bende gittim hamileliğim 5. ayında başladım, 2. gidişimde yanlış teşhisi ile manen ve madden kayba uğradım, bunuda bi kenara bıraktım, ertesi gün , teşhisle ilgili olarak prof.dr.yalçın kimya ve fakültede başka bir doçent dr.a gittim, teşhisin yanlış olduğunu ve aslında çok basit bir ölçüm hatası yaptığını öğrendim ki bana koyduğu teşhis hidrosefaliydi, beyinde su toplanması, neyse aradım ziya bey'i yalçın beyin raporlarının elimde olduğunu bebeğin iyi olduğunu ama birde kendisinin görmesini istedim bana gerek olmadığını, 5 hafta sonra kontrole gelmemi söyledi şaka gibi, yanlış teşhisi geçtim hadi olabilir diyelim peki, bu sonrasındaki ilgi ve alakasızlık beni çok sinirlendirdi, dr.umu değiştirdim ,oysa ki çok okuyarak araştırarak gitmiştim, dün yine forumda bir arkadasla konuştum ki, yine ziya beyin yanlış tedavi ve umursamazlığı sebebiyle hem 7 ayını kaybetmiş hemde maddi kayba uğramış arkadaşta , dr.hasta ilişkisi, birazda hastanın beklentisi ile ilgili, benim beklentilerimi karşılamadı kesinlikle, ben tecrübemi yazmak istedim herkes özgürdür bu konuda tabiki