bursa op. dr. selim akgün'ün hastaları varmı aramızda ?? yardım....

ecem111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
757
0
96
Bursa
merhaba arkadaşlar... daha önce selim akgün'ün hastalası olan arkadaşlardan yardım istiyorum. lütfen dr hakkında bilgi verirmisiniz..... deneyimlerinize ihtiyacım var...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar... Daha önce selim akgün'ün hastalası olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Lütfen dr hakkında bilgi verirmisiniz..... Deneyimlerinize ihtiyacım var...

selim beyde 45 gün önce doğum yaptım rentıp hastahanesinde gerçekten 3 doktor değiştirmemden sonra kesinlikle tavsiye edebilirim

selim beyde 45 gün önce doğum yaptım rentıp hastahanesinde gerçekten 3 doktor değiştirmemden sonra kesinlikle tavsiye edebilirim

siteye yeni olduğum içim msj gönderemedim burdan yazıyorum..
sağolun sizinde hayırlısı ile kurtarsın inşallah..hastahane çok güzel evimde gibi rahat ettim hasta bakıcıları bile harikaydı.normal doğum bekledik ama 41.haftada suni sancı denendi ama kanamam başladı ve açılma olmayınca epidural sezeryan oldum kendi isteğim ile.ilk hamilelik başlangıcımda esentepeye gittim ordaki kadın çok soğuktu,sonra acıbadem jale hanıma geçtim,kendi yerini açtı ücretleri pahalı geldi bırakmak zorunda kaldım.medicabil zuhal hanıma gittim 5 ay resmen sgk muamelesi gördüm orda kadın çok mesafeli her gittiğimde taktığı şey sağlığım deil aldığım kilolar oldu.randevusuz acil durumda bile kapısında 1 saat bekledim almadı beni birşey bile sorulmuyo telefon numarası yok gece fenalaştım hastahanedekiler pratisyenciler arayamayız dediler çıktım ve o sinirle rentıpa gittik gece demeden dr gelio,oturup konuştum rentıptaki adamal dr değiştirme sebeplerimi ilk olarak kartını verdi bana gelsende gelmesende arayabilirsin demişti ve buyüzden ilk olarak güvn sağladık.aldığım kilolar yüzünden tansiyon sorunum vardı zuhal hanm yürü sürekli dedi ve ödemim arttı yürüyemez hale geldim sırf normal doğurtabilmesi için mahvoldumselim beye bunu söyledim ve beni 3 ay boyunca hiç tartmadı ve sürekli yat dedi ilave magnezyum verdi bu sürede 6kg verdim ödemim indi:) herşeyi detaylı konuşabiliyo anlatıyo ve rahatlatabiliyo.bu arada rentıpın doğum ekibi anestezi uzmanları jimerden geçme hepsi:)doğumdan çok korkuyodum sürekli beni rahatlattı,tek sıkıntım suni sancı oldu o da odama 15 dk da bir gelerek kendi muayene etti ama kısmet olmadı kanamam başladı ğrılara dayanamayınca sezeryan oldum,doğum anlarım harikaydı hiçbişi hissetmedim ama her anına tanık oldum çok keyif aldım bebeğimi görünce her anımız fotoğraf çekildi..dr giriyo saat kaç olursa olsun geliyor hemen hastahane karşısında evi çok büyük avantaj..alt muayenelermde adam elimden tutyo sakin ol rahat ol die çok rahatlatabilio ve canını yakmamak için dakikalarca hazır olmanı beklio doğum sonrası sürekli odana kendisi gelio takip edio.hastahanenin yeni doğan yoğun bakımı var bu önemliydi benim için.doğuma giren çocuk dr uda çok iyidi yahya bey die birisi şu an bebeğim için ona gidiyoruz,odaları selim bey ile aynı katta gittiğimizde karşılaşıyorum selim by ile hala dha gelip sağlığımı soruyo bebeği sevebilio..hastahane olarak tam teşkilatlı fiyatları uygun ekibi çok uzman bu yüzden tavsiye edebilirim.eğer başka sormak istediğin varsa sorabilirsin bende aynı sıkıntıları çok fazla yaşamıştım rabbim hayırlısı ile yüzümü güldürdü umarım sanada böyle güle oynaya harika bir anı oalrak kalıcak bir doğum yaşatır.

sezeryandan kesinlikle memnun kaldım bir ağrım olmadı sadece ilk yürümek için kalkarken acım vardı o kadarıda normaldir herhalde,doğumdan sonra yatmadım yatınca kalkmakta zorlandığm için oturdum ve evde yürüdüm,bebeğimi emzirmem gerektiği için kendimi pek dinleyemedim açıkçası ve kolik var bebeğimde ilk 25 gün heğ kucakta gezdik ve emzirdim daha yeni yeni geçio..iyiki yatmamışım lohusalıımda rahat geçti.epiduraldede sıkıntım olmadı ağrı acı duymadım sonrasında herşey allaha şükür güzel geçti. ama baktın ağrın varsa çıkmadan önce ağrı kesici vurdurabilirsin bende aynı şeyi düşünmüştüm ama gerek kalmadı.ben 2 gece kaldım hastahanede gazımız çıkmadı die kendimiz istemedik çıkmayı,özel sağlık sigortam olduğu için ücret konusunda net bişi söyleyemiyorum anlaşması hastahane ile kendi aralarında fiyatları.bebek beyninde kist olayına gelince onlar hava baloncuklar olabilir denmişti arkadaşımada muhtemelen son aylarda doluyomuş içini ferah tut dua et sadece.allah kolaylık versin hamilelik ve bu stresler çok zor.son 1,5 ay kala ilk 15 gün sonradan her hafta gittim ama bişi olursa hemen arayıp konuşabiliodum ağrımda yada korkum olduğunda doğumla ilgili arayıp konuşuyoduk.Çok fazla kafanda büyütme rabbim o anda herşeyin sabrını veriyor son günlerinde bolca uyu dinlen stres yapma fazla doğumu hiç düşünme zaten herşey senin kontrolün dışında oluyo kendini yıpratma ve bebeği strese sokma çok önemli.allahım sanada herşeyi hayırlısı ile atlatıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin.doğuma girerken hasta bakıcına mutlaka fotoğraf makinan varsa ver o anlar herşeye değer baktıkça yüzün güler gurur duyarsın bebeğinle ve acıların aklına gelmez hastahane ve dr ile ilgili sorun varsa sorabilirsin aynı sıkıntıları daha fazla yaşamıştım ben seni çok iyi anlayabiliyorum.

