bursa op. dr. selim akgün'ün hastaları varmı aramızda ?? yardım....

merhaba artık bizde 23 haftalık olduk. bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum. rentıp selim beye devam ediyorum fakat hiçbir yerde selim beyde normal doğum yapana rastladım. ben herhangi bir ters durum olmadığı sürece normal doğum istyorum. bir dahaki kontrolüm 1 ay sonra. hastanedeki hemşireye sorcam artık çok merak ediyorum. rentıp ta normal doğum olmuyor mu diye. gerekirse doktorumu değiştirebilirim. keşke selim beyde normal doğum yapan bir arkadaş olsa da bizi rahatlatsa...

evet nasıl gidiyorr acaba yeni gelişmeler varmı

canım maalesef ben özelden cevap yazamıyorum. yeni üye olduğum için. canım bebekle yaşama alışmaya çalışıyorum. Tek başıma olduğum için az zorlanıyorum ama bebeğim için değer. benimki bildiğin kucakçı çıktı. hastaneyle ilgili soruna gelince normalde bir gece yatış ve bebeğim bakımı dahil 1.500 TL. ama ben aynı zamanda apandisit ameliyatı olduğum ve kist alındığı için biz 2 gece kaldık bir de özel oda tuttuk. 3 ameliyat 2 gece oda ve verilen ilaçlar falan derken normalde 3.000 küsür ödememiz gerekirken 2.500 TL ödedik. odanın ve ilaçların parasını almadılar. tabi benimkisi çok beklenmedik bir durum olduğu için bir de sonuçta 3 ameliyatı aynı anda oldum tam para alsalar ayıp olurdu zaten. o yüzden herhalde indirim yaptılar. neyse umarım her şey yolundadır. inşallah normal doğurursun ve sağlıkla alırsın kuzucuğunu kucağına :) sezaryenin sonrası zor gerçekten.

CANIM HERŞEYİN HAYIRLISI ARTIK OLURUNA BIRAKTIM BEN NORMAL İSTİYORUM AMA BAKALIM NE OLACAK ? İYİ YİNE SEVİNDİM COK BİŞEY TUTMAMIS SEZERYAN EPİDURAL FARKETMEZ 1500 TL DİYOLARDI ŞİMDİ ZAM GELMİŞ CNM EPİDURALE ARTI 250 ALIYOLARMIS BANA YANSITMAZLAR İNŞALLAH BENİM DOĞUM OCAKTA KISMETSE ... BEBEĞİNLE SAĞLIKLI GÜNLERE

evet canım yaa bende duymadım diyebilirim buda beni tedirgin ediyo ama kısmet herşeyin hayırlısı artık bende normal istiyorum .. Canım sorarsan banada haber verirmisin buradan ne diyecekler

evet canım yaa bende duymadım diyebilirim buda beni tedirgin ediyo ama kısmet herşeyin hayırlısı artık bende normal istiyorum .. Canım sorarsan banada haber verirmisin buradan ne diyecekler

tabiki haber veririm. ama ben korkmama rağmen normal doğum olsun istiyorum, herşeyi göze alıyorum. herşey normal giderken sezeryana yönlendirilmek istemiyorum. sadece bir kere doktora normal doğum istiyorum ben bunun için herhangi bir öneriniz var mı diye sormuştum. hani yürüyüş falan dermi dedim ama sen bunları düşünme bebeğini kucağına alıp gitmeyi düşün falan dedi. yani normal mi sezeryan mi destekliyor anlayamadım. ama doktorun ne olursa olsun ilk olarak normal doğuma yönledirmesi gerekli. bilmiyorum kafam çok karışık. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..

kızlar oncelıklee bebıslerıne gerek gercekte gerek gobuslerınde kawusan herkesı tebrık ederım. ben daha once selım beye gıttım bebek ıstedıgım ıcın ancak tahlıl yaptırmadım sımdı tahlıl ısteyecek we yaptıran warsa rutın, normal hormon tahlıllerıne ne kadar odedınız yazarsanız cokk sewınrıım tesekkur ederım hepınızee

ben ren tıpta sadece şeker ölcümü yaptırdım oda 10 lira gibi bişeydi yalnız seninkiler baya detaylı tahliller 200 civarı tutabilir ben selim beye gitmeden öce ilk muayeneme jimere gitmiştim ve orada tahlil yaptırmıstım 200 küsür tutmuştu daha sonra ren tıpa gectimm..

birde doğum için hastanede neler veriliyor acaba bilen varmı ? mugal sen bilirsin sanada çok soru soruyorum ama :)

birde doğum için hastanede neler veriliyor acaba bilen varmı ? mugal sen bilirsin sanada çok soru soruyorum ama :)

arkadaşlar ablam 2 ay önce selim beyde doğum yaptı.2.bebişi ilk sezeryan olduğu için mecburi sezeryan oldu.hastaneyi çok beğendik herşeyden önemlisi ferah odalar güzel kalbalık değil.doğumda bebeğe kıyafet giydirdiler ablama kanamsı için ped verildi ve bir ihtayacınız olduğunda karşılıyorlar 1 gece kaldık.
şimdi bende hamileyim nisanda anne olacağım inşallah benimde duyduğum kadarıyla ve ablamın doğum yaptığı gün gördüğüm kadarıyla sıryala sezeryana aldı hastaları.bende o yüzden gitmiyorum selim beye ama sezeryan isteseydim kesinlikle tercih ederdim.

