2015 ekim ayinda medicabilde dogum yaptim. Oktay bey dogum esnasinda ve oncesinde benimle cok ilgilendi sagolsun. Hamileligim suresince de beni surekli olarak kontrol ettigi icin en son cati muayenesinde normal dogum yapamayacagimi soyledi. Kendisine guvendim cunku 37 hafta boyunca bana asla sezeryan uzerinde durmamami ,saglik durumum neye elverirse o sekilde dogurmami tavsiye etti. En son bana verdigi gunden iki gun once sancim olup da doguma gittigimde de o geceki altinci dogumu olmasina ragmen son derece enerjik bir sekilde benimle ilgilendi.
Spinal anestezi ile sezeryan oldum ve dogum boyunca benimle konustu, en son bebegi kendi elleriyle gosterdi. Ben ameliyathaneden cikmadan kendisi de cikmadi. Ve ameliyathane personeli son derece ilgili ve ciddi insanlardi.
Belki hastanede sorun yasamis arkadaslar vardir ama benim asla basima oyle birsey gelmedi. Esim kapida bekliyordu. Bir sorun olsaydi kapilarin acik birakilmasi veya doktorun ameliyatin yarisinda cikip gitmesi gibi, mutlaka mudahale ederdi diye dusunuyorum. Ben de cok sey duydum bu hastaneyle ilgili olumlu veya olumsuz. Ama en azindan kendi guzel tecrubemi burada paylasmak istedim.
@goha