Bursa ozel hastaneler..

Ay sinir oldum. peki nereye geçiceksin
Bende yaa çok üzüldüm hiç böyle bir şey beklemiyordum.. Özel Esentepe hst. de Neşe hanımı önerdiler, fiyatları buraya göre çok uygun bi gidicem bakalım

Bende yaa çok üzüldüm hiç böyle bir şey beklemiyordum.. Özel Esentepe hst. de Neşe hanımı önerdiler, fiyatları buraya göre çok uygun bi gidicem bakalım
Ceylan hastanesinde Songül hanım var. rentıptan geçti. bide bi bayan daha var orda normal doğum konusunda çok iyi. bide onları araştır. ben eczanede çalışıyorum. Songül hanımdan çok memnun hastalar

Ceylan hastanesinde Songül hanım var. rentıptan geçti. bide bi bayan daha var orda normal doğum konusunda çok iyi. bide onları araştır. ben eczanede çalışıyorum. Songül hanımdan çok memnun hastalar
Bu hastaneyi ilk defa duyuyorum. Fiyatlarıyla alakalı bilgin var mı acaba?

Yeni açıldı Mudanya yolunda emek istasyonunun orda. fiyatları çok yüksek değil. muayene ya 85 ya 88 diye hatırlıyorum. songüle arkadaşım gidiyo. çok memnun. yeni açıldığı için yüksek değil fiyatları henüz

Muayeneden çok doğum ücreti önemli canım zaten artık cok muayeneye girmeyeceğim 2 ay kaldı

2000 TL CEYLAN. ESENTEPE KAÇ DEDİ
Canım esentepe 1400 normal 1600 sezeryan dedi %20 indirimli faydalanıyorum ben. Nisanın ilk haftası doktora muayene olucam bakalım içime sinmezse senin dediğin Songül hanıma bir bakarım. Çok teşekkür ederim

Canım esentepe 1400 normal 1600 sezeryan dedi %20 indirimli faydalanıyorum ben. Nisanın ilk haftası doktora muayene olucam bakalım içime sinmezse senin dediğin Songül hanıma bir bakarım. Çok teşekkür ederim
Değiştirmem diyodum ama bende değiştircem sanirim. Ceylan Hastanesi yattı kafama ama Dr da karar veremedim Emel hanima Songül hanim arasında kaldim

Herkese hayırlı sağlıklı bir dogum dilerim bende hastane araştırıyorum bu cuma hayat hastanesine gıdıcem kurumun indırımı var bide ortagını tanıyoruz ama birde Osmangazi ye gıdıcem güler hanıma 14 nisana zor randevu buldum orası daha iyi gibi ilk doğumumu Şevket Yılmaz da yaptım cok ta memnun kaldım ama bazı nedenlerden bu sefer mecbur ozelde yapıcam merak eden olursa yazarım yine

Merhaba medicalde hangi doktor gidiyosun ben ozlem hanima gidiyorum ama benim dogumumda izne ayrilacagi icin olmucak doktor bakiyorum tercihim medicalparkda

Oktay beye gidiyordum. şimdi ceylanda Songül hanıma bi gidicem bakalım
Songül hanım rentıpta iken bir kez gitme gafletinde bulunmuştum genel kontrol amaçlı, resmen kaçarak uzaklaştım ve o günden sonra adla bayan jinekolağa gitmedim insanı aşağılayan garip bir şekilde rahatsız edici bir tavrı vardı... hamileliğim ilk kontrolü için de medicabil de cv'sine kanıp GATA mezunu Recep Beye gitmiştim kendisi ile elektriğimiz tutmadı... sonrasında Konur Acıbadem'de Mustafa bey ile devam ettim 4 ay kadar.. oradan da hastanenin yenidoğan kısmı olmaması yüzünden vazgeçmek durumunda kaldım. Son 3-3,5 aydır Jimer Selim Bey'e gidiyorum. Gayet memnunum, her şey de yolunda şükür. Doğumu da orada yapmaya karar verdim artık..

Ya bu dr olayı ne kadar sıkıntılı. Selim beye geçn sene gitmiştim. Sonra düşükle sonuçlandı iyi bi dr gerçekten. Bugun kanamam oldu biraz oktay beye gittim. Çok şükür sıkıntı yok ama çok korktm. İyice kafam karıştı. Eşimde değiştirme herşeyini oktay bey biliyo dio

Canım riskli bir gebelik geçiriyorsan bence de değiştirme. Öyle bir durumda en önemli olan doktor. Oktay bey çok iyi bir doktor. Benim riskli bir gebeliğim olsaydı değiştirmeyi düşünmezdim. Ama maddi nedenlerden dolayı değiştirmek mecburiyetindeyim.

Arkadaşlar mrb bugun hayat hastanesine gittim keseyi gorduk cok sukur doktor ayse Erol iyi güler yüzlü doktordan cok hastane cok tatmin edici degil 14 nisana Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma aldım birde oraya bakıcam var mı aranızda nagıhan hanıma giden acaba sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…