Bursa Zübeyde Hanim Dogum Evi Ziya çetin

bende 3 aydır ziya beye gidiyorum ilk muayeneden 100 tl aldı diğerlerinde 60-50 öyle alıyor ama gerçekten samimi doktor umarım benımde gebeliğimi ona borçlu olurum o günleri görürüm

Buraya Ziya Çetin hakkında yorum yazıp benim hastası olmama vesile olanlara minnettarım a.s.

4.5 aylık hamileyim ve isim yapmış ilgisiz 5 doktor dolandıktan sonra sayenizde Ziya Bey'i buldum hem fiyat olarak diğerlerinden uygun hemde hastasıyla çok ilgili bir doktor, bu kadar ilgi görünce şaşırdım bile diyebilirim. Yarım saate yakın ilgilendi bizimle ve ne yiyeceğimden ne giyeceğime ne içeceğime herşeyi üşenmeden bir bir anlattı alkisalkisalkis

çok şükür memlekette böyle doktorlar da varmış :1rolleyes:

sözün özü Ziya Bey'e sizleri referans alıp gittim ve çoook memnunum hepinize teşekkürler kızlaropuyorumnanaktan

bende 3 aydır ziya beye gidiyorum ilk muayeneden 100 tl aldı diğerlerinde 60-50 öyle alıyor ama gerçekten samimi doktor umarım benımde gebeliğimi ona borçlu olurum o günleri görürüm

canım hamilleik öncesi tedavi kontrol vücudu hazırlamak için falanmı gidiyorsun ziya beye???. Ben 2 haftadır internetten, tavsiyeler üzerine ziya beyi doktorum olarak seçtim.ama henüz gitmedim.hamile kalınca gitmeyi düşünüyordum. çocukmu düşünüyorsun sende şu sıralar?

arkadaşlar merhaba
bana düşmez kimsenin kararını etkilemek ama aynı kişiyemi gittik diye soruyorum kendi kendime yazdıklarınızı okuyunca. ben 9-10 ay öncesi düşük yaptım ve öncesindede bana yumurtlama azlığı ve düzensizliği olduğunu söyleyerek klomen verdi ve ben öle hamile kaldım ne bi gebelik öncesi test ne bi tahlil neyse hamile kaldım ve düşük tehlikem vardı beni yinede ayda bir çağırdı muyahanesine ve ben düşük yapmışım 15 gün sonra öğrendik. buarada en güzel yaptığı düşükten sonra acaba bebekte bi anormallik varmı diye genetik test yaptırtı ve düşükten sonra hiç muayane etmedi 3 ay sonra çağırdı ben 3 ay sonra gittim yine ne bi tahlil ne bi test yine yumurtlama düzensizliği var diye klomen verdi(bundan önce arkadaşımada klomen vermişti ve arkadaşım yumurtalığını kaybetti ve sonra gittiği doktor klomenden olmuş olabilir demiş) bu sefer kullanmadım ve başka bi doktora hastaneye gittim ve inanın ben hiç bi talepte bulunmadan bana gebelik öncesi bütün testleri yaptı gebelik için 1 ay bklememi söyledi ve ben bu ay yeniden gittim ve yumurtlama düzensizliğimi falan hepsini sordum öle bişeyin yok dedi bana (çünkü adetlerim hep düzenlidir ve oda ultrasonla baktı) ve inanın muayahanesini falan çok beğendim ziya beyin çok kalabalık oluyodu ve benimle dedğiniz gibi hiç birzaman yarım saat ilgilenmedi.
ve ben düşükten sonra kürtaj oldum ben muayahanede yaptırmadım diye bana biraz mesafeli davrandı.
arkadaşlar kusura bakmayın ben kimseyi etkilemek için yazmıyorum ancak söyledikleriniz beni şaşırttı aynı kişidenmi bahsediyoruz diye bende tecrübelerimi paylaştım yanlış anlaşılmak istemem.

Öncelikle geçmiş olsun demek isterim yaşadıkların ağır şeyler inan çok üzüldüm birde Ziya beyde yaşaman beni şaşırttı bebeğim gün geçtikçe büyüyor 5.5 aylık hamileyim ve bebeğimin ilk hareketini hissettiğimde ne olduğunu anlayamadığımdan (tecrübesizliğimden sanırım :1rolleyes: )
İlk kramplarımda dahi gittim en ufak birşeyde soluğu yanında alıyorum büyük bir sabır ve anlayışla telkinlerde bulunup üşenmeden sıkılmadan ilgileniyor sorularımı cevaplıyor. Hatta bir ay içinde 3-4 kez gittiğim oluyor muaynehanesine ücret ödemeyi talep ettiğimde o ay zaten bir kez ödeme yaptığım için diğerlerinden ücret almıyor. Muaynehanesi çok yoğun olduğundan mı para ile derdi olmadığından mı bilmem ama muayne esnasında tanıştığım bir çok hastadan duyduğum birşey var randevu almak için aradıklarında, şu gün hastaneye gelin boşuna para ödemeyin diyen bir adam nasıl kürtajını muaynehane de yaptırmadın diye mesafeli davransın aklım almadı açıkçası gerçekten dediğin gibi AYNI KİŞİDEN BAHSETMİYORUZ sanırım:bbo:

canım ziya beyin muayenehanesinin adresini yazarmısın?

trhn1677, Op. Dr. Ziya ÇETİN / Altıparmak Cd. Otel Sk. Yazıcı Apt. N:6 K:2 D:5 Osmangazi/BURSA Randevu Tlf : 224/ 222 01 21
Eğer Bursalıysan (yeni yerleşmediysen buraya yani :1rolleyes: ) Altıparmak Uzay Pastanesini kesinlikle bilirsin pastanenin üstünde tabelasını göreceksin, birde ufak bir tavsiye muaynehane için randevuyu gitmeyi planladığın tarihten bir hafta on gün öncesinden randevu almak için ararsan çok iyi olur fazla yoğunlar... :1rolleyes:

inanın sizleri duyunca bende şok üstüne şok yaşıyorum benim düşük tehlikem vardı iğne kullanıyodum hafif kanamam geldi ve ben telefonla ulaştığımda kendisi endişe edilecek bişey yok dedi ve çağırmadı muayahanesine. evet diğerlerine göre az alıyo ama keşke onnlar gibi alsaydıda ben şuanda acaba ilk 3 ay kontrol daha sık olsaydı daha fazla ilgilenseydi doktorum acaba düşük yapmazmıydım yada daha erkenmi öğreniridk diye düşünmek zorunda kalmazdım herkes yaşadığını biliyo sizlerinde inş hiç bi sorun olmadan kucağınıza alırsınız bebişlerinizi bizede allah nasip eder inş.

Benzeri şokları da ben senin yazdıklarını okudukça yaşıyorum :bbo:
Söylediğin gibi herkes yaşadığını bilir ama yerinde olsaydım kanamam olduğunda aramak yerine atlar giderdim benneyaptımki
Birde büyüklerimiz derler ya hep bazı şeyler nasip kısmet işi diye gerçekten öyle sanırım elbette yaşadıkların çok üzücü ama biraz da herşeyin Allah'tan olduğuna inanmak gerek diye düşünüyorum. İlk 3 ay sık kontrolü geçtim hergün de gitsen Allah böyle bir tecrübe edinmeni istediyse bir kere önüne geçemezdin zaten...

Dilerim Bundan sonra ki gebeliklerinde benzeri sorunları yaşamazsın,
Allah sana da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah a.s.

bursayı çok iyi biliyorum. Sağol arkadaşım.

kızlar başka doktora gidiyordum görümcemın tavsiyesiyle bugun ziya beyden randevu aldım normalde çok yogunmuş ama acil oldugum için yarın akşama randevu verdi,çok olumlu şeyler duydum hakkında muayene ücreti 100 tl,altıparmaktan taşınmış yeni yeri çekirge konur hastanesinin karşısındaymış tel no:2341926

ziya çetin
üzerine söylenilecek söz yok çook iyi çok merhametli çok esprili çok saygılı eli çoook hafif bugün bunu birkez daha anladım ziya bey size ne kadar teşekkür etsem az

Bana kalırsa, eğer sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsan doktorun yaptığı pek fazla bir şey olmuyor, çünkü bir şey yapmasına gerek kalmıyor.. Ziya çetin in iyi bir doktor olduğunu herkes söylüyor. Doğrudur.. ancak iyi doktor, süper doktor denilince benim aklıma şu soru geliyor.. Neye göre iyi? neye göre süper?? Güzel mi konuşuyor, çok mu ilgileniyor, tecrübesi mi iyi vs vs.. Yani iyi kötü yazılacağına ne yapıyor, ne yapmıyor bunları objektif biçimde anlatmak daha faydalı olur idye düşünüyorum...
Ben de 26 haftalık gebeyim ve öğrendiğimden beri ziya bey'e gidiyorum. Muayene ücreti 100 tl, en son gittiğimde benden 80 tl aldı.. Muayenehanesi çok ama çok yoğun, ne zaman gitsem en az yarım saat bekliyorum. Gece 12 lere kadar hasta bakıyormuş, yanında çalışan kadınla konuştuğumda o söyledi.. Çok fazla konuşan, canım cicim yapan bir doktor değil ancak 23 yıllık tecrübesi var ve bundan dolayı, yeme,içme,hareket, hafta hafta gebelikte varolabilecek her türlü olayla ilgili bilgi veriyor, ve aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabiliyorsunuz. Ancak öyle abartıldığı gibi saatler boyu sizinle ilgilenmiyor.. Benim hamileliğim çok şükür ki şu ana kadar sorunsuz gitti o nedenle beni pek sık çapırmıyor.. Ayda bir kere gittim hatta son gittiğimde 1,5 ay sonra gel dedi.. Pek sık telefonla da aramadım, 1 ya da 2 kere aradım, aradığında açmıyor ama mutlaka kısa süre sonra kendisi arıyor.. Yani her seferinde ulaşabildim. Ancak hastanaeye test yaptırmaya falan gittiğimde muayenehanesine gidiyorum diye ekstra bir faydasnı görmedim. Bir keresinde test yaptırmak için gittiğimde doktor beyle görüşebilmek için tam 6 saat sıra bekledim. Bu yönü beni hayal kırıklığına ugrattı açıkçası.. Muyenehanesine özel muamele görmek için gittim sonuçta, ve herkes de bu nedenle gidiyor ama bana pek faydası dokunmadı.. Zübeyde hanımda doğum yapmayı düşünüyorum. İnşallah doğum yaparken daha ilgili davranır.. Eğer özelde doğum yapmayı düşünüyorsanız bence devlette çalışan bir doktorun muayenehanesine gitmek çok mantıksız çünkü her ay en az 100 tl veriyorsunuz.. Özel hastahanede muayene ücreti 30 tl falan.. ve oldukça da ilgileniyorlar (bir kere ekstradan dorukta muayene oldum) Şimdilik diyeceklerim bunlar.. Aklıma gelince tekrar paylaşırım :)

canım öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum ama doktor işi tamamen anlayış benim sevdğimi sen sevemeyebilirsin karşılıklı anlatmak anlamak bunlar çok önemli
ben ziya beyi çok profosyonel buluyorum bana göre öyle evet çok hastası var ama çok güzel ilgileniyor
ben hamileliğimin ilk başlarında medicalde nuray hanıma sonrada ahmet yılmaza geçtim 5 buçuk ayıma kadar 1 defa bile tansiyonumu ölçüp kilo takibi yapmadı düşün yani
fakat ziya bey herşeyi en ince ayrınsısına kadar anlatır ve banada gösterirdi düşünün karnıma süreceğim yağı dahi söylemişti
eli çok hafif bunu doğumda anlıcaksın bana bi sezeryan yaptı yemin ederim 4 saat yatttım sadece hiç ne ağrım ne sancım ne acımam vardı şükür rabbime
bu arada doktorumuz bursada 2010 en iyi kadın doğumcusu seçilmiş

yani , beklentisine göre değişiyor belkide herkesin.. Ben dorukta 2 kere muayene oldum başka bir doktora, sordugum sorulara daha ayrıntılı cevaplar verdi.. Ziya beye doğumla iligili, hastaneyle iligili sorular sordugumuzda eşimşle birlikte,cevap vermedi, detaylı bilgi alamadık.. Bir de geçen ay, "biraz fazla yürüyüş yapıyorum sorun olur mu" dediğimde bana bebek 2 cm aşağı inmiş, erken doğurursan ne olur, bebek ölür gibi şeyler söyledi , acayip korktum.. Ancak işe gitmmemem için herhangi bir rapor yazmadı.. Bana da bu durum garip geldi ve 2 gün sonra gidip başka bir doktora muayenen oldum.. Bana herhangi bir sorun olmadıgını, rahim ağzının gayet kapalı oldugunu, bebeğin de olması gereken yerde oldugunu söyledi ve doktorun seni korkutmuş herhalde dedi.. Bence bu yaptıgı kötü bir şeydi çünkü acayip kortum ve stres oldum... sonuçta ben anlayamayacak kapasitede değilim ki, son aylar risklidir, dikkat etmen gerekir dese de anlardım yani.. O şekilde korkutunca valla hasta gibi yürüyerek ve ağlayarak çıktım doktordan.. :) geçen hafta hastaneye çalışabilir raporu almak için gittim, 1 ay önce bebek aşağı düşmüş diyen sevgili doktor bey, beni muayene etme gereği bile duymadan rapor verdi.. Yani ben pek anlayamadım ... Tecrübesinden mi böyle, yoksa durumu geçiştiriyor mu diye..
Bir de herkes kendi gittiği doktoru övüyor, bütün doktorlar süper ötesi herhalde :)))))) hamileliğinzde sorun olmasın da , gerisi detay bence...

ziya beyden memnun olmayan sanırım sayılı insanlardansınız ben gün aşırı gidiyorum muaynehanesine kadın hastalıklarından tedavi uyguluyor bana gerçekten tecrübeli ve kaliteli bi dr ama sanırım sizin aranızda bi sorun oluşmuş ben olsam mutlaka ki ararım söylerim siz böyle dediniz ve ben korktum başka dr gittim böyle bişey yok derdim ne derse bana yanlış gelen bişey varsa bile hayır o öyle değil böyle diyorum ben

Bende ziya çetine gidiyorum ve gayet memnunumm çok ilgili eşim ısrarla erkek doktor istememesine rağmen çok beğendiğini her seferinde dile getiriyooo

sevilmicek biri değil ki benim eşimde çok seviyor çok rahat bi insan kendisi
birde doğum evinden ayrılması daha iyi oldu onun için daha rahat bu şekilde diğer türlü gece 12 buçuğa kadar hasta bakıyordu
bende bayan doktorları sevmiyorum sanki başaramaz yapamaz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…