- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
amin inşallah, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Aritmi de soyadını hatırlamıyorum ama Adnan beyi çok söylediler, ben jimer Selim beye gidiyorum, değiştirirsem Adnan beye gelecektim ama sanarım Selim beyle devam edeceğim.Aynen canım ben şuan osmangazi aritmi de Özlem hanıma gidiyorum muyane sanırım 65 70 lira sanırım ama bizim sendika ile anlaşmamız var eşimin 54 liraya muyane oluyorum güzel Allah im bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Şanslısınız çok iyi bir doktorunuz var :)selim bey jimerde şu an ve hastasıyım :)
bende öyle düşündüğüm için çok araştırdım ama jimeri insanlar gözlerinde büyütmüş. 90 tl muayene ödüyor 2 kere görüyorum doktoru. Bir de normal doğum 3000 diğerlerinde de 2000 ile 2500 arası değişiyor çok çok büyük fark yok aslındajimerden sadece esentepe ve aritmi uygun, diğerleri geçiyor bileŞanslısınız çok iyi bir doktorunuz var :)
ama jimer benim bütçemi aşar kontrole gitsem bile doğum yapamam orda
Sağol canım çok teşekkür ederimKızlar osmangazi aritmi de normal doğum 1.600 muş haberiniz olsun
Tamamdır bu çok iyi oldu. Teşekkürler canimÇekirge dorukta doktora göre muayene ücretleri değişiyordu 95 ve 75 tl olarak ama doğum ücretini bilmiyorum. Medicabil in muayene ücreti 85 tl, normal doğum 1750 tl, sezeryan 2100 tl. Medicabili düşünürseniz oktay altun u tavsiye ederim
Adnan şahin canım evet ona da çok giden var çok hastası var ben bayan istiyordum bide kardeşim de Özlem hanıma gidiyordu çok memnundu o yüzden Özlem hanımı tercih ettimamin inşallah, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Aritmi de soyadını hatırlamıyorum ama Adnan beyi çok söylediler, ben jimer Selim beye gidiyorum, değiştirirsem Adnan beye gelecektim ama sanarım Selim beyle devam edeceğim.
Bişey değil canımTamamdır bu çok iyi oldu. Teşekkürler canim
Üst mesajlarda yazıyordu sanki canımYaaa medikalpark ve doruk ü bilen yok muuuu?????
Özlem hanım hangi hastanede, doğum ve muayene ücretleri nasıl? Memnun kaldınız mı ?Adnan şahin canım evet ona da çok giden var çok hastası var ben bayan istiyordum bide kardeşim de Özlem hanıma gidiyordu çok memnundu o yüzden Özlem hanımı tercih ettim
Özlem hanımı bilmiyorum canım ama bursa acıbadem hast Cemile Akçayı duydum çok iyi hekimmiş gidenler memnunmuş ücretini bilmiyorum ama hamiş değilim inşallah en kısa sürede Rabbim nasip eder muayene ücreti sorun olmaz ama doğum çok uçuk rakamlar eşim orhangazi zeytin tıbba bi bakalım dedi orada normal doğum 650-1000 arasıymış sezeryan 1,500-2000 arası dıuydum ama hiç araştırmadımÖzlem hanım hangi hastanede, doğum ve muayene ücretleri nasıl? Memnun kaldınız mı ?
Acıbadem çok pahalı... jimer ve pembe mavi arasındayım.. Daha uygun ve güvenilir hastane bulamazsam bunlardan birine karar vereceğim.. Rabbim size de hayırlı evlatlar versin inşallahÖzlem hanımı bilmiyorum canım ama bursa acıbadem hast Cemile Akçayı duydum çok iyi hekimmiş gidenler memnunmuş ücretini bilmiyorum ama hamiş değilim inşallah en kısa sürede Rabbim nasip eder muayene ücreti sorun olmaz ama doğum çok uçuk rakamlar eşim orhangazi zeytin tıbba bi bakalım dedi orada normal doğum 650-1000 arasıymış sezeryan 1,500-2000 arası dıuydum ama hiç araştırmadım
Amin canım Rabbim razı olsun inşallah hamileliğin sağlıklı hayrlı sorunsuz geçer bi avazda kolay doğumla bebeğini kucağına alırsınAcıbadem çok pahalı... jimer ve pembe mavi arasındayım.. Daha uygun ve güvenilir hastane bulamazsam bunlardan birine karar vereceğim.. Rabbim size de hayırlı evlatlar versin inşallah
Ankara ve izmire göre pahalı gerçektenBursada ozel hastaneler cok pahali
Osmangazi Aritmi Hastanesi uygun yine biraz hem Güler hanimdan çok memnun herkes ama çok kalabalık randevu almak da zor Zübeydede doğum nasıldır acaba ya memnun kalanları bi okusak rahatlicam azcıkBursada ozel hastaneler cok pahali
Esimin yengesi orda dogum yapti. Cok korkutmuslar onu cok kotu davraniyorlar diye. Cok memnun kaldigini soyledi. Ama o hemen dogum yapti 3.cocuk oldugu icin 30 dk icinde dogurdu.Osmangazi Aritmi Hastanesi uygun yine biraz hem Güler hanimdan çok memnun herkes ama çok kalabalık randevu almak da zor Zübeydede doğum nasıldır acaba ya memnun kalanları bi okusak rahatlicam azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?