Aşılama Bursa'da asilama yaptıranlar yardımınıza ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
CAnim ya dün giremedim misafir Vardı:) bugun denk gelelim de laflayalim inşallah. Sen rahim filmi oldun heralde anesteziyle zor açtı demissin nasil gecti tüpler acik Dimi:)

yok canım aşılamayı kasteetti doktorumuz.Aşılamada bende anestezi olmasına ragmen zor açmış öyle söyledi. HSG yi çarşamba günü saat 10 de çekinicem canım. Sonucu aynı gün veriyorlar mı canım.

Pardon cAnim 😌aşılamayı da mı anesteziyle oldun? Sonucu söylüyor hemen Doktor hanım, rapor da yarım saat beklersen çıkıyor ben ertesi gunu almıştım.

Bu ay yine asilama denicekmisin? Ben bu ay gonal f kullancam, öyle dedi doktor ama asilama olmicam. Böyle