- 24 Nisan 2015
- 6.998
- 7.205
- 398
medicabil recep doğanlara gıdıyorum ben, tahlıl yapmadan ılaç kullanmak bana manasız gelıyor, belkıde vucudunun o ılaca ıhtıyacı yok ....banada kime söleysem öyle diyorlar yok kilona bakması lazım yok bilmem ne sadece tansiyon ölçümü yapıyorlar şimdiye kadar ne tahlil ne birşey istedi kan ilaçlarını bile kan ölçümü yapmadan verdi kafamı karıştırdı bunlar :) ama dediğin gibi bebek konusunda ultrosanda sürekli takipte her datayı anlatıyor. ben sonraki kontrolümde bi sorayım bunları bakim kilonun hiç mi önemi yok onun için :) senin doktorun hangisi peki ?
Canım beni de hiç ölçmedi hatta ben söyledim şu kadar aldım diye takma kafana herkes aynı alacak diye bir kaide yok ayrıca çok da almamışsın dedi hamilelik bu alınır da verilir de dedi. bence görüntü de aşırı birşey görmeyince ölçmüyor kiloyu da takıp durmayın diyor.banada kime söleysem öyle diyorlar yok kilona bakması lazım yok bilmem ne sadece tansiyon ölçümü yapıyorlar şimdiye kadar ne tahlil ne birşey istedi kan ilaçlarını bile kan ölçümü yapmadan verdi kafamı karıştırdı bunlar :) ama dediğin gibi bebek konusunda ultrosanda sürekli takipte her datayı anlatıyor. ben sonraki kontrolümde bi sorayım bunları bakim kilonun hiç mi önemi yok onun için :) senin doktorun hangisi peki ?
evet canım haklısın sanırım onun tarzı da bu eşimde sölemişti demek ki aşırı bir durum görmüyor şimdilik diye... devam edelim bakalım gitmeye önümüzde ki aylar neler gösterecek ..Canım beni de hiç ölçmedi hatta ben söyledim şu kadar aldım diye takma kafana herkes aynı alacak diye bir kaide yok ayrıca çok da almamışsın dedi hamilelik bu alınır da verilir de dedi. bence görüntü de aşırı birşey görmeyince ölçmüyor kiloyu da takıp durmayın diyor.
Evet canm.selim bey insallah. Allah herkesin yardimcisj olsn insallahDoktorum faruk dinçşahin orayla anlaşmalıymış kendisi bide dorukla doruk bana iyi gelmiyo rentıptan kalabalık orası bide hemşireler hastabakıcılar kötü diye duydum bu arada Allah kolay bi doğum nasip etsin selim beyin hastasısınız sanırım umarım iyi olur sizin için sonrasıda
Geçen arkadaşımın ablası doğum yaptı ve çok memnunlardı ama hastanenin kendi hastasıydı. sizin durumunuz farklı olur mu bilmiyorum ama sanmıyorum da.Doktorum faruk dinçşahin orayla anlaşmalıymış kendisi bide dorukla doruk bana iyi gelmiyo rentıptan kalabalık orası bide hemşireler hastabakıcılar kötü diye duydum bu arada Allah kolay bi doğum nasip etsin selim beyin hastasısınız sanırım umarım iyi olur sizin için sonrasıda
Tesekkur ederin cevapladiginiz icin rentip bana daha yakin aslinda ama anestezi uzmani doktorum disardan hep doktorum koordinasyon konusunda iyi dorukta biri acil sezeryana girmis kadin daha yoldayken hazirliklar tamamlanmis odasida ayarlanmis adam isinde iyi diye bosuna demiyolar sanirim ama sonrasi hastane personeli nasil o onemli aslinda cunku agri kesici yapicak olan onlar sonuctaOdaları Doruk'tan daha güzel Ren-Tıp'ın.Doruk'ta odalar küçük,koridor dar.Hastane zaten küçük.Asansör bile üç kişi zor alıyor.Ren-Tıp daha ferah.Ama ben doktorum Doruk'ta olduğu için mecburen orada doğum yapacağım.
Yok. Faruk bey isini onemseyen bi doktor herseyi onceden ayarliyomus bi hastasi soyledi banada dedigim gibiGeçen arkadaşımın ablası doğum yaptı ve çok memnunlardı ama hastanenin kendi hastasıydı. sizin durumunuz farklı olur mu bilmiyorum ama sanmıyorum da.
Tesekkur ederim cevapladiginiz icin siz dogumu kimde yapicaksiniz acabaEşim geçen yıl Rentıp'ta ameliyat olmuştu,hemşireler ilgiliydi.Sadece ameliyata girerken bana odada beklemem gerektiği söylendiği için odada beklemiştim.Sonra ameliyathane görevlisi gelip "Eşinizi odanıza getirdik,siz burada mı oturuyorsunuz" dedi,sanki ilgisiz bir hasta yakını gibi hissettim o an.Meğer bize söylenmeden odamız değiştirilmiş,eşimi başka odaya götürmüşler ameliyattan sonra.Akşam da taburcu olacaktık zaten,küçük bir operasyondu.Boşu boşuna bana eşya taşıttılar,başta söyleseler eşyalarımı hiç yerleştirmezdim.Bunun dışında bir sorun yaşamadık ve kafeterya olsun,odalar olsun hastane güzeldi.Doruk gibi daraşmalık bir yer değildi.
Benim doktorum Özlem Başak Üstünyurt Çekirge Doruk'ta.Te
Tesekkur ederim cevapladiginiz icin siz dogumu kimde yapicaksiniz acaba
Dogum ekibi iyi ama cok dedikoducular ben ameliyat baskisindan kizimi gormek istemedim o an cunku cok stresliydim onlarin sorumsuzlugu yuzunden iki gun kizim kuvezde kaldi yanimda kalmak yerine disarda babasiyla ayrildim dedim diye babasina verilmicek cocuk almak isteyen kimseyede verilmicek lafi edilmis siz dusunun yani manyakligi ben bekar dogum yaptim diye cocuguma bakamicakmiyim cocugumu birine mi vericem cok sacmaladilar arkadaslarim benle kustu annem noluyo dedi bu arada cocuk yenidoganda kalirsa gunde bi kere gorebiliyosunuz ikinciye izin vermediler cildirdim hastaneden cikisimi sabirsizlikla bekledim o kadar ameliyat agrisina ragmen. Hemsirelerde bi tanesi var kapali gozluksuz onun eli cok agir antibiyotigi bile damaryoluna basiyo o bile can yakiyo ne sacma halbuki yavas yapsa hic oyle yanmicak. Gozluklu kapali bi hemsire var genc benimle o ilgilendi sagolsun o kadar ilgiliydi ki sezeryana ragmen cok iyiydim ne gaz sancisi cektim ne biseySelim bey'de ikinci randevum da gayet olumlu geçti. Sgk anlaşmasını olmadığı halde orada doğum yapmayı düşünüyorum. Doktora çok güvendim çünkü. Doktordan yana sıkıntıyı çözdüm de, hastanede doğum yapmış arkadaşlar doğum ekibi hakkında bilgi verebilir mi? Yenidoğan bakımını iyi yapıyorlar mı? Herhangi bir aksilikle karşılaşan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?