Bursa şahin zeteroglu

Merhaba bende Şahin beyde tedavi görüyorum . Kontroller sırasında hiç beklemedim. En fazla beklediğim 10dakika filan oldu. Belki de yoğun zamana denk gelmedim. Şahin bey ve ekibi evet çok güler yuzlu ve ilgililer. Şahin bey pek detay vermiyor tedavi de . Sorduğum zaman söylüyor . Çarşamba günü transferim var. Allah büyük.

Merhaba bende Şahin beyde tedavi görüyorum . Kontroller sırasında hiç beklemedim. En fazla beklediğim 10dakika filan oldu. Belki de yoğun zamana denk gelmedim. Şahin bey ve ekibi evet çok güler yuzlu ve ilgililer. Şahin bey pek detay vermiyor tedavi de . Sorduğum zaman söylüyor . Çarşamba günü transferim var. Allah büyük.
Hayırlı olsun tedavin. inşallah pozitif sonuç alırsın. Ben çok bekliyorum ya tedavi sırasında da gebelik takibinde de hep çok bekledim. Evet sormadan anlatmıyor. bir detay vermiyor tedavi sırasında bu iyi gelmişti bana. Stresimi azaltmıştı. Ama gebelik takibinde insan biraz detaylı bilgilendirilmek istiyor. Bakalım doğumda nasıl olacak😊

Hayırlı olsun tedavin. inşallah pozitif sonuç alırsın. Ben çok bekliyorum ya tedavi sırasında da gebelik takibinde de hep çok bekledim. Evet sormadan anlatmıyor. bir detay vermiyor tedavi sırasında bu iyi gelmişti bana. Stresimi azaltmıştı. Ama gebelik takibinde insan biraz detaylı bilgilendirilmek istiyor. Bakalım doğumda nasıl olacak😊
Evet özellikle yapılan tahlillerin sonuçları hakkında hiçbir bilgi vermedi :(
Bu arada gebelik takibi ücreti ne kadar ?

Bizden tekrar test tahlilleri istemediler. .
Yıllardır dosya yapmıştık eşim ve benim dosyam ayrı idi onları uzattım baktı. .
Herşey güzel görünüyor başlayalım tedaviye dedi şahin bey. . Tek şüphem sağ tüp dedi orda şişlik var. . Yumurtaları büyütüp tekrar bakalım usg de görürsem şişlik transfer yapmayacağım dedi. . Görünmedi transfer yapıldı negatif oldu. . Sonra laparoskopi yapıldı ve şüphesi doğru cıktı sağ tüp de şişlik vardı hidrosalpenks vardı ameliyat oldum sağ tüp iptal edildi. . 2 transfer hazıran da nasipse inşallah. ..
Merhaba epey zaman geçmiş ve doğumunuza az kalmış sağlıkla gelsin, tüp şişliği hsg de belli olmadı mı sizin?

Merhaba epey zaman geçmiş ve doğumunuza az kalmış sağlıkla gelsin, tüp şişliği hsg de belli olmadı mı sizin?
Amin inşallah çok teşekkür ederim..
Hsg de belliydi evet ve sonrasında alındı..
Tek tüp şişti zaten digeri iyi durumda..

Amin inşallah çok teşekkür ederim..
Hsg de belliydi evet ve sonrasında alındı..
Tek tüp şişti zaten digeri iyi durumda..
Kapalı ve şişti doğru mu anlıyorum?.

Nerde hsg çekildiniz siz. Bir de ona rağmen transferi yaptı mı Şahin bey

Kapalı ve şişti doğru mu anlıyorum?.

Nerde hsg çekildiniz siz. Bir de ona rağmen transferi yaptı mı Şahin bey

Ben yurt dışında yaşıyorum.. hsg burda çekildim.. şahin bey hsg yi gördüğü ve bildiği halde en iyi embriyo yu transfsr yaptı ve tabiki negatif oldu..
Bile bile yapması bizi cok üzdü çünkü biz bilmiyorduk konu hakkında bilgimiz yoktu.
Sonradan öğrendik ki şişlik varsa tüp de tüp bebek tutmaz..
Ameliyat oldum tüpüm alındı ve 4. Tüp bebek de hamileyim çok şükür..

Ben yurt dışında yaşıyorum.. hsg burda çekildim.. şahin bey hsg yi gördüğü ve bildiği halde en iyi embriyo yu transfsr yaptı ve tabiki negatif oldu..
Bile bile yapması bizi cok üzdü çünkü biz bilmiyorduk konu hakkında bilgimiz yoktu.
Sonradan öğrendik ki şişlik varsa tüp de tüp bebek tutmaz..
Ameliyat oldum tüpüm alındı ve 4. Tüp bebek de hamileyim çok şükür..
SiZe özelden ulaşmak istiyorum

Back
X