geçenlerde yeni tanıştığım bir arkadaşım ilk doğumunda çok çekmiş ikincide sezeryan olacam deyip selim beye gitmiş nede olsa hep sezeryan yapıyor demiş ama senin herşeyin normal-bebek , su vb.. hiç sıkıntı yok kesinlikle sezeryan yapamam demiş inanamadım :) kızı 2 saatte doğutturmuş ohhhh.

allah bizlerinde gönlüne göre verir umarım.bu arada bebekler için bazı özel tasarımlar yapıyorum.sitemi ziyaret ederseniz ve takipçisi olursanız sevinirim.yaptıkça yeni modeller ekliyorum.

merhaba:) valla yazdıklarını okuyunca içim biraz rahatladı. demek normal doğum yapan varmış :) o arkadaşınla görüşme imkanımız yok mu acaba . sonuçta şu anda tek normal doğum yapan selim beyde o var duyduğum kadarıyla. Allahım bize de inşallah normal doğumu nasip eder. hayrlısı diyelim artık..tekrar teşekkkürler

1500 tl sezeryan ve normal fiyatı .. ee selim beyin hastaları nasıl gidiyor hamilelik benim az kaldı heycanlıyım bu arada hala sezeryan yada normal demedi bana duruma bağlı diyor

Merhaba.bende selim bey e gidiyorum.cokta memnunum bir kac gece once acil gitmem gerekti hemen ebesini arayip gece 1 de yanima yolladi.ebe de hep ona bilgi verdi.kendide gelebiliyormus.numaradi zaten var.ben ilk i sezeryan diye mecburi sezaryan olucam ocak ta fiyatlar degismis kizlar.zorunlu sezaryan 1500 du.simdi 1070 tl ye dusmus.cok sasirdik:)muayene 42 tl idi.simdi 48 oldu.selim bey e gittimi 10 gun icinde takrar cagiriyor hatta bir keredinde on gunu gecirmeden gel bak okadar para verdin yazik olmasin demisti:)bugun ben genel bayilmak istemiyorum spinal olmak istiyorum deyince ne spinal i.lanet bisey o cok basagrin olur vebegine bakamazsin epidural yapariz dedi.sagolsun bunu soylemesi bile yeterli.ben normalde zubeyde hanim dogum evine gidiyorum ams ozel oda olmayisi eksi oldu bize.ustelik dr esimin arkadasi.oda erken dogum olursa mudehale edemem deyince selim bey e devam ediyorum.bakalim nasipse orda dogum olucak.esim daha once orda ameliyat oldu hastaneden de cok memnun kaldik.umarim saglikla dogum yapariz.

bende memnunum cok ilgili bi doktor 37. haftaya geldim yalnız benim sezeryan yada normal olup olmayacagı henüz belli değil normal istiyorum normaldede fiyat değişmişmi acaba ?

bende memnunum cok ilgili bi doktor 37. haftaya geldim yalnız benim sezeryan yada normal olup olmayacagı henüz belli değil normal istiyorum normaldede fiyat değişmişmi acaba ?

Evet cok ilgili.ven daha once erken dogum yaptim diye bu hafta da ciger gelistirici igne yapmaya basladi.erken dogum olursa icimiz rahat olsun dedi.bugun muayenem vardi uzun uzun inceledi.agzini yuzunu gosterdi.icimide rahatlatiyoe.ben normal dogum yapmicagim icin inan sormadim canim.ama daha onceden oda 1500 tl idi.muhtemelen oda dusmustur.sezaryan dustugune gore.hatta neler dair diye sorduk biz.doguma uzman cocuk dr u giriyor.ilk asilar,topuk kani,ilk cocuk muayenesi,isitme testi dediler.Bende 34+1 gunlugum.dayanabilirsek (benim kiz erken gelmeye niyetli)38.haftada dogum olucak nasipse...

Buraya yazdiktan 2 gun sonra 34+3 te erken dogum yaptimsuyum geldi ve selim bey hemen bebegi Almamiz gerek riski var dedi ve dogum yaptim.ameliyathane ekibi muthisti.oyle ilgililer oyle sicaklar ki.selim bey de oyle.kizim solunum sorunuyla dunya ya geldi cokta enfeksiyonu vardiselim bey dortcelik cocuk hastanesini 112 ambulansi hemen ayarlayip yollatti bebegimi.suan jala eve gelmesini brkliyoruz.olsun saglikli olsunda biz bekleriz.hep sunu dusunuyorum ya selim bey suyumun geldigini farkedip bebegi almasaydi yasayamazmis yavrum.allah razi olsun binlerce kere ondan....

canım öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün normalmı yaptın bide nedn zuhal dörtceliğe gönderdi orda küvez yoğunbakım ünitesi var diye bilkiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…