Bursa şahin zeteroglu

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Merhaba arkadaşlar bursa şahin zeteroglu tedavi görenler burda düşüncelerinizi tecrübelerinizi paylaşır mısınız???

Kimse yok mu şahin zeteroglu da tedavi gören?
Doktor iyi de merkezde çok sıra bekliyorsun. Beklentilerimin altındaydı. Benim transferimde doktor içindeydi başka bir doktor transfer yaptı. Ilgili bir doktordu oda. Şahin beyin ekibi çok ilgili insanlardı. Transfer esnasındaki hemşireler çok iyilerdi sağolsunlar.
Ama tekrar tup bebek için o merkezi secmem 2 saat sıra beklediğim biliyorum.

Doktor iyi de merkezde çok sıra bekliyorsun. Beklentilerimin altındaydı. Benim transferimde doktor içindeydi başka bir doktor transfer yaptı. Ilgili bir doktordu oda. Şahin beyin ekibi çok ilgili insanlardı. Transfer esnasındaki hemşireler çok iyilerdi sağolsunlar.
Ama tekrar tup bebek için o merkezi secmem 2 saat sıra beklediğim biliyorum.

Evet her defasında bekle bekle bitmiyor..
Bir de çok uzatmıyor şahin bey kısa tutmaya çalışıyor fazla söze girmiyor..
Benim 1.tüp bebek tedavim negatif oldu 2. Tedavi için gitmek zorundayım çünkü dondurulmuş embriyolarım var ..
Sizin neden negatif oldu. Kaç tüp bebek deneyiminiz var ?

Evet her defasında bekle bekle bitmiyor..
Bir de çok uzatmıyor şahin bey kısa tutmaya çalışıyor fazla söze girmiyor..
Benim 1.tüp bebek tedavim negatif oldu 2. Tedavi için gitmek zorundayım çünkü dondurulmuş embriyolarım var ..
Sizin neden negatif oldu. Kaç tüp bebek deneyiminiz var ?
Nedenini ne bileyim transfer sonrası 12.gün negatifti test. Zaten tup bebek falan istemiyorum. Amh düşük benim. Hiç donrurulacak embriyo çıkmadı zaten. Olanı transfer ettiler.
Şimdi normal yoldan gebe kaldim. Inşallah siz de kalırsınız.

ben tedavimi orda gördüm. memnun kaldım. çok sıra bekleniyor doğru ama bana güleryüzlü ve ilgili davrandı şahin bey. diğer merkezlerde anladığım kadarıyla her ayrıntıyı paylaşıyorlar hastayla. şahin bey paylaşmıyor çok detay vermiyor. bana bu tavrı iyi gelmişti. ben çok detay bilince netten arastırıp kendimi strese sokuyordum :)

ben tedavimi orda gördüm. memnun kaldım. çok sıra bekleniyor doğru ama bana güleryüzlü ve ilgili davrandı şahin bey. diğer merkezlerde anladığım kadarıyla her ayrıntıyı paylaşıyorlar hastayla. şahin bey paylaşmıyor çok detay vermiyor. bana bu tavrı iyi gelmişti. ben çok detay bilince netten arastırıp kendimi strese sokuyordum :)

Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. inşallah Benim de 2. Tüp bebek tedavimde hayırlısı ile olumlu sonuç alırım... 2 tane dondurulmuş embriyolarım var.. banada dua eder misin canım...

Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah. Tabi ki dua ederim. Doktorun ve merkezin tabi ki etkisi var ama bunlar hep vesile. Allah nasip ettikten sonra her şartta her durumda o bebek dünyaya geliyor. Ben tedavim boyunca meryem suresinin ilk ayetlerinin anlamını okudum. İnşirah suresinin anlamını okudum. Manevi olarak beni ayakta tuttular. Yalnız değiliz asla umutsuz olma :)

Merhaba KIZLAR ben soranuste 3 defa denedim olmadı Şahin beyle on görüşme yaptım ama gitmek kısmet olmadı Bahceci fulyada tedavi görüdüm transfer sürecindeyim tabi anlattığım kadar olmadı
d56 rahim flimi adet döngüsünü beklemek 3 ay sürdü
nihayet transfer sürecine az kaldı

