- 31 Ağustos 2015
- 10
- 1
- 1
Dogum ekibi iyi ama cok dedikoducular ben ameliyat baskisindan kizimi gormek istemedim o an cunku cok stresliydim onlarin sorumsuzlugu yuzunden iki gun kizim kuvezde kaldi yanimda kalmak yerine disarda babasiyla ayrildim dedim diye babasina verilmicek cocuk almak isteyen kimseyede verilmicek lafi edilmis siz dusunun yani manyakligi ben bekar dogum yaptim diye cocuguma bakamicakmiyim cocugumu birine mi vericem cok sacmaladilar arkadaslarim benle kustu annem noluyo dedi bu arada cocuk yenidoganda kalirsa gunde bi kere gorebiliyosunuz ikinciye izin vermediler cildirdim hastaneden cikisimi sabirsizlikla bekledim o kadar ameliyat agrisina ragmen. Hemsirelerde bi tanesi var kapali gozluksuz onun eli cok agir antibiyotigi bile damaryoluna basiyo o bile can yakiyo ne sacma halbuki yavas yapsa hic oyle yanmicak. Gozluklu kapali bi hemsire var genc benimle o ilgilendi sagolsun o kadar ilgiliydi ki sezeryana ragmen cok iyiydim ne gaz sancisi cektim ne bisey
Benim dogumuma selim bey girdi. Hayatimda yasadigim en buyuk pismanligi yasattilar bana.. Epidural normal yapicam diye anlastik. Anestezi uzmani 2 tane olmasina ragmen ve 4 cm açılma olmasina rağmen acil baska bi işleri olduklari icin anestezyenler son ana kadar gelmedi. Dakikada bir sancim geliyordu geldiginde. Yani dogurmak uzereydim. Bütün acıyı cektikten sonra zoraki takti epidurali. Acilmam en son 9.5 cmdi ve doguma alındım. Bana icten 8 distan 8 tane dikis atilmis. Yani o kadar kesildimki sezeryann olmadigima bin pisman oldum. Ebeye ve dr.a nolur açılma bu kadarken zorda kalmadikca kesmeyin diye yalvardım. Ama bebegin omuzlarindan dolayi riske atmak istemiyormuş selim bey ve mecbur kesmis. 2 dkda doguruverme sebebim o kesiktendir. Brbegim sadece 3 kiloydu ve 2700e dustu zaten dogunca. Minicik bişeydi. 1 hafta dikis sancisindan agladim acile agri kesici vurulmaya gittim. Bebegimi emziremedim. Abartmiyorum ölmek istedim o acilari çekmektense. 10 kere dogum yapsam bu kadar acim olmazdi.. Selim beyden hic razi degilim. Allaha havale ettim onlari. dogumhane hic hijyen durmuyordu merak edenlere.. Mezbaa gibiydi. Guzel bi yer hayal etmeyin. Bebek fotosu cektirmeyi bile ben hatirlattim ki anlastigimiz halde. Dogumdan sonra da odaya gelen gidenden temiz kalmiyor. Siz gidene kadar 1 gun boyunca temizligi yapilamadigindan hersey mikrop icinde kaliyor. Cunku yerler toz oluveriyor gelenden. Bebegime acımıştım bir an once eve gitmek istedim tiksindigimden. Ayrica 2 haftalikken Bebegime zaturre teshisi koydular ancak tekrar kontrole gittigimizde yenidogan dr.u yok ayrıldı hastaneden deyip bize bebegi baska hastaneye goturun dediler bebek 17 günlükken.. Cok hastane dolaştık.. Benim talihsizligimi kimse yasamaz insallah.. Hayırlı dogumlar.Selim bey'de ikinci randevum da gayet olumlu geçti. Sgk anlaşmasını olmadığı halde orada doğum yapmayı düşünüyorum. Doktora çok güvendim çünkü. Doktordan yana sıkıntıyı çözdüm de, hastanede doğum yapmış arkadaşlar doğum ekibi hakkında bilgi verebilir mi? Yenidoğan bakımını iyi yapıyorlar mı? Herhangi bir aksilikle karşılaşan var mı?
Canim bende rentipta dogum yaptim esimden ayrildigim icin dogumda kotuydum muhabbet eden kiz sagolsun dikkatimi dagitirken herseyimi ogrendi sonra hastanede bi babasi gelse bile almicaz laflari gecti epidural cok acitti iki ay donemedim o olaylardan sonra bide polislerle ugrastim kizimi iki gun goremedim neymis efendim sgk ya vercekmisim oyle uydurmuslarki benim doktorum disardandi faruk dincsahin 4 ay oldu yaram cizgi halinde gercekten o hastaneden cok cektim ama sukurki faruk bey isinde iyi bi doktordu bu arada sondadan dolayida bi ay sorun yasadimBenim dogumuma selim bey girdi. Hayatimda yasadigim en buyuk pismanligi yasattilar bana.. Epidural normal yapicam diye anlastik. Anestezi uzmani 2 tane olmasina ragmen ve 4 cm açılma olmasina rağmen acil baska bi işleri olduklari icin anestezyenler son ana kadar gelmedi. Dakikada bir sancim geliyordu geldiginde. Yani dogurmak uzereydim. Bütün acıyı cektikten sonra zoraki takti epidurali. Acilmam en son 9.5 cmdi ve doguma alındım. Bana icten 8 distan 8 tane dikis atilmis. Yani o kadar kesildimki sezeryann olmadigima bin pisman oldum. Ebeye ve dr.a nolur açılma bu kadarken zorda kalmadikca kesmeyin diye yalvardım. Ama bebegin omuzlarindan dolayi riske atmak istemiyormuş selim bey ve mecbur kesmis. 2 dkda doguruverme sebebim o kesiktendir. Brbegim sadece 3 kiloydu ve 2700e dustu zaten dogunca. Minicik bişeydi. 1 hafta dikis sancisindan agladim acile agri kesici vurulmaya gittim. Bebegimi emziremedim. Abartmiyorum ölmek istedim o acilari çekmektense. 10 kere dogum yapsam bu kadar acim olmazdi.. Selim beyden hic razi degilim. Allaha havale ettim onlari. dogumhane hic hijyen durmuyordu merak edenlere.. Mezbaa gibiydi. Guzel bi yer hayal etmeyin. Bebek fotosu cektirmeyi bile ben hatirlattim ki anlastigimiz halde. Dogumdan sonra da odaya gelen gidenden temiz kalmiyor. Siz gidene kadar 1 gun boyunca temizligi yapilamadigindan hersey mikrop icinde kaliyor. Cunku yerler toz oluveriyor gelenden. Bebegime acımıştım bir an once eve gitmek istedim tiksindigimden. Ayrica 2 haftalikken Bebegime zaturre teshisi koydular ancak tekrar kontrole gittigimizde yenidogan dr.u yok ayrıldı hastaneden deyip bize bebegi baska hastaneye goturun dediler bebek 17 günlükken.. Cok hastane dolaştık.. Benim talihsizligimi kimse yasamaz insallah.. Hayırlı dogumlar.
Cok gecmis olsun sana da. Allah bidaha isinde iyi insanlarla karsilastirsin hepimiziCanim bende rentipta dogum yaptim esimden ayrildigim icin dogumda kotuydum muhabbet eden kiz sagolsun dikkatimi dagitirken herseyimi ogrendi sonra hastanede bi babasi gelse bile almicaz laflari gecti epidural cok acitti iki ay donemedim o olaylardan sonra bide polislerle ugrastim kizimi iki gun goremedim neymis efendim sgk ya vercekmisim oyle uydurmuslarki benim doktorum disardandi faruk dincsahin 4 ay oldu yaram cizgi halinde gercekten o hastaneden cok cektim ama sukurki faruk bey isinde iyi bi doktordu bu arada sondadan dolayida bi ay sorun yasadim
Cok gecmis olsun o sondadan bende cok cektim nasi yandi vallaCanim bende rentipta dogum yaptim esimden ayrildigim icin dogumda kotuydum muhabbet eden kiz sagolsun dikkatimi dagitirken herseyimi ogrendi sonra hastanede bi babasi gelse bile almicaz laflari gecti epidural cok acitti iki ay donemedim o olaylardan sonra bide polislerle ugrastim kizimi iki gun goremedim neymis efendim sgk ya vercekmisim oyle uydurmuslarki benim doktorum disardandi faruk dincsahin 4 ay oldu yaram cizgi halinde gercekten o hastaneden cok cektim ama sukurki faruk bey isinde iyi bi doktordu bu arada sondadan dolayida bi ay sorun yasadim
Ben de Selim beyin hastasıydım. Ona güvenebilirsin. İçini rahat tut, stresten ve endişelerden uzak dur, bu çok önemliArkadaşlar çok zaman geçmiş ama bende Selim Beyin hastasıyım, sormak istediklerim var , inşallah dönüş yaparsınız... Doktor bana progesteron ve coraspin verdi.. Bir sorun mu var diye sorduğumda her şey normal dedi.. Bu ilk gebeliğim, daha önceden düşük de Yok... Öyleyse neden ilaç verdi, size de mi verdi bu ilaçları? Kafam çok karışık, coraspin bazı bayanlarda kanama bile yapıyormuş..
Selim bey aksi giden bir şey gördüğü zaman panik olmaması için bunu hastasıyla çok paylaşmayan bir hekim. 4 kiloluk bir bebeği eminim normal doğumda riski olacağı için sezeryanla almıştır. Son haftalarda çok hızla büyüyor bebek. Ben 4 sene Zübeyde Hanım Doğum evi hastanesinde çalıştım. 4 kilodan büyük bebekleri normal yolla doğurtmaya çalışırken bebeği nefessiz kalan, parça parça olan ve başka kötü sorunlar yaşayan bir dünya anne adayı gördüm. Bence böyle ağır suçlama yaparken bir daha düşünün. Doktor olan oBende selim beyde sezeryan yaptim. Kesmeye cok merakli bi dr belli. Son ana kdr normal diip 39+5te daha karnim inmemisken sezeryana aldi beni... sezeryan ekibi iidi ameliyathane iidi ama 28 aralikta dogurdum.. belki yine sezeryam olurdum cunku oglum 4 kg dogdu ama en azindan 3 gun daha bekleuenilirdi sirf 2016 da yogun olcak die isini bitirmek icib erkenden aldi sezeryana... devlette 4kg dogurtturuluo ama selim bey ugrasmak istemedi. Ve hala agrim oluo her agrida kiziyorum selim beye bile bile sezeryan yapıp ugrasmadgi icin.
Oncelikle hayirli olsun.bende selim bey rentiptayken dogum yaptim.banada ayni ilaclari verdi.kan sulandiriciyi nerdeyse doguma kadar kullandim.progestanda kullandim.herkese ayni ilaclari veriyo.ama sikinti oldugu icin degil.sikinti yasanmasin diye onceden tedbirini aliyo.iciniz rahat etsinArkadaşlar çok zaman geçmiş ama bende Selim Beyin hastasıyım, sormak istediklerim var , inşallah dönüş yaparsınız... Doktor bana progesteron ve coraspin verdi.. Bir sorun mu var diye sorduğumda her şey normal dedi.. Bu ilk gebeliğim, daha önceden düşük de Yok... Öyleyse neden ilaç verdi, size de mi verdi bu ilaçları? Kafam çok karışık, coraspin bazı bayanlarda kanama bile yapıyormuş..
Merhaba ben selim beyde doğum yaptım aynı şekilde ilaçlarıda kullandım coraspirini özellikle ilk gebeliklerde veriliyor yeni klinik çalışmalardada yer alıyor hamilelikte kan basıncı değişiklik gösterebildiğimden pıhtı atma ihtimalini ortadan kaldırmak adına hiç bir sorun yok araştırırsan görebilirsin ben aynı zamanda ilaç mümesiliyim ve progestanda ürünümdü oda olası riskleri ortadan kaldırmak adına vermiştir bende kullandım için rahat olsun bence emin ellerdesin bi kaç olumsuz ihtimali ortadan kaldıran bir doktor
Ben de Selim beyin hastasıydım. Ona güvenebilirsin. İçini rahat tut, stresten ve endişelerden uzak dur, bu çok önemli
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederimOncelikle hayirli olsun.bende selim bey rentiptayken dogum yaptim.banada ayni ilaclari verdi.kan sulandiriciyi nerdeyse doguma kadar kullandim.progestanda kullandim.herkese ayni ilaclari veriyo.ama sikinti oldugu icin degil.sikinti yasanmasin diye onceden tedbirini aliyo.iciniz rahat etsin
Çok geçmiş olsun.. Bende Selim Beye gidiyordum, araştırmalarım sonucu bıraktım.. Gerçekten hem çok ilaçcı hem de herşey yolunda ilerliyorken bile moral bozuyor...Adini bile duymak istemiyorum o doktorun.dogum berbatti epidural nornal oldugu halde. 10 cm acilmam varken 16 dikiş atacak kadar kesmis asagi bolgeyi. Anamdan emdigim sut burnumdan geldi o acilardan. 1 hafta ağladım acidan. Allah kimseye yasatmasin. Catim dar olmadigi halde bu duruma düştüm..Ayrica Suyun az diyip durdu korkuttu ilac verdi sürekli. Sonra dr. Ziya cetine gittik ayni gun ve kesinlikle suyumun az olmadığını ogrendim. 2 kere basima geldi bu olay. Hastanedeki cihaz cok yetersizdi. Ziya beyin ultrason cihazi superdi.. Tabiki de ziya beye güvendik.. Maddi durumum o sirada cok kötüydü malesef selim bey yaptirdi dogumumu
Su an hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende araştırma yapıyorum konur hayat Osmangazi bunları arastırcam İnş hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı bir dogum dilerimÇok geçmiş olsun.. Bende Selim Beye gidiyordum, araştırmalarım sonucu bıraktım.. Gerçekten hem çok ilaçcı hem de herşey yolunda ilerliyorken bile moral bozuyor...
Merhabalar Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSu an hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende araştırma yapıyorum konur hayat Osmangazi bunları arastırcam İnş hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı bir dogum dilerim
Pekı muayene ve dogum ücretleri hakkında bilginiz var mı sevgilerMerhabalar Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen medicabilde Oktay Altun'a geçiş yaptım, onu da buradaki kızlardan tavsiye aldım.. Bir kez gittim ama içime sindi.. Tavırları gayet net soru işaretine yer vermiyor sormadan herşeyi anlatıyor ve muaynesinde de gayet detaylı inceliyor.. Tavsiye ederim
Sgk ile anlaşması bittiği için muayne ücreti 130 TL doğum fiyatları normal 2600 TL sezeryan 2900tlPekı muayene ve dogum ücretleri hakkında bilginiz var mı sevgiler
Epey fazla benim için ben muayene hayat ta 40 Osmangazi de 55 dogum da hayatta bınyuz diğerine 1500 verıcem ins hayırlısı olsun hakkımızdaSgk ile anlaşması bittiği için muayne ücreti 130 TL doğum fiyatları normal 2600 TL sezeryan 2900tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?