merhaba canım bende dr. seçiminde zorlanmıştım bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmeye karar vermiştim burdaki dostlarımdanda güzel şeyler duyunca evrim hanıma gittim ilk hamileliğim memnun kaldım kendisinden kasımın ilk haftasında tekrar gidicem çok merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba yavrum11. haftama girdim sen ne kadarlık hamilesin ?
ELSAAY Arkadaşlarınız hangi doktorlara gidiyorlar acaba ? Ben de Evrim hanıma gidiyorum. 9 haftalık hamileyim. İnternette doktor araştırması yapıp gittim. Güleryüzlü, terslemeyen bir dr. arıyordum. Bu başlıktan yardım alıp gittim AMA ben de sizin gibi düşünüyorum. Kısa bir muayene oldu. Ultrasonla baktı bebek iyi dedi,beslenme rehberi verdi, 4 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi ve bitti...
Acaba diğer dr. ların da ilk muayeneleri bu şekilde kısa mı oluyor. İleride ayrıntılar artacağı için ilgi de artacak mı bilmiyorum...
ELSAAY Arkadaşlarınız hangi doktorlara gidiyorlar acaba ? Ben de Evrim hanıma gidiyorum. 9 haftalık hamileyim. İnternette doktor araştırması yapıp gittim. Güleryüzlü, terslemeyen bir dr. arıyordum. Bu başlıktan yardım alıp gittim AMA ben de sizin gibi düşünüyorum. Kısa bir muayene oldu. Ultrasonla baktı bebek iyi dedi,beslenme rehberi verdi, 4 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi ve bitti...
Acaba diğer dr. ların da ilk muayeneleri bu şekilde kısa mı oluyor. İleride ayrıntılar artacağı için ilgi de artacak mı bilmiyorum...
arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim Evrim hanıma gittim.Ultrosonda bebeğin kalp atışına baktı herşey yolumda dedi elime gebelikte beslenme diye bir kitap tutuşturdu bunu oku ona gore beslen dedi.Güler yüzlü ama bana yeterince ilgili gelmedi.Bana beslenmemde dikkat etmem gereken şeyleri kendisinin söylemesini tercih ederdim.arkadaşlarımın doktorları beslenmesinden sporuna kadar yönlendiriyor.Ben şuan çok kararsızım ona devem edip etmemekte.Sizlerin ilk muayenesi nasıl geçti?Sizleri bilgilendirdi mi yoksa kitapçık verip yolladımı?1 ay sonra gel dedi.artık aklıma gelen soruları not alıp sorucam olmazsa değiştiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?