Bursa Op. Dr. Evrim AYDIN ' a gidenler...

bende dün gebelik planladığımız için genel kontrole gittim. kesinlikle süper bir doktor çok ilgili güler yüzlü. daha önce jale hanıma gitmiştim ama beni biraz yanlış yönlerdirdi çok yoğun olduğu için de ilgilenmedi. doktorun ilgisi ve bilgisi çok önemli bu konudada evrim hanım gerçekten başarılı. doğumada devam edicem inşallah. o nereye ben oraya.

kızlar bende bugün evrim hanıma gittim henüz 4 haftalık gebeyim ..
çok yeni .. evrim hanım çok ilgili ve güler yüzlü
ben ona devam edeceğim .. zaten hastane ile ilgilide çok güzel yorumlar var

Arkadaşım merhaba,
Ben Jale hanıma devam etmeye karar verdim... Kendi şuan acıbadem de biz de oraya gidiyoruz.. Ben şuan 22.haftamdayım...

arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim Evrim hanıma gittim.Ultrosonda bebeğin kalp atışına baktı herşey yolumda dedi elime gebelikte beslenme diye bir kitap tutuşturdu bunu oku ona gore beslen dedi.Güler yüzlü ama bana yeterince ilgili gelmedi.Bana beslenmemde dikkat etmem gereken şeyleri kendisinin söylemesini tercih ederdim.arkadaşlarımın doktorları beslenmesinden sporuna kadar yönlendiriyor.Ben şuan çok kararsızım ona devem edip etmemekte.Sizlerin ilk muayenesi nasıl geçti?Sizleri bilgilendirdi mi yoksa kitapçık verip yolladımı?1 ay sonra gel dedi.artık aklıma gelen soruları not alıp sorucam olmazsa değiştiricem.

ELSAAY Arkadaşlarınız hangi doktorlara gidiyorlar acaba ? Ben de Evrim hanıma gidiyorum. 9 haftalık hamileyim. İnternette doktor araştırması yapıp gittim. Güleryüzlü, terslemeyen bir dr. arıyordum. Bu başlıktan yardım alıp gittim AMA ben de sizin gibi düşünüyorum. Kısa bir muayene oldu. Ultrasonla baktı bebek iyi dedi,beslenme rehberi verdi, 4 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi ve bitti...
Acaba diğer dr. ların da ilk muayeneleri bu şekilde kısa mı oluyor. İleride ayrıntılar artacağı için ilgi de artacak mı bilmiyorum...

Son düzenleme:

malesef canım ilgisi ileride de artmıyor benim 24.haftada kanamam geldi ve tansiyonum çok yükselmişti benim yapabileceğim bişey yok eve git yat bekle deyip beni eve gönderdi ama daha sonra başka doktora gidip hamileliğimin bundan sonrasının ne kadar tehlikeli olduğunu öğrendim yani hamilelik iyi gidiyorsa evrim hn.iyi bir doktor ama sorun varsa bişey bilmiyo napıcağından haberi yok.

5 haftalık hamileyim ve bugün evrim aydına gittim....çokkk memnun kaldım...çok güler yüzlüçok cana yakın....evrim hanımda epidral sezeryan olan varmı....birde hastane çok kalabalık....muaynanesi varmı??????biliyormusun.....yazarsanız sevinirim

(merhaba bayanlar
5 haftalık hamileyim ve bugün evrim aydına gittim....çokkk memnun kaldım...çok güler yüzlüçok cana yakın....evrim hanımda epidral sezeryan olan varmı....birde hastane çok kalabalık....muaynanesi varmı??????biliyormusun.....yazarsanız sevinirim )

evrim hanım çok tatlı bir bayan. ben şuan 6,5 aylık hamileyim. 5,5 aylıkken düşük riskim oluştu fakat diğer yazıda arkadaşın belirttiği gibi ne yapacağını bilmeyen biri değil. şuan çok şükür sağlıklı bir şekilde hamileliğim devam ediyor. ayrı bir muayenehanesi yok malesef. hastanenin çok kalabalık olduğu doğru. hatta randevu saatinde gecikmeler oluyor ama yapacak bir şey yok. evrim hanım hem muayene yapıyor hemde acil doğumlara giriyor ve bu yüzden gecikmeler oluyor. her sorduğun soruya cevap alabilmek güzel bişey :)

ilk zamanki muayeneler kısa oluyor. bundan şikayetçi olmamak gerekir. çünkü daha hiç bir şeyi belli olmuyor bebeğin. ama inanki 3 aydan sonraki muayeneler hem uzun hemde çok güzel geçiyor.

Son düzenleme:

seni yöneten bi dr istiyorsan evrim hanım yanlış adres. evrim hanım yönetmeyi sevmiyor. daha doğrusu her şeyi yiyebileceğini ve hiç bir sakıncası olmadığını söylüyor. zaten hamilelikte nasıl beslenmen gerektiğin artık her yerde araştırıpta bulacağın birşey. ilk zamanlar bizede o şekilde davrandı. ilk 3 ay sürekli tahlillerle geçiyor zaten. 3 aydan sonra başlıyor asıl muayeneler ve dr la arandaki diyalog. ben çok çok memnunum. herkese tavsiye ederim.

Bende evrim hanımın hasatasıyım.Evet çok fazla anlatmıyor ama sorduğun zaman çok rahat cevap alabiliyorsun.ben 11 haftalık hamileyim.Dünde jimere gittim....denemek için orasıda çok farklı değil...ben tahlil sonucumu almak için telefonla evrim hanımı 3 defa aradım fakat ulaşamadım.en sonunda hemşiresi yanıtladı...çok yoğunlar o yüzden ilgi biraz az....ama evrim hanımdan hiç şikayet yok....hastanede güzel....hepimiz için hayırlısı....

32 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri evrim hanıma gidiyorum çok memnunum doğumuda orda yapmayı planlıyorum kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar

arkadaslar en yakın arkadasım tüm ısrarıma ragmen özel hastane ve bayan die ıstedı gitme dememe ragmen gitti yenı dogum yaptı resmen ölümden döndü normal yaptıramamıs ve çok zor geçmis düsünün sezeryanda dikerken uyanmıs evrım hanım çok panik yapmıs ve çok kötü o acı inanılmazdı diyor sezeryan sonrası nefes alamamıs hava takmıslar yogun bakımda 5 günlüktü gördüm hala yürûmekte zorlanıyordu kendınize iyi tecrübeli elı hafif bı dr seçin

ayrıca bende gittım dogumdan sonra sırf bayan die idrar yollarım icın gerçekten tecrübesı yok belli 3 su bardagı büyüklügünde kistın var ılaç verdı geçmezse operasyon dedi şok oldum güvenemedim bide kendi dr gittim (zıya cetın)
ultrasyona koydu bı su bardagı bile yok
yazık nerde kistın dedı düsünün olmayan bisey icın belkı benı ameliyata alıcaktı ılaclarım içın aradıgımda cevap vermedı hemsıresı açtı taaa sonradan evrım hanımın hastası var daha sonra arayın dedı ve bıdaha yok ne arayan ne soran

Geçmiş olsun çok kötü bir doğum tecrübesi olmuş....Evrim hanıma gidiyorum ama çok kararsızım....ona da gitmemin sebebi sırf hastane için aslında....telefon ediyorum 15 dakika telefon açık bekliyorum evrim hanım muaynede....sonra yardımcısı çıkıyor bana söyleyin diyor folic hapım bitti ben soruyorum ne yapayım ,bir kutu daha alıcam mı diye sormasam haberi yok kimsenin....çoook kararsızım...bu benim ikinci doğumum...ilk doktorum çok tecrübeli on numara doktordu ama zübeyde hanımın doktoru olduğu için sırf hastane nedeniyle gidemiyorum....ilgi çok az,çoook kararsızım.....

tlf hemsîresı cevap versın dıe mı doktorluk okumus gercekten hic bıseyden anladıgı yok bence sız doktorunuzla devam edın o dogum olayından sonra evrım hanımdan ve doruktan nefret etmeye basladım yazık ya

korkutmayın beni ya ben şimdiye kadar evrim hanım hakkında sadece senden olumsuz bir doğum hikayesi duydum. ama şu tlfon konusunda haklısınız. arıyorsunuz hemşiresi bekletiyor ve sonra telefona hemşiresi çıkıp ben yardımcı olayım diyor.

Son mesajı yazdıktan sonra içime sinmediği için doktorumu değiştirdim,biraz araştırma yapıp yeni açılan medicabil hastanesinde Demet Haytoğluna başladım. Çok memnunum iyiki de doktor değiştirmişim. Bebeklerimin ikiz olduğunu evrim hanım anlayamadı, ayrıca ikizlerimden birinde çok nadir görülen bir sorun varmış.Demet hanım beni hocasına (osman develioğlu)yönlendirdi. Hocasıda Türkiye'de bu tedaviyi sadece İstanbulda Hayri Ermiş isimli doktorun yaptığını söyledi. Doktora ulaştık.çarşamba Çapa ya gidiyorum. Bebeklerimdeki sorunu merak edenler için ikizlerimden biri akardiak ikiz eşiymiş ve sağlam bebeğimden besleniyormuş. merak edenler için ayrıntıyı dönünce verebilirim inş.

Velhasıl Evrim hanıma devam etseydim hiçbirşey anlaşılmayacaktı, ayrıca Demet hanım neler oldu, doktora ulaştıkmı, beni de bilgilendirin vs. için devamlı arıyor.

Son düzenleme:
yaaaaa ben size söylüyorum gerçekten iyi bi dr kesinlikle değil bende devam etseydim güvenseydim benide ameliya tedip olmayan kistlerimi alıcaktı
doğum konusunda tecrübeli doktor çook önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…