Bursa kadın doğum doktoru

evraa4

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
406
112
303
29
Kızlar merhaba Bursa’da gebeliğe hazırlanmak için vitaminlerime hormonlarıma vs baktırmak istiyorum ağustos ayında devlette gidip bi kontrol ettirdim ama düzenli adet gördüğümü duyunca herhalde burada gördüğüm testlere gerek duymadı yalnızca amh ve kan sayımı yaptı amh 0.38 çıktı korkma 1 sene deneyin dedi biz de 2-3 aydır deniyoruz ama olmuyor Eylül ayından çok umutluydum ovğlasyonla takip etmiştim ama eylül de olmadı ben de vitaminlerime ve bakılması gereken hormonlarıma baktırmak ve bu süreci iyi bir doktorla başlatmak istiyorum artık öneri var mıdır bir de hangi testleri yaptırmam gerekiyor vitamin hormon vs

Erva doktor bana fsh pralaktın estradıol bakdı temmuzda ıkı ay daha dene olmassa gel rahım fılmı cekılırsın dedı vitamın falanda baktırmadım oncesınde d vıtamınım dusuktı ılac kullanmısdım

Gidicem bende ya iyi bi doktorla başlamak istiyorum ama bu sürece Bursa’da yaşıyorum ve bildiğim kimse yok yani bu işte iyi olabilecek

Gidicem bende ya iyi bi doktorla başlamak istiyorum ama bu sürece Bursa’da yaşıyorum ve bildiğim kimse yok yani bu işte iyi olabilecek
Allahım ehline denk getırsın merhametlısıne vallahı zor işker Rabbım aratmadan versın hepımıze

Eğer özel hastane tercih ederseniz, Medicana’da Sevde Nur Mert doktorum. Çok memnunum. Hamile kalmadan önce yapılacak tüm testleri yapmıştı, aklımda soru bırakmamıştı. Yaklaşımı da çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…