zuhal........çok sevindim........inşallah herşey yoluna girecek........sen benim durumuma bakma.........şu anda hamileliğin tadını çıkarmaya bak........şu anki değerin kaç çıktı......
amin canım inşallah. sendende o zaman bebişlerin için yarın haber bekliyorum umarım istediğin gibi olur. 1 tane yetmez dimi 2 tane olsun :lepi: kucağına aldığın zamanıda duyacağız inşallah.
canım yaaa 2 olsa iyi tam 4 tane şekerim hala şoktayım 4 kese gözüktü bana 3 emriyo transfer edildi ama biri kendi içinde bölünmüş yani 4 kese var şuan 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı canım ama 1 i geç gelişiyo belki o kendiliğinden kaybolur dedi 10 güne kadar hayırlısı allahtan tüm dualarım sana canım rabbim gönlüne göre versin inş. herşey çok güzel olacak eminim.
sağol canım belki mayısa kadar kendiliğinden olur bazı bitkisel ilaçlar var ben kullanmadım bizde pek faydası olmayacaktı ama kullanan arkadaşlarım var onları bi deneseniz belki faydası olur.
canım bugün değerim 65 oldu yine katladı doktor iyi diyor ama cumartesi tekrar tahlil 200 gibi rakamlara ulaştığında tahlil yapılmayacak doktor kontol için gün verecekmiş ultrasonda bakmak için bakalım o seviyelere yükselebilirsek
canım ne gibi ilaçlar ben 3 ay klomen+oviterolle iğne yaptırdım olmadı aşılama denedik gene olmadı şimdi her yolu denyeceğim bu ilaçların neler olduğunu yazarsan sevinirim
canım bugün değerim 65 oldu yine katladı doktor iyi diyor ama cumartesi tekrar tahlil 200 gibi rakamlara ulaştığında tahlil yapılmayacak doktor kontol için gün verecekmiş ultrasonda bakmak için bakalım o seviyelere yükselebilirsek
canım benim çok sevindim arkadaşım hadi hayırlısı bu velet çok uğraştıracak ama sonunda kucağına alacaksın allahın izniyle pozitif düşünmeye devam.
canım hayırlısı olsun inşallah belirsizlik çok zor demi bende gittim murat beye ilgiliydi benimde cuma günü rahim filmi çekilecek ondan sonra karar verecegiz ne yapılacagına inşallah temiz çıkar bana birde dhea 25 diye bir ilaç verdi sende kullanmışmıydın
Canım gerÇekten zor bİr sÜreÇ maddİ ve menevİ olarak bİzİm bebİŞler pek nazlı olacak İnŞallah hayırlısıyla kavuŞuruz o nazlı bebeklere tez zamanda rabbİm yardımcımız olsun İnŞallah senİn geÇ dÖllenme olmuŞtur hamİŞ olursun ben bu ay doĞum kontrol hapı kullanacam dÜzensİzlİkten ardından da ben olurum İnŞallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?