inş. sende hamişsindir canım sonucunu merakla bekliyorum rabbim gönlüne göre versin.ben salı günü kaç kese var onları görmeye gidicem bide kalp atışlarınıda duyarız inş. rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu herkese dua ediyorum sanda canım.
duaların için çok saol arkadaşım.inşallah kalbin gibi güzel olur her şey.darısı bütün isteyenlerin başına
kızlar yarın tekrar yaptırmaya karar verdim burda bi arkadaşım vardı aynı doktor aynı gündük o hastanede yaptırdı sonucu 53. bende acaba diyorum nasıl olsa orası bedava denemekten zarar çıkmaz cumartesi yine alınacak iğneye bağışıklık kazandım çok korkardım ağlardım şimdi olsun diye herşeyi yapmaya razıyım.
canım arkadaşım hiç sıkma canını hani şu geç tutunma diye bişiy var sendede aynısı olmuştur belki hemen üzme kendini sakın rabbim neylerse güzel eyler hayırlısını nasip etsin inş. tez zamanda sana çok dua ediyorum canım inş. sonucun katlarda seviniriz.
Merhaba canım İnŞallah hayırlı sonuÇlar alırsın sanırım tÜp bebek yaptırdın bende bursa dıŞındanım yakın dİye sanırım jİnemed gİdecem nasıl memnun kaldın mı Çok fazla gİdİp gelmen gerektİ mİ ne kadar tuttu sİzİn problem neydİ bende pko var nasıl bİr tedevİ uygulanacak artık gİdersek ÖĞreneceĞİz İnŞallah emeklerİnİn karŞılıĞını alırsın rabbİm bebeklerİmİzİ tez zamanda hayırlısıyla gÖnderİr
Hayırlısı olsun canım ÜzÜlme İnŞallah gelİr melegİn bende erdekteyİm raporu nasıl aldın Şartlar ne ben 2 yıllık evlİyİm rentıp yakın mı jİnemed e
kızlar bugün hastanede test yaptırdım değerim 7 olmuş ama doktor başka yerde yapılan testlerin birbirlerini tutmayacağını yarınki testin önemli olduğunu söyledi yani yarın ikiye katlaması gerekiyor katlamazsa malesef bu umutta suya düşecek
bugün kaçıncı günündü ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?