakalım kızmet ama bende acıbademe gitmek istiyorum nasıl oolcak bilmiom çünkü bizim dondurulmuşlar bursa tüp bebekte ? bu konuda bi bilgisi olan varmı acaba?

Tecrübeli IVF ekibimiz sizi kapıdan girdiğiniz anda sıcak bir gülümseme ile karşılayarak kendinizi evinizde gibi hissettirecek ve tedaviniz esnasında ve sonrasında tüm soru ve sorunlarınızı dinleyerek hepsini cevaplandıracaklardır.Tedaviniz süresince IVF hemşirelerimize 24 saat boyunca ulaşabilirsiniz.SGK ile anlaşmamız vardır.

Koza Tüp Bebek Merkezi Bursa

selam arkadaşlar ben de murat beyin hastasıyım daha once cocugum oldu ama 5 senedır olmuyordu murat beye gıttım tedavıye başladık bır sorun yok sadece kanalımın bırı tıkalı çıkdı ilaç tedavısıne başladık gecen pazartesi 18 tanne yumurtalık toplandı dün de 3 enbürüyo tıransveri yapıldı murat bey tutma ıhtımalı %80 dedı ve sabırsızlıkla beklıyorum

arkadaşlar bide koyulan ebırıyolar kendılıgınden düşermi aca ba mesajlarınızı beklıyorum

Son düzenleme:
İlk görüşmeye gittim gayet güleryüzlü pozitif bir ortam var. Karar vermeye çalışıyoruz. Birde Osman Develiogluna gitim.Osman hoca biraz sert mizahli. Karar verme asamasindayiz

Transferim bugün yapıldı heyecanla test yapacağım günü bekliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Sonuç nedir acaba bende dün gittim kendisine ilk denemem pembe mavideydi negatif sonuç şimdi Murat beyle görüştük karar asamasindayiz
Ben fiyatı merak ettim, tüp bebek ücreti ne kadar orada? hakkınızda hayırlısı olsun..

tüp bebek çok yönlü bir süreç
kimi zaman erkeklerden sperm bulamayıp ameliyat ile aldığımız da oluyor
bazen rahim yapışık oluyor önce onu açmak gerekiyor

Murat erdemir ile görüşme yaptım. İlk görüşme ücretsiz. Konuştuğum dokdorlar içinde en çok bilgi verendi.Başka bir yerde tedaviye başladığım için karar aşamasındayım ama ilk görüşmeye göre ilgili gördüm ben.

Hadi bakalım hayırlısı olsun sizin için

6000 dediler ilaçlar hariç aşağı-yukarıhepsiaynıfiyatıbulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…