Son düzenleme:
EYLULBADE

cnm samimi cevapların için çok teşekkür ederim.. evladını sağlıkla büyüt inşallah.. panik bir hamile oldum
çıktım bende... yarın için randevu aldım selim beyden.. inşallah memnun kalırım... sonrasında görüşlerimide yazarım.. gerçekten cevaplarınla beni çok rahatlattın..

bende selim beye gitmek istiyorum.daha önce giden arkadaslar muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında yardımcı olabilirlermi acaba?

bende selim beye gitmek istiyorum.daha önce giden arkadaslar muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında yardımcı olabilirlermi acaba?
cnm ben selim beye basladım... muayene ücreti 42 tl.. doğum ücretini 2 sonraki kontrolümde kesinleştiriceğim.. o zaman söylerim.. sen kaç haftalık hamilesin?

yok canım ben daha hamile değilim:)daha yeni calışmalara basladım.kendime bi doktor edinip sürekli ona devam etmek istiyorum.o yüzden arayışlara geçtim.geçen bi tanıdığım orda doğum yaptı.hastane cok güzel cokta memnun kaldı.bu yüzden orayı tercih etmek istiyorum ama doktor konusunda cok bir fikrim yok.peki izlenimlerine göre nasıl?

Rica ederm..hamilelikte herşey panik:)selim bey e gittin mi canım?memnun kaldın mı,hamilelikle ilgili bir sıkıntın varmı şu anda.şimdiden bebşin hayırlı olsn

merhaba ecem hanım bende gebeliğimi öğrendiğimden beri tavsiye üzerine selim akgün'e gidiyorum.
henüz 2 kere muayeneye gittim güzel geçti 2 side memnun kaldım ama henüz yeni olduğum için dr hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum
senin uzun zaman olmuştur nasıl memnunmusun drdan biraz bilgi verebilirmisin

merhaba eylül.. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..selim bey benim 3. doktorum.. beni asıl ona yönlendiren hastaneden memnun kalmamdı... selim beyin en sevdiğim yanı istediğim an ona ulasabilmem.. ayrıca bebeğimide detaylı inceleyip açıklamalarda bulunuyor.. şu anda cok memnunum umarım doğumda iyi gecer.. ayrıca hastanenin kalabalık olmayışıda çok güzel.. fiyatlarının uygun olması da cabası :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıinşallah yardımcı olabilmişimdir..

teşekkür ederim canım sende sağlıkla sıhatle bebeğine kavuşursun inşalallah.
ilk gebeliğim olduğu için pinpirikleniyorum işte
bende memnunum şuan için inşallah böylede devam eder.
doktora istediğimiz an ulaşabilmek çok önemli benim içinde içimi rahatlattı bu yönü
bir endişemde ben normal düşünüyorum bi aksilik olmadığı sürece
ama duyduğum kadarı ile çoğu doktorlar sezeryana yöneliyorlarmış
selim bey'in yaklaşımı nasıl canım bu konuda

amin inşallah
benimde ilk bebeğim cnm.. bir de tüp bebek olduğu için çok evhamlıyım.. ilk doktorum tüp bebek doktorumdu.. acıbademde şahin bey.. çok seviyordum doktorumu ama malum fiyatları dudak uçuklatıyor.. 10 haftalıkken medikabile geçtim.. hastaneyi beğenmedim.. doktorunda çok hastası var.. sonra rentıpa geçtim.. çok şükür hersey yolunda gidiyor.. inşallah doğumda güzel geçer.. selim bey normal doğumu destekleyen bi doktor.. doğumu çok net konuşmadık daha ... ama konuşmalarından normal doğumu desteklediği belli.. rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

aramızda selim beyin hastası olup memnuniyet ve şikayetlerini paylaşmak isteyen varmı?

biz kasımda konuştuk ücreti.. epudural normal 1200, sezeryan 1500 dedi.. hastası olduğum için yeniyıl ücretlerini yansıtmayacağını söyledi.. fiyatlar değişmemişde olabilir..

mrb arkadaşlar. 2 yaşında bi kızım var.hamile değilim ama hem selim beyi tanımak hem de hastaneyi görmek amaçlı bu gün muayeneye gittim. smear falan alındı, muayene etti.eli hafif, konuşuyo,rahatlatıyo insanı. şimdilik memnunum.seneye hamilelik düşünüyorum ikinciye ve sanırım kendisine gidebilirim devamlı.

doktorum selim bey henüz 3 kez gittim ama çok memnunum tavsiye ederim güzel ve uzun açıklamaları var ,telefonuna hep cevap vermeside aklıma takılan herşeyi sormam konusunda çok yardımcı oldu

doktorum selim bey henüz 3 kez gittim ama çok memnunum tavsiye ederim güzel ve uzun açıklamaları var ,telefonuna hep cevap vermeside aklıma takılan herşeyi sormam konusunda çok yardımcı oldu

cnm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini... biz 2 aylık olduk bile şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…