Tüp Bebek Merkezleri bursa murat erdemir hastaları buraya

zuhale ağlama canım iyi düşün iyi olsun inşallah bebeğin sağlıcakla sana tutunur canım biliyorum çok zor senin için dua edecem
sağol canım sadece umutsuzum doktorda pek ümit vermedi bakalım geç tutunduğu için düşmesi çabuk olabilrmiş pazartesi yine test anlıcan.sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun hangi doktora gitmeye karar verdin?

bu durumları yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum........inşallah herşey yolunda gider.......

zaten bizi birtek biz anlıyoruz herkese göre normal olursa olur olmazsa devam biz neler yaşıyoruz aslında içimizde allah hepimizin yardımcısı olsun. senin kaçıncı denemen?

canım sen moralini yüksek tutmalısın bak en azından bi şansın var değerlerin 2'ye katlanmış.böyle kendini yıpratırsan daha kötü olur.iyi düşün iyi olsun bizim dualarımız seninle olacak.inancını sakın yitirme.elinde o güzel göbüşüne koy orda tutunacağına inan inşallah herşey çok güzel olacak.gün doğmadan neler doğar.

Sanırım Murat Erdemir e gidecem adetimi bekliyorum 2 gününü Çok zormuş rabbım sabrımızı arttırsın ınşallah iyi haberlerini bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

sağol canım yarın büyük gün işte bugün geziyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum anlıcan. sen ne zaman başlıyorsun, nerde oturuyordun?

Zuhale bır Şey soracam sen rahım fılmı Çektırdın mı bandırmadada fılm Çekılıyor mu ben bandırmada bırkaÇ doktora gıttım ama hıÇ fayda gÖremedım anlayacan hapı verıp gÖnderdıler fılm falan Çektırmedım daha herhalde ıster bu konularda senden yardım alabılır mıyım

sağol canım yarın büyük gün işte bugün geziyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum anlıcan. sen ne zaman başlıyorsun, nerde oturuyordun?

canım ben mayıs sonu haziran başı gibi düşünüyorum.benim arkadaşım jinemed de tüp bebek yaptırdı tuttu.1 ay felan sürüyormuş tedaviler yumurtaları alıp transfer yapmak.2.5 yıldır doktor doktor geziyorum kütahya da yok bütün doktorlar sizin olur diyor ama gelen giden yok eşimde de bende de sorun yok gibi sorun olmayınca çarede yok.doktoru bıraktım biraz kendi halimde bekliyeceğim.güzel düşün güzel olsun.ve inan herşeyin hayırlısı de geç.hiçbirşey senin sağlığından önemli değil kendini hiç üzme.

zaten bizi birtek biz anlıyoruz herkese göre normal olursa olur olmazsa devam biz neler yaşıyoruz aslında içimizde allah hepimizin yardımcısı olsun. senin kaçıncı denemen?

benim 4.cü denemem olucak.......... benim 2 denememde gebelik oluştu ama malesef düştüler.3.cü denememdede kimyasal gebelik oluştu.............inşallah yarın senin değerin yükselmiş olurda hep beraber seviniriz.........burda hamilelik haberi alınca çok seviniyorum.........dediğin gibi bizi ancak bizler anlıyoruz...........

canım ben bandırmada yaptırmamıştım daha önce bursada oturuyordumoyüzden orda bendemi sorun var diye mehmet ali şüküroğluna gittim çok iyi bir doktor benim bütün tahlillerimi yaptırdı rahim filmimide o ssk hastanesinden sevkle ayarlamıştı özel bi yerde yapıldı bursada sonra bende bişey çıkmayınca doktorum eşimin test yaptırması gerektiğini söyledi ren tıpıda o önermişti bize orda eşimin test sonucu bozuk çıktı. bandırmada yapılıyormu hiç bilmiyorum belki özel hastanede olabilir. bandırmadaki doktorların tüp bebek konusunda yardımcı olabileceğini sanmıyorum boşuna buralarda deneme bursa hem yakın hem iyi tüp bebek merkezlerinde film çekiliyor yardımcı olurlar

sağol canım belki mayısa kadar kendiliğinden olur bazı bitkisel ilaçlar var ben kullanmadım bizde pek faydası olmayacaktı ama kullanan arkadaşlarım var onları bi deneseniz belki faydası olur.

kızlar bugün umudum var değerim 2den fazla katlamış doktorum gelişme var diyor inatçı çıktı galiba perşembe tekrar test normal değerlere gelene kadar devammış. tek korkum bluesuu demişsin 2 denemede gebelik oluştu ama düştüler diye benimde düşecek diye korkum var şimdi.

Sagol canım kusura bakma sen daha tecrubelısın dıye sana soruyorum senı merak etmıŞtım degerın 2 ye katlamasına Çok sevındım ınŞallah bebeĞın sana tutunur hamıle haberı duyunca kendımmıŞ gıbı sevınıyorum bızım ıÇınde dua et

Slm canım bende senı merak edıyordum deĞerın 2ye katlanmasına Çok sevındım ınŞallah bebıŞın sıkı sıkı tutunur ınan kı Çok sevındım zaten kendım hamıleymıŞım gıbı mutlu oluyorum her hamıle haberıne ınŞallah benımde melegım gelır sagol canım sen tecrubelısın dıye soruyorum zaten kesınlıkle bursaya gıdecem hanı her tahlıl ısterse bandırmada yaptırabılır mıyız dıye araŞtırıyom erdek te hıÇ yok

okudum yazdıklarını canım sağol bende sevinçliyim bugün umarım erken sevinmiyorumdur eşim sevinince çok seviniyor üzülüncede dünyanın sonu gelmiş gibi üzülüyorsun ortasını bul diyor ama yapamıyorum.
inşallah seninde ilk denemende olur allah tüm isteyenleri boş çevirmesin yüzümüzü güldürsün.

canım ya çok sevindim hadi hayırlısı inş. sonu çok güzel olacak ben umutla bekliyorum sende sakın kaybetme benim içinde yarın büyük gün bebiş yada bebişlerimle tanışıcam çok heyecanlıyım rabbim bu duyguyu sanada tattırsın dualarım seninle canım.

zuhal........çok sevindim........inşallah herşey yoluna girecek........sen benim durumuma bakma.........şu anda hamileliğin tadını çıkarmaya bak........şu anki değerin kaç çıktı......

amin canım inşallah. sendende o zaman bebişlerin için yarın haber bekliyorum umarım istediğin gibi olur. 1 tane yetmez dimi 2 tane olsun :lepi: kucağına aldığın zamanıda duyacağız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…