Acıbadem de çok beklendiğini duydum
Bir de hastanenin başka yerdeki test tahlilleri kabul etmemesi
Yeniden sperm testi isteyip 250 tl para talep etmesi hoşuma gitmedi
Ben Jimer Suat Hazer de tedavi
Oldum
Doktorumdan bu süreçte çok memnun kaldım
Testlerimizin hepsini kabul etti
Yenilerini de önerdi istediğin hastanede yaptır gel dedi
Daima Güleryüzlü açıklayıcı herşeyden evvel insancıl bir doktor
Sırf bu sebepten hamileliğimde de ona devam ediyorum
Ne sorsam cevaplar ama sevmediğim huyu
Ben sormadan pek detaya girmemesi oldu hamilelik takibinde
Tüp bebekte daha detaycı idi :)
Şimdi kısmet ise doğumumu da o yapacak

Oldum
Ben de acıbadem hastanesinde tedavi gördüm. çok bekliyordum gerçekten. bazı günler 3-4 saati buldu bekleme sürem. ama tüm testlerimizi önceden farklı yerlerde yaptırmıştık sperm testi de dahil. hepsini kabul ettiler hiç bir testimi tekrarlamadım. amh testi bizde 550 tl ama farklı yerde yaptırıp bize sonucu getirebilirsiniz dediler. gittim güven tıpta yaptırdım. şimdi gebelik testlerinde de hiç birini acıbademde yaptırmadım.

Ben de acıbadem hastanesinde tedavi gördüm. çok bekliyordum gerçekten. bazı günler 3-4 saati buldu bekleme sürem. ama tüm testlerimizi önceden farklı yerlerde yaptırmıştık sperm testi de dahil. hepsini kabul ettiler hiç bir testimi tekrarlamadım. amh testi bizde 550 tl ama farklı yerde yaptırıp bize sonucu getirebilirsiniz dediler. gittim güven tıpta yaptırdım. şimdi gebelik testlerinde de hiç birini acıbademde yaptırmadım.
Çok ilginç herkese farklı seyler deniliyor demek

Oldum

Bizden tekrar test tahlilleri istemediler. .
Yıllardır dosya yapmıştık eşim ve benim dosyam ayrı idi onları uzattım baktı. .
Herşey güzel görünüyor başlayalım tedaviye dedi şahin bey. . Tek şüphem sağ tüp dedi orda şişlik var. . Yumurtaları büyütüp tekrar bakalım usg de görürsem şişlik transfer yapmayacağım dedi. . Görünmedi transfer yapıldı negatif oldu. . Sonra laparoskopi yapıldı ve şüphesi doğru cıktı sağ tüp de şişlik vardı hidrosalpenks vardı ameliyat oldum sağ tüp iptal edildi. . 2 transfer hazıran da nasipse inşallah. ..

Mrb kızlar bende 2016 yilinda Acıbademde tüp bebek yaptırdım doktorum Şahin Beydi mükemmel bir doktor beklemekten yakınan arkadaşlar var bence bu cok normal iyi bir doktor ve tabiki talep cok fazla bu beklemek doktor bey konusunda aslinda beni daha cok motive etti bu kadar talep varsa demekki iyi bir doktor diye düşündüm içimden ki cok şükür yanılmadım benim Am degerim düşüktü eşiminde hareket ve sayı düşüktü kaç tane doktora gittim o kadar muayene oldum bir doktorda demediki senin rahminde polip var Şahin bey hemen dedi senin normaldede olmazdi bu şartlarda dedi bizim hastane maddi açidan pahali olabilir bunu devlettede yaptirabilirsin polip ameliyatini dedi ama ben siz yapı dedim laf kalabaligi yapmaz gerekeni söyler ameliyattan sonra bu polip yenileyebilir bunu takip ettir arada dedi nitekim dedigi oldu 2018 de tekrar polip ameliyati oldum.Gelelim tüp bebege ben tüm tahlillerimi devlet hastanesinde yaptirdim hicbirisini tekrar istemedi transfer yapilirken 35 yasindayim ben dedi 2 tane transfer edeyim şansiniz artsin eşim kabul etmedi riskli hamilelik olur diye nitekim doktorun ısrarı yine haklı çıktı tutmadi 1. deneme 4 ay sonra 2. denemede 2 tane dondurulmus embriyo transfer edildi nur topu gibi bir kızım oldu rabbime şükürler olsun transfer sonrasi bize dediki sizin normaldede olurdu ama biz sadece süreci hızlandırdık dedigi oldu ben bu yaz dondurulmus emriyolarimi transfer ettirecektim ki Ocakta hamile oldugumu ögrentim yani diyecegim önce Allah'a sonra doktorunuza teslim olun bana ne söylediyse hepsi cıktı yani işini cok iyi biliyor ekibide kendide cok ilgili her aradiginda yada msj attiginizda bi şekilde dönüyor size emegi gecen herkesten Allah razı olsun diyorum suan biraz uzun oldu sanki ama ins işinize yarar rabbim tüm isteyenlere aratmadan nasip etsin ins

arkadaşlar merhaba, araştıran ve bu süreçte olanlar için yazıyorum. Şahin hocayla tedavi oldum kendisi son derece ilgili ve bilgili bir doktor, kesinlikle bursada tüp bebek tedavisi düşünen herkese sorgusuz sualsiz tavsiye ederim. ne zaman aklıma bir şey takılsa mesaj atsam cevap verir, geç saatte de olsa hemşirelerine ulaşabiliyorsunuz hastaneyi arıyorsunuz hemşiresi sizi bizzat cepten arıyor kafanıza takılan en ufak konuda, tereddüt edilen bir durum varsa hemen doktora ulaşabiliyorsunuz. ekibi de çok güleryüzlü, hemşireler de çok tecrübeli. en önemlisi de embriyologlar tıp mezunu, bazı hastanelerde biyoloji mezunları falan calısıyor. bu bence cok önemli bi detay. bu sürece başlayacak olan herkese Allah hayırlısını nasip etsin. Sevgiler

Nedenini ne bileyim transfer sonrası 12.gün negatifti test. Zaten tup bebek falan istemiyorum. Amh düşük benim. Hiç donrurulacak embriyo çıkmadı zaten. Olanı transfer ettiler.
Şimdi normal yoldan gebe kaldim. Inşallah siz de kalırsınız.

Merhaba;Şubatta yazmışsınız ama yazdığınız umut oldu benim Amh çok düşük ve nerden başlayacağımız bilmiyorum,neler kullandınız ve neler yaptınız bilgi verirseniz sevinirim 🙏

Merhaba;Şubatta yazmışsınız ama yazdığınız umut oldu benim Amh çok düşük ve nerden başlayacağımız bilmiyorum,neler kullandınız ve neler yaptınız bilgi verirseniz sevinirim 🙏
Canim 2 tup bebek negatifinden sonra bebekten vazgectim nasil olsa olmuyor dedim. Ben elimden geleni yaptim olnayacakmis dedim kendi kendime. Sirf icimde kalmasin diye c-life balli bitkisel macun kullandim. Onu da kullanip olursa olur olmazsa nasip dedim. Kafadan cocuk fikr8ni atinca oluyor sanirim. Ya tup bebek tedavisindek8 ilaclarin etk8si ya d macunun etkisi bilmiyorum ama hamile kaldim. Bebegim dogdu. Macun icin internetten arastir. Benim amh da cok dusuktu. 0.36ydi.

Canim 2 tup bebek negatifinden sonra bebekten vazgectim nasil olsa olmuyor dedim. Ben elimden geleni yaptim olnayacakmis dedim kendi kendime. Sirf icimde kalmasin diye c-life balli bitkisel macun kullandim. Onu da kullanip olursa olur olmazsa nasip dedim. Kafadan cocuk fikr8ni atinca oluyor sanirim. Ya tup bebek tedavisindek8 ilaclarin etk8si ya d macunun etkisi bilmiyorum ama hamile kaldim. Bebegim dogdu. Macun icin internetten arastir. Benim amh da cok dusuktu. 0.36ydi.
Çok teşekkür ederim ,herkesin ortak noktası fikri kafadan uzaklaştırmak ve stressiz bir hayat:) inşallah macunu deneyeceğim araştırıyorum,Allah bize de sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah ..

Merhaba bu macunu bende çok kullandım ama o zaman amh düşük olduğunu bilmiyordum şahin bey ile görüşmeye gidince ilk defa o istedi tahlili amh 0.89 3 yumurta çıktı ancak 3 embriyo oluştu 1 transfer edildi bugün 7 gün bekliyorum ama macun benim adet ağrılarıma iyi gelmisti 😊

Back
X