sağol canım sadece umutsuzum doktorda pek ümit vermedi bakalım geç tutunduğu için düşmesi çabuk olabilrmiş pazartesi yine test anlıcan.sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun hangi doktora gitmeye karar verdin?zuhale ağlama canım iyi düşün iyi olsun inşallah bebeğin sağlıcakla sana tutunur canım biliyorum çok zor senin için dua edecem
bu durumları yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum........inşallah herşey yolunda gider.......
canım sen moralini yüksek tutmalısın bak en azından bi şansın var değerlerin 2'ye katlanmış.böyle kendini yıpratırsan daha kötü olur.iyi düşün iyi olsun bizim dualarımız seninle olacak.inancını sakın yitirme.elinde o güzel göbüşüne koy orda tutunacağına inan inşallah herşey çok güzel olacak.gün doğmadan neler doğar.
Sanırım murat erdemİr e gİdecem adetİmİ beklİyorum 2 gÜnÜnÜ Çok zormuŞ rabbİm sabrımızı arttırsın İnŞallah İyİ haberlerİnİ beklİyorum
sağol canım yarın büyük gün işte bugün geziyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum anlıcan. sen ne zaman başlıyorsun, nerde oturuyordun?
zaten bizi birtek biz anlıyoruz herkese göre normal olursa olur olmazsa devam biz neler yaşıyoruz aslında içimizde allah hepimizin yardımcısı olsun. senin kaçıncı denemen?
Zuhale bİr Şey soracam sen rahİm fİlmİ Çektİrdİn mİ bandırmadada fİlm Çekİlİyor mu ben bandırmada bİrkaÇ doktora gİttİm ama hİÇ fayda gÖremedİm anlayacan hapı verİp gÖnderdİler fİlm falan Çektİrmedİm daha herhalde İster bu konularda senden yardım alabİlİr mİyİm
canım ben mayıs sonu haziran başı gibi düşünüyorum.benim arkadaşım jinemed de tüp bebek yaptırdı tuttu.1 ay felan sürüyormuş tedaviler yumurtaları alıp transfer yapmak.2.5 yıldır doktor doktor geziyorum kütahya da yok bütün doktorlar sizin olur diyor ama gelen giden yok eşimde de bende de sorun yok gibi sorun olmayınca çarede yok.doktoru bıraktım biraz kendi halimde bekliyeceğim.güzel düşün güzel olsun.ve inan herşeyin hayırlısı de geç.hiçbirşey senin sağlığından önemli değil kendini hiç üzme.
Slm canım bende senİ merak edİyordum deĞerİn 2ye katlanmasına Çok sevİndİm İnŞallah bebİŞİn sıkı sıkı tutunur İnan kİ Çok sevİndİm zaten kendİm hamİleymİŞİm gİbİ mutlu oluyorum her hamİle haberİne İnŞallah benİmde melegİm gelİr sagol canım sen tecrubelİsİn dİye soruyorum zaten kesİnlİkle bursaya gİdecem hanİ her tahlİl İsterse bandırmada yaptırabİlİr mİyİz dİye araŞtırıyom erdek te hİÇ yok
kızlar bugün umudum var değerim 2den fazla katlamış doktorum gelişme var diyor inatçı çıktı galiba perşembe tekrar test normal değerlere gelene kadar devammış. tek korkum bluesuu demişsin 2 denemede gebelik oluştu ama düştüler diye benimde düşecek diye korkum var şimdi.
kızlar bugün umudum var değerim 2den fazla katlamış doktorum gelişme var diyor inatçı çıktı galiba perşembe tekrar test normal değerlere gelene kadar devammış. tek korkum bluesuu demişsin 2 denemede gebelik oluştu ama düştüler diye benimde düşecek diye korkum var şimdi.
canım ya çok sevindim hadi hayırlısı inş. sonu çok güzel olacak ben umutla bekliyorum sende sakın kaybetme benim içinde yarın büyük gün bebiş yada bebişlerimle tanışıcam çok heyecanlıyım rabbim bu duyguyu sanada tattırsın dualarım seninle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?