bursa op. dr. selim akgün'ün hastaları varmı aramızda ?? yardım....

merhaba canım bende rentıp selim beye gidiyorum seninde doğumuna az kalmıs nasıl gidiyor doğum nasıl olacak doğumdan sonra deneyimlerini yazarmısın banada yardımcı olursan sevinirim

arkadaşlar merhaba;
bende 24+7 haftalık hamileyim ve şimdilik bahar hastanesine gidiyorum memnunda sayılırım yalnız yinede araştırma yapıyorum doğum ücretleri ne kadar doktordan ne kadar memnunsunuz bilgi verirseniz sevinirim. Çünkü Bursa'yada geleli 2 sene oldu buralarıda pek bilmiyorum ve tanıdık kimse de yok etrafımda

merhaba yeni üye olduğum için mesaj yazma hakkım yokmuş ondan buradan yazıyorum. benim sezeryan olacağı kesinleşti artık. Dönmedi benim kuzu çünkü hala. doktor bu çarşamba dedi 38. haftada alırız dedi ama ben 39. a kadar beklemek istiyorum. salı konuşacağız. eğer bir sorun olmazsa ayın 25inde kucağıma alacağım bebeğimi. selim beyden şimdilik çok memnunum. doğum olsun mutlaka haber vereceğim. görüşürüz :)

bugün doktora gittik. benim inatçı hala dönmedi. doktor bu saatten sonra dönmez artık diyor ve cuma alalım dedi. ben de 39 bitsin istiyorum. bir de küçük de olsa belki döner diye umudum var. bir de evde azıcık inşaat var. pazartesiyi bekleyebilsek süper olacak ama bebeği de riske atmak istemiyorum. şimdilik bir sorun yok ama her an herşey de olabilir. tabi doktor sancılanmadan suyun gelmeden rahat rahat alalım fikrinde. offf kafam çok karıştı.

canım benim hayırlısı olsun inşallah sağ salim bebeğini kucagına alırsın vay haylaz seni dönmedi demek bi sıkıntı olmazsa bekle 39 u ama doktorda ısrar ediyosa cokta bekleme sonucta bi sıkıntı olmasın . epiduralmi yapıcksınn haberlerini bekliyorum Aeo

Son düzenleme:

merhaba kusura bakmayın benim özel mesaj yazma hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum, pazartesi epidural sezaryen doğum yaptım. Selim doktor bir numara. neden mi? bebeğin alınması sırasında kendisi alanı olmaması rağmen apandisitimin aşırı şiştiğini ve patlamak üzere olduğunu farketti. normalde onun yeri ayrıymış ve görmemesi normalmiş ama o gördü ve hemen genel cerrahı çağırdı. Böylece sorunsuz bir şekilde hem bebek hem kistim hem apandisitim alınmış oldu. komple temizlendim. yoksa 1 hafta içinde patlayacak ve küçücük bebeğimle ve sezaryenli halimle yeniden ameliyat olacaktım. kısacası onun hakkını ödeyemem. bunun dışında ameliyat ekibi o kadar şenşakrak ve pozitifki. 3 ameliyatı aynı anda geçirmeme rağmen çok rahattım. kesinlikle doktorunuzdan ve rentıptan vazgeçmeyin derim

canım Allah analı babalı büyütsün.cok sevindim öylemi gercekten cok iyi olmus tekrar tekrar ameliyattan kurtuldun . Allah bebeğinle sevdiklerinle uzun ömürler versin kendine dikkat et..

merhaba ben buradaki yorumları okuyorum devamlı artık üye olayım dedim. bende 17 haftalık hamileyim. selim beye gidiyoruz. rentıp hastane olarak çok güzel. gitiğimizde beklemiyoruz hemen randevu saatinde girebiliyoruz. doktor açıklama yapıyor. yalnız selim beyde normal doğum yapan var mı merak ediyorum. ben normal istiyorum daha erken gerçi ama yine de insan merak ediyor. bir de rentıp ta doğum yapan arkadşlara soruyorum. doğum fotoğrafçısı var mı hastanede yoksa dışarıdan özel olarak mı çağrılıyor. bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar bizleri aydınlatabilirse biz anne adayları çok memnun oluruz.. Allah herkese hayırlı doğum versin inşallah..

merhaba hoşgeldin bende 23 haftalık oldum şuana kadar bi sıkıntı yok memnunum fotoğrafcıyı bilemiyorum gittiğinde hasta haklarına sorabilirsin . bende normal istiyorum ama şuana kadar rentıp selim beyde burada normal doğum yapan görmedim mugal ark var o dönmediği için epdrl sezeryan yapmıs memnun kalmıs Allah'ım hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallah ... paylaşımlarına devam etmeni isterim yeni bişey öğrenirsek birbirimizi haberdar edeilm

merhaba arkadaslar... allah hayırlı doğum versin hepinize inşallah... heyecanınızı çok ii anlıyorum.. selim beyle ilgili hiç bilgisi olmadan ona devam eden bir gebe olarak açmıştım bu baslığı.. şükürler olsun ki şimdi 6 aylık oldu yavrum... allah bağışlasın yavrularımızı.. epudural sezeryan oldum.. selim bey iyi bir dr ama mükemmel diyemem.. benim çok ağrım oldu doğumdan sonra.. acıya dayanıklıyımdır ama bu çok fenaydı.. diğer doktorlarda doğum yapan arkadaslarım çok çabuk kalktılar.. doktorun eliylede alakalı bence.. hastaneden memnun kaldım.. doğum fotoğrafçısı yok.. sorularınız olursa cevaplarım.. hayırlı doğumlar herkese

merhaba profesyonel değil ama sizin fotoğraf makinenizle doğum anının fotoğraflarını çekiyorlar. özel fotoğrafçısı da vardır belki ayrı bir ücret ödeniyordur ama hiç bu konuyu düşünmediğimiz için sormak aklıma gelmedi :)

canım ecem agrı cekmiş senin nasıldı doğum sonrası bi ağrın oldumu

canım ecem agrı cekmiş senin nasıldı doğum sonrası bi ağrın oldumu

valla ben biraz fazla metanetliyimdir ve ağrı eşiğim biraz fazla yüksek. misal apandisitim patlayacak halde olmasına rağmen hissetmemişim :) o yüzden kendimden örnek vermem çok objektif olmaz. hastahaneden çıkar çıkmaz ayağa kalktım ben. oturup kalkarken batmalar oluyor sadece. bir de emzirmek için çok hırs yaptığımdan daha ilk günden bebeği indir kaldır mecburen ağrı falan düşünemedim. benim öyle etrafımda pek insan da yok mecbur evle de ilgileniyorum. ama dikişlerde şişme oldu. şimdilik sorun yok dediler. kendimi fazla zorladığımdan olmuş. muhtemelen ileride çok çekeceğim. herkes öyle söylüyor

anladım canım dikkatli ol. mugal sana birşey sorucm haftaya şeker yüklemesi yapılacak sen ren tıp tamı yaptırdın ve ne kadar ücret ödedin bende ordamı yaptırsam aile hekimindemi

anladım canım dikkatli ol. mugal sana birşey sorucm haftaya şeker yüklemesi yapılacak sen ren tıp tamı yaptırdın ve ne kadar ücret ödedin bende ordamı yaptırsam aile hekimindemi

evet ben tüm testleri orda yaptırdım da testlerin fiyatlarını karıştırıyor olabilirim. yine de 10-15 lira bi şeydi diye kalmış aklımda. belki de daha da az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…