Tüp Bebek Merkezleri bursa murat erdemir hastaları buraya

zuhal........çok sevindim........inşallah herşey yoluna girecek........sen benim durumuma bakma.........şu anda hamileliğin tadını çıkarmaya bak........şu anki değerin kaç çıktı......

canım en son değerim 24 olmuştu perşembe yine tahlil onda da 50 nin üstünde olması gerekiyor sonra bi tane daha isteyebilir sonrada genelde 10 gün sonra ultrasona çağırıyormuş bakalım.
şuanda normal geçiyor geziyorum hep, yattığım zamanın acısını çıkarıyorum yattığım zaman tutmadı gezmeye başladım öyle tuttu eşimde yatmakla veya gezmekle alakası yok farketmez dikkat et ama gez diyor. bakalım bu bekleyiş sonucu ne olaca.

sen ne yapıyorsun şuanda tedavi oluyor musun?

amin canım inşallah. sendende o zaman bebişlerin için yarın haber bekliyorum umarım istediğin gibi olur. 1 tane yetmez dimi 2 tane olsun :lepi: kucağına aldığın zamanıda duyacağız inşallah.

canım yaaa 2 olsa iyi tam 4 tane şekerim hala şoktayım 4 kese gözüktü bana 3 emriyo transfer edildi ama biri kendi içinde bölünmüş yani 4 kese var şuan 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı canım ama 1 i geç gelişiyo belki o kendiliğinden kaybolur dedi 10 güne kadar hayırlısı allahtan tüm dualarım sana canım rabbim gönlüne göre versin inş. herşey çok güzel olacak eminim.

canım çok sevindim ya ne güzel allah kucağına almayı nasip etsin. Bebişlerinin kalp atışlarını duymak çok mutluluk verici bi duygu olsa gerek sende 10 gün sonra yaşayacaksın bunu ne diyeceğimi bilemiyorum çok mutlu oldum senin için.

sağol canım belki mayısa kadar kendiliğinden olur bazı bitkisel ilaçlar var ben kullanmadım bizde pek faydası olmayacaktı ama kullanan arkadaşlarım var onları bi deneseniz belki faydası olur.

canım ne gibi ilaçlar ben 3 ay klomen+oviterolle iğne yaptırdım olmadı aşılama denedik gene olmadı şimdi her yolu denyeceğim bu ilaçların neler olduğunu yazarsan sevinirim

canım bugün değerim 65 oldu yine katladı doktor iyi diyor ama cumartesi tekrar tahlil 200 gibi rakamlara ulaştığında tahlil yapılmayacak doktor kontol için gün verecekmiş ultrasonda bakmak için bakalım o seviyelere yükselebilirsek

çok sevindim zuhal........muhtemelen senin geç tutunma oldu.......hadi hayırlısıyla 200 leride görürsün......sonra kese,sonrada pıt pıtlar......inşallah.....:sm_cool:

amin kızlar valla nasıl düşünceliyim anlatamam hep muallakta kalıyorum ya sonunda kimyasal gebelik falan diyecekler diye ödüm kopuyor dün gece rüyamda yükselmediğini aynı kaldığını görmüştüm moralim bozuktu ama yükselmiş. Allah hepimizin istediği bebişleri kucağımıza versin. o sevincim umarım hepimiz burda yaşarız

canım ne gibi ilaçlar ben 3 ay klomen+oviterolle iğne yaptırdım olmadı aşılama denedik gene olmadı şimdi her yolu denyeceğim bu ilaçların neler olduğunu yazarsan sevinirim

canım tam olarak faydası varmı bilemem
Keçi boynuzu, Arı sütü polen bal karışımına zencefil,Çinko, E vit. Klomen diye bir ilaç var oda sperm sayısını ve kalitesini artırmak için.
bebişler için herşey değer allah sanada en kısa zamanda bebişlerinle kavuştursun canım

canım benim çok sevindim arkadaşım hadi hayırlısı bu velet çok uğraştıracak ama sonunda kucağına alacaksın allahın izniyle pozitif düşünmeye devam.

canım benim çok sevindim arkadaşım hadi hayırlısı bu velet çok uğraştıracak ama sonunda kucağına alacaksın allahın izniyle pozitif düşünmeye devam.

amin canım banada öyle geliyor umarım bundan sonra sorunsuz geçer başında bu kadar sorunlar yaşadık. sen neler yapıyon 4 tane olacak heyecan nasıl gidiyor? bu arada sende murat bey tahlilleri bitirdikten sonra ne gibi ilaçlar verdi yoksa diğerlerine devam mı ettin?

kızlar dün gece sıkıntılı bi geceydi problem vardı bugünkü tahlili etkiledimi bilmiyorum ama bugün ikiye katlamamış yükselmiş sadece doktorum istanbula gidiyormuş pazartesi tekrar tahlil dedi ne olacak benim bu halim değerler çok düşük ilerliyor bende umut kalmadı artık dayanamıyorum sonucu bi an önce alsam yoluma bakacağım

canım hayırlısı olsun inşallah belirsizlik çok zor demi bende gittim murat beye ilgiliydi benimde cuma günü rahim filmi çekilecek ondan sonra karar verecegiz ne yapılacagına inşallah temiz çıkar bana birde dhea 25 diye bir ilaç verdi sende kullanmışmıydın

inşallah temiz çıkar canım ben o ilacı kullanmadım benim çok oldu yaptırdığım, ilaç almamış diye hatırlıyorum. bende hemen tüp bebeğe başladık iğnelerle.
belirsizlik bugün biraz kötü belirtiye bıraktı değerim yine arttı fakat ikiye katlamadı doktor bu şekilde gitmesinin 2 sebebi olduğunu söyledi dış gebelik veya geç tutunmasından dolayı yaparmış ama dış gebelik olasılığı fazla yüksek seviyeye gelene kadar ilaçlara ve kan alımlarına devam hem maddi hem madevi çöküntü devam ediyor

Canım gerÇekten zor bır sÜreÇ maddı ve menevı olarak bızım bebıŞler pek nazlı olacak ınŞallah hayırlısıyla kavuŞuruz o nazlı bebeklere tez zamanda rabbım yardımcımız olsun ınŞallah senın geÇ dÖllenme olmuŞtur hamıŞ olursun ben bu ay doĞum kontrol hapı kullanacam dÜzensızlıkten ardından da ben olurum ınŞallah

inşallah canım başlamana sevindim hadi bakalım hayırlı olsun. ben artık fazla kendimi ümitlendirmek istemiyorum sonra dış gebelik çıkarsa yıkım yaşarım. bugün ilk defa eşimin yanında hıçkıra hıçkıra ağladım bir saat kadar eşim sonunda dayanamadı oda başladı ve çok güzel sözler söyledi. anladımki kendimi toplamam lazım en azından eşim için sabır etmem lazım kendini suçlu hissetmemesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…