Benimde psikolojik sorunlarim var bazen boyle olucekmisim gibi geliyo hamilelik ozellikle cok etkiledi plansiz olmasi yuzunden dogum fikrine alismak zorunda olmam filan sanki hic bisey devam etmicekmis hayat dogum tarihinde durcakmis gibi geliyo ben herkesten uzaklasip icime kapanmaktan korkuyorum cunku o kadar kotu oldum ilk 4 ay kilom iyiydi simdi yemek yiyemez oldum baslangictan zayifim sanirim oevet. ben de sezeryandan dolayı emziremem diye anne memesine yakın bir biberon alıcam. pahalı ama çok memnun kalanlar var. uff bende de anksiyete olmasa çok rahat olucam ama işte olmuyor. oyüzden sakin bir doktor olması ve terslememesi önemli. ben de daha cinsiyetini bile öğrenemedim. eski doktorum çok garanticiydi. 20. haftaya yada 21 e randevu alıcam ben de oktay beye karar verdim sanırım.
Ama yinede her ihtimali dusun canim sonucta zorunlu durumlarda var son haftalarda birden stres olma bunun icin hem iyisini dusun hemde kotusunu bu is gercekten biraz sans isi cunkuhastanede en yenısı o oldugundan hasta yogunlugu az demek ıstedım ama ıyı bır doktor , sezeryan kısmını bılmem ama normal ıstıyorum ve normal dogumu destekleyen ve kendısıyle normal dogum gercekleştıren herkesın sorunsuz dogum yaptıgı bır doktor...
o nedenle her halukarda ıyı bır doktor.
ben cok detaycı dusunmuyorum , dusundukçe kararsızlık ve guvensızlık artıyor, ılk doktora gıderken ufak bır arastırma yaptım ve tercıhımı recep beyden yana kullandım, su gune kadar hıc sıkıntı yasamadım , yanında kendımı rahat hıssedıyorum, tecrubesı ve ısını severek yaptıgı her halınden bellı, sezeryan kısmına gelırsek son anda bebek ters gelır- benm catım uygun olmaz vs ... gıbı elde olmayan sebepler olursa ancak o zaman sezeryan olur, yoksa en dogal yolla dogurmak ıstıyorum, zaten vıdeolar ızlıyorum-dogum oykulerını okuyorum-canlı orneklerımde var karsımda- normal dogumdan korkmuyorum, elımden geldıgınce de kendıme ve bebegıme ıyı bakıyorum ama gundelık hayatıma da kaldıgım yerden devam edıyorum hamıleyım dıye kendımı soyutlamadım hıcbırseydenAma yinede her ihtimali dusun canim sonucta zorunlu durumlarda var son haftalarda birden stres olma bunun icin hem iyisini dusun hemde kotusunu bu is gercekten biraz sans isi cunku
aslında bursada yenı degıl medıcabıle yenı gelmıs ; önceden jımerde çalışmışlıgı var hemde 7 yıl... Gata eğitimi ve disiplini almış, askeri hastahanelerde de görev yapmış biri ...Ben uyanamadim sanirim canim ya ozur dilerim evet bursada yeniymis doktor
Sakin doktor arıyorsan selim beyden sakinini zor bulursun bence. beni de adamın sakinliği öldürüyor. Sırf bu yüzden daha pimpirikli birini mi bulsam diyorum.evet. ben de sezeryandan dolayı emziremem diye anne memesine yakın bir biberon alıcam. pahalı ama çok memnun kalanlar var. uff bende de anksiyete olmasa çok rahat olucam ama işte olmuyor. oyüzden sakin bir doktor olması ve terslememesi önemli. ben de daha cinsiyetini bile öğrenemedim. eski doktorum çok garanticiydi. 20. haftaya yada 21 e randevu alıcam ben de oktay beye karar verdim sanırım.
evet kesın kız canımeftelya recep bey cinsiyetini söyledi mi sana?
Bi jimer bi de medicabilde calismis o anlamda diyorum o yuzden cok bilinmedigi anlaminda diyorum ben kac yildir bursada bilmiyorum ama arastirmistim basta gata mezunu diyeaslında bursada yenı degıl medıcabıle yenı gelmıs ; önceden jımerde çalışmışlıgı var hemde 7 yıl... Gata eğitimi ve disiplini almış, askeri hastahanelerde de görev yapmış biri ...
Aslinda bilinen biri, ama insanlar bazi doktorlari ove ove bitiremediginden ona sira gelmemisBi jimer bi de medicabilde calismis o anlamda diyorum o yuzden cok bilinmedigi anlaminda diyorum ben kac yildir bursada bilmiyorum ama arastirmistim basta gata mezunu diye
O an açamayabiliyor hastası varsa görüşemiyor.genelde sekreteriyle görüşüyorsun sorunu bildirdiğinizde cevap veriyor ben iki kere aradım sekreteri aracılığıyla görüştüm. Çok ciddi bir durumda hemen çağırdığına da şahit oldum o şekilde gelen çok var. hatta kendi hastası olmayan acilleri bile geri çevirmediğini gördüm. Bana sadece çok rahat geliyor belki de hastayı rahatlatmak için yapıyor ama artık hepimiz netten araştırıyoruz en ufak bir ağrıda en kötü senaryoları yazıyoruz ve doktora öyle gidiyoruz o da yoktur birşey bu kadarı normal deyince ilgisizmiş gibi geliyor belki de.selim bey de çok yoğunmuş ve telefonla ulaşmak zor oluyormuş sanırım.
kist ameliyetı olacaksan Kemal Özerkan diye bir doktor var muayenehanesi var uludağ üni. ve bazı özel hastanelerde ameliyat yapıyor.benimde hamileliğimden önce yaklaşık 9cm yakın yumurtalık kistim var gittiğim 4 doktorda tehlikeli olduğunu yumurtalığıda alabileceklerini söyledi ama ben kemal beyde şifayı buldum Allah razı olsun kendisinden hem kistten kurtuldum hemde yumuırtalığımdan olmadım..Şükürler olsunki şuanda bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum..beni psikolojik olarakta çok rahatlattı.biraz muayene ücreti pahalıdır ama alanında uzman bi doktordur verdiğim parada helal olsun..A
Allah kolaylik versin hepinize isimiz cok zor valla ama kislerin icin bidaha ameliyat olmaktansa aradan cikarabilirsen en azindan tek aci cekersin gerci ben ameliyat sonrasindan da cok korkuyorum hatta sezeryan sonrasi diye konu actim bi haftaya maksimum toparlanmislar ama oktay beyin bi hastasi bana ertesi gun verdigi agri kesiciyi bile kullanmadim dedi biri de 3 ay olmus sadece bi cizgi var gorunen diyo onlara guveniyorum aslinda cunku onlarin bi menfaati yok bundan sonucta
selim beyın tarzı oyle canım o bebege endekslı ısını yapan bır doktor, bır arkadasım da ona gıdıyor genel anlamda memnun ama kıza ne tahlıl yaptı bugune kadar ne kılo tansıyon vs olcumu, tamamen bebege endekslı kontrollerı...Merhaba arkadaşlar bende 15 haftalık gebeyim ve Selim Bey'in hastasıyım.. ilk gittiğim günden beri ne kiloma baktı ne de herhangi bir konuda sınır koydu.Sanki biraz rahat bir doktor mu bilemedim gebelikten önce başka şikayetlerimden hangi dr a gittiysem işi gücü kiloydu aile sağlığı merkezleri öle hemen kiloyu kayda aldılar gebelikte vs vs.. bende her gittiğimde soracağım kilo takibi vs neden yapmıyorsunuz diye hep arada kaynıyor :) uzun süre hastası olanlar sizde bu durum nasıldı acaba bi şikayetim bi negatif görüşüm yok ters bir sözü yada itici bi davranışı olmadı şimdiye kadar ama bazen sanki bi an önce iş bitsinde yani muayne bitsinde gidelim havası oluyor gibi anlayamadım Rentıp ta kesin devam etmek istiyorum ama doğru doktordamıyım hala kararsızım.. :s
selim beyın tarzı oyle canım o bebege endekslı ısını yapan bır doktor, bır arkadasım da ona gıdıyor genel anlamda memnun ama kıza ne tahlıl yaptı bugune kadar ne kılo tansıyon vs olcumu, tamamen bebege endekslı kontrollerı...
benım doktorum her ay muhakkak kılo ve tansıyon olcumu yapar, duzenlı tahlıllerımı aıle hekımınde yaptırıp kendısıne gotururum, on agore ılaçlarımı ayarlar..
ayrıca bebegıme de her kontrolde ayrıntılı olarak bakar ben o nedenle kendı doktorumdan cok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?