merhaba arkadaşlar... Daha önce selim akgün'ün hastalası olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Lütfen dr hakkında bilgi verirmisiniz..... Deneyimlerinize ihtiyacım var...
selim beyde 45 gün önce doğum yaptım rentıp hastahanesinde gerçekten 3 doktor değiştirmemden sonra kesinlikle tavsiye edebilirim
cnm ben selim beye basladım... muayene ücreti 42 tl.. doğum ücretini 2 sonraki kontrolümde kesinleştiriceğim.. o zaman söylerim.. sen kaç haftalık hamilesin?bende selim beye gitmek istiyorum.daha önce giden arkadaslar muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında yardımcı olabilirlermi acaba?
EYLULBADE
cnm samimi cevapların için çok teşekkür ederim.. evladını sağlıkla büyüt inşallah.. panik bir hamile oldum
çıktım bende... yarın için randevu aldım selim beyden.. inşallah memnun kalırım... sonrasında görüşlerimide yazarım.. gerçekten cevaplarınla beni çok rahatlattın..
merhaba eylül.. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..selim bey benim 3. doktorum.. beni asıl ona yönlendiren hastaneden memnun kalmamdı... selim beyin en sevdiğim yanı istediğim an ona ulasabilmem.. ayrıca bebeğimide detaylı inceleyip açıklamalarda bulunuyor.. şu anda cok memnunum umarım doğumda iyi gecer.. ayrıca hastanenin kalabalık olmayışıda çok güzel.. fiyatlarının uygun olması da cabası :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızımerhaba ecem hanım bende gebeliğimi öğrendiğimden beri tavsiye üzerine selim akgün'e gidiyorum.
henüz 2 kere muayeneye gittim güzel geçti 2 side memnun kaldım ama henüz yeni olduğum için dr hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum
senin uzun zaman olmuştur nasıl memnunmusun drdan biraz bilgi verebilirmisin
merhaba eylül.. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..selim bey benim 3. doktorum.. beni asıl ona yönlendiren hastaneden memnun kalmamdı... selim beyin en sevdiğim yanı istediğim an ona ulasabilmem.. ayrıca bebeğimide detaylı inceleyip açıklamalarda bulunuyor.. şu anda cok memnunum umarım doğumda iyi gecer.. ayrıca hastanenin kalabalık olmayışıda çok güzel.. fiyatlarının uygun olması da cabası :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıinşallah yardımcı olabilmişimdir..
amin inşallahteşekkür ederim canım sende sağlıkla sıhatle bebeğine kavuşursun inşalallah.
ilk gebeliğim olduğu için pinpirikleniyorum işte
bende memnunum şuan için inşallah böylede devam eder.
doktora istediğimiz an ulaşabilmek çok önemli benim içinde içimi rahatlattı bu yönü
bir endişemde ben normal düşünüyorum bi aksilik olmadığı sürece
ama duyduğum kadarı ile çoğu doktorlar sezeryana yöneliyorlarmış
selim bey'in yaklaşımı nasıl canım bu konuda
biz kasımda konuştuk ücreti.. epudural normal 1200, sezeryan 1500 dedi.. hastası olduğum için yeniyıl ücretlerini yansıtmayacağını söyledi.. fiyatlar değişmemişde olabilir..doğum ücretleri nasıl kızlar rentıp ta?
biz kasımda konuştuk ücreti.. epudural normal 1200, sezeryan 1500 dedi.. hastası olduğum için yeniyıl ücretlerini yansıtmayacağını söyledi.. fiyatlar değişmemişde olabilir..
doktorum selim bey henüz 3 kez gittim ama çok memnunum tavsiye ederim güzel ve uzun açıklamaları var ,telefonuna hep cevap vermeside aklıma takılan herşeyi sormam konusunda çok yardımcı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?