Orhangazide acikcasi bursa merkeze de uzak kalıyor sanirimEşinizin iş yeri Bursa’da hangi ilçede? İstanbuldan git gel yapmak bence yanlış bir tercih olur. İstanbul hem çok pahalı hem yol yıpratır eşinizi her gün her gün çekilmez
Alacağı fazla maaş farkı kiraya gider, bu durumda yerimden kıpırdamak istemezdim.Merhabalar, bursa'da nerede yaşanır tavsiye istiyorum ilk olarak.
Sorum da şöyle şu an eşim ve ben İzmir'e yaşıyoruz, ben çalışmıyorum, esim normal bir yerde calisiyor, eşime bursadan daha iyi bir teklif geldi cok daha büyük bir firmadan 10 bin lira gibi belki daha da fazla maaş farkı da olacak. Burada ailemin evinde yaşıyoruz, açıkçası durumumuz daha iyi olsa kiraya çıkardım onlara da yük olmamak adına ama şimdilik düzenimiz böyle. Bursada kiraya gideceğiz tabi gidersek. Istanbuldan da servis varmis fakat tuzlada yasamak durumundayiz o da bir secenek yani ama kiralar kafami karıştırıyor, Sizce hangisi daha mantıklı.
Bir de dediğim gibi bursada iyi mahalleler nelerdir bu konu gerçekten fikrimi çok etkileyebilir hiç bilmiyorum bursayı.
Teşekkürler şimdiden.
Kariyer açısından daha iyi evet tesekkurlerIstanbul hem daha pahali hem istanbul trafigi falan cekilmez ya.
Bursadaki is kariyer acisindan daha cazipse dusunulebilir. Maas farki kiraya gidecek cunku. Ancak kariyeri icin iyiyse dusunun.
Yillardir izmirdeyseniz bursa degisiklik getirir, guzel olur diye dusunuyorum sizin adiniza.
Kariyer açısından daha iyi olmasa bizim de kafamız karismazdi aslında ama işteAlacağı fazla maaş farkı kiraya gider, bu durumda yerimden kıpırdamak istemezdim.
Balat güzel ama kiralar baya yüksek . Ben balata bayılmıştımOrhangazi’de yaşanmaz ama çevreyolundan çok rahat kısa sürede Orhangazi’ye ulaşabilirsin. Balat’ı araştır Bursa’da. Çevreyoluna trafiksiz bağlanırsın burdan. Gelir düzeyinizi bilmiyorum ama gayet yaşanası bir yer burası.
Balatta kiralar ne kadar ondan da cok kisa bahsetseniz :)Orhangazi’de yaşanmaz ama çevreyolundan çok rahat kısa sürede Orhangazi’ye ulaşabilirsin. Balat’ı araştır Bursa’da. Çevreyoluna trafiksiz bağlanırsın burdan. Gelir düzeyinizi bilmiyorum ama gayet yaşanası bir yer burası.
Aynen öyle kiralar uçmuş, özlüce, Balat gorukle tarafında rahat giyinilir diye tahmin ediyorum. Merkezi o kadar kapalı idi kiBalatta kiralar ne kadar ondan da cok kisa bahsetseniz :)
Konu sahibi bursanin kenar mahallelerinde kiralar 8 civari. Balat 12den asagi degildir. Yani birak cebinize fazladan para kalmasini muhtemwlen daha da icerde olacaksiniz.
Ayrica bir bursali olarak cok net soyluyorum ki bursa yobazdir. Gecen yil bulundugum restoranda bir ben bir de bir kisi daha kolsuz giyinmisti o sicakta. Ben olsam 10bin icin izmirden bursaya tasinmam.
Bursada iyi mahalleler Nilüfer ilçesinde daha sosyal daha modern ama kiralar en düşük 10.000 bandında..Merhabalar, bursa'da nerede yaşanır tavsiye istiyorum ilk olarak.
Sorum da şöyle şu an eşim ve ben İzmir'e yaşıyoruz, ben çalışmıyorum, esim normal bir yerde calisiyor, eşime bursadan daha iyi bir teklif geldi cok daha büyük bir firmadan 10 bin lira gibi belki daha da fazla maaş farkı da olacak. Burada ailemin evinde yaşıyoruz, açıkçası durumumuz daha iyi olsa kiraya çıkardım onlara da yük olmamak adına ama şimdilik düzenimiz böyle. Bursada kiraya gideceğiz tabi gidersek. Istanbuldan da servis varmis fakat tuzlada yasamak durumundayiz o da bir secenek yani ama kiralar kafami karıştırıyor, Sizce hangisi daha mantıklı.
Bir de dediğim gibi bursada iyi mahalleler nelerdir bu konu gerçekten fikrimi çok etkileyebilir hiç bilmiyorum bursayı.
Teşekkürler şimdiden.
Sanki konuşmuştuk daha önce?Balat güzel ama kiralar baya yüksek . Ben balata bayılmıştım
Balat’ta nerede oturmak istediğinize göre değişiyor aslında kira işi. 10k civarında başlıyordur sanırım. İsimli yer olmasına bakmadan bu bölgede olması yeterli bence otoban avantajından dolayı. Artık büyükşehirlerde trafiksiZ otobana bağlanabilmek büyük lüks. Ee o yüzden o bölgelerde biraz daha pahalı.Balatta kiralar ne kadar ondan da cok kisa bahsetseniz :)
Konu sahibi bursanin kenar mahallelerinde kiralar 8 civari. Balat 12den asagi degildir. Yani birak cebinize fazladan para kalmasini muhtemwlen daha da icerde olacaksiniz.
Ayrica bir bursali olarak cok net soyluyorum ki bursa yobazdir. Gecen yil bulundugum restoranda bir ben bir de bir kisi daha kolsuz giyinmisti o sicakta. Ben olsam 10bin icin izmirden bursaya tasinmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?