Bursa Op. Dr. Evrim AYDIN ' a gidenler...

kızlar bende Evrim Hanım'a gidiyorum.Gayet iyi davranan pozitif bir doktor.Tavsiye ederim.Fakat hastane çok kalabalık olduğu için randevunuza tam zamanında giremiyosunuz.bekleniyor biraz

Arkadaşlar suhendan hanıma gittim fakat doğum yapacağım ay izine çıkıyormuş bende evrim hanıma gitmeyi düşünüyorum önerir misiniz

Kanama durumudunda hangi doktora gitmiştiniz söyleyebilir misiniz. Bir kaç gün önce ayrıntılı ultrasonda parsiyel plasenta pravia olabilir izlenmeli diye rapor tuttu radyoloji uzmanı. Kendi doktoruma sonucu götürdüğümde ultrasonla bakmadı bile doktorum randevu zamanın geldiğinde vajinal ultrasonla bakarız dediki bir sonraki randevum ayın 24 ünde 2 hafta var daha. Hamileliğin en başında Evrim Hanım'ıda çok tavsiye eden olmuştu. Birde ona görüneyim derken yazdığınızı okuyup çekindim şimdi. Siz kanama durumunda hangi doktora gitmiştiniz ve sizinden sebebi plasenta pravia mıydı acaba

merhaba
geçmiş olsun bence bir daha ki randevuyu bekleme hemen başka bir doktora git benim tansiyonla alakalıydı gelişme geriliği başlamış kanda pıhtılaşma falan çıkmıştı kanama ondan başlamış ama ben bunları bebeğimi kaybettikten sonra yapılan tetkiklerde öğrendim tansiyonlarımın yükseldiğini bile söylemedi bana evrim hn.
ben prof.gürkan uncuyla devam ettim onu bulduğumda çok geçti 1 ay ugraştı hastanede yattım ama çok geç kalmıştık bebeğimin kalp atışları yavaşlayınca acil sezeryana alındım 2 gün yaşadı yavrum küvezde şimdi 1,5 yaşında bebeğim var hamilelik sürecinde bana o kadar destek oldu öncelikle psikolojık olarak seni çok rahatlatıyor gürkan hoca onun sayesinde yavrumu kucağıma aldım inş.sizde sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Allah yavrunuzu analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah. Açıklamalarınız çok açıklayıcı ve aydınlatıcı olmuş çok çok teşekkür ederim. Hala doktoru bulamamıştım cevabınız çok yararlı oldu benim için inanın. Alabildiğim en kısa süreye randevu alıp görüneceğim inşallah. İyi dilekleriniz içinde çok çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın...

amin inş.allah sizede göstersin yavrunuzu kucağınıza aldığınız günleri
doktora gidince lütfen tekrar yazın gelişmeleri merak ederim hayırlı haberlerle gelin inş.

Arkaaslar evrim hanim icin bilgi verecek var mi sehir disindan gideceim yanina muayene ucretleri falan nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…