bende 3 aydır ziya beye gidiyorum ilk muayeneden 100 tl aldı diğerlerinde 60-50 öyle alıyor ama gerçekten samimi doktor umarım benımde gebeliğimi ona borçlu olurum o günleri görürüm
bende 3 aydır ziya beye gidiyorum ilk muayeneden 100 tl aldı diğerlerinde 60-50 öyle alıyor ama gerçekten samimi doktor umarım benımde gebeliğimi ona borçlu olurum o günleri görürüm
arkadaşlar merhaba
bana düşmez kimsenin kararını etkilemek ama aynı kişiyemi gittik diye soruyorum kendi kendime yazdıklarınızı okuyunca. ben 9-10 ay öncesi düşük yaptım ve öncesindede bana yumurtlama azlığı ve düzensizliği olduğunu söyleyerek klomen verdi ve ben öle hamile kaldım ne bi gebelik öncesi test ne bi tahlil neyse hamile kaldım ve düşük tehlikem vardı beni yinede ayda bir çağırdı muyahanesine ve ben düşük yapmışım 15 gün sonra öğrendik. buarada en güzel yaptığı düşükten sonra acaba bebekte bi anormallik varmı diye genetik test yaptırtı ve düşükten sonra hiç muayane etmedi 3 ay sonra çağırdı ben 3 ay sonra gittim yine ne bi tahlil ne bi test yine yumurtlama düzensizliği var diye klomen verdi(bundan önce arkadaşımada klomen vermişti ve arkadaşım yumurtalığını kaybetti ve sonra gittiği doktor klomenden olmuş olabilir demiş) bu sefer kullanmadım ve başka bi doktora hastaneye gittim ve inanın ben hiç bi talepte bulunmadan bana gebelik öncesi bütün testleri yaptı gebelik için 1 ay bklememi söyledi ve ben bu ay yeniden gittim ve yumurtlama düzensizliğimi falan hepsini sordum öle bişeyin yok dedi bana (çünkü adetlerim hep düzenlidir ve oda ultrasonla baktı) ve inanın muayahanesini falan çok beğendim ziya beyin çok kalabalık oluyodu ve benimle dedğiniz gibi hiç birzaman yarım saat ilgilenmedi.
ve ben düşükten sonra kürtaj oldum ben muayahanede yaptırmadım diye bana biraz mesafeli davrandı.
arkadaşlar kusura bakmayın ben kimseyi etkilemek için yazmıyorum ancak söyledikleriniz beni şaşırttı aynı kişidenmi bahsediyoruz diye bende tecrübelerimi paylaştım yanlış anlaşılmak istemem.
canım ziya beyin muayenehanesinin adresini yazarmısın?
öncelikle geçmiş olsun demek isterim yaşadıkların ağır şeyler inan çok üzüldüm birde ziya beyde yaşaman beni şaşırttı bebeğim gün geçtikçe büyüyor 5.5 aylık hamileyim ve bebeğimin ilk hareketini hissettiğimde ne olduğunu anlayamadığımdan (tecrübesizliğimden sanırım :1rolleyes: )
ilk kramplarımda dahi gittim en ufak birşeyde soluğu yanında alıyorum büyük bir sabır ve anlayışla telkinlerde bulunup üşenmeden sıkılmadan ilgileniyor sorularımı cevaplıyor. Hatta bir ay içinde 3-4 kez gittiğim oluyor muaynehanesine ücret ödemeyi talep ettiğimde o ay zaten bir kez ödeme yaptığım için diğerlerinden ücret almıyor. Muaynehanesi çok yoğun olduğundan mı para ile derdi olmadığından mı bilmem ama muayne esnasında tanıştığım bir çok hastadan duyduğum birşey var randevu almak için aradıklarında, şu gün hastaneye gelin boşuna para ödemeyin diyen bir adam nasıl kürtajını muaynehane de yaptırmadın diye mesafeli davransın aklım almadı açıkçası gerçekten dediğin gibi aynı kişiden bahsetmiyoruz sanırım:bbo:
Trhn1677, op. Dr. Ziya çetin / altıparmak cd. Otel sk. Yazıcı apt. N:6 k:2 d:5 osmangazi/bursa randevu tlf : 224/ 222 01 21
eğer bursalıysan (yeni yerleşmediysen buraya yani :1rolleyes: ) altıparmak uzay pastanesini kesinlikle bilirsin pastanenin üstünde tabelasını göreceksin, birde ufak bir tavsiye muaynehane için randevuyu gitmeyi planladığın tarihten bir hafta on gün öncesinden randevu almak için ararsan çok iyi olur fazla yoğunlar... :1rolleyes:
bursayı çok iyi biliyorum. Sağol arkadaşım.
rica ederim hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
ay inş. Be tatlım.. çalışmalar devam şuan:d:d:d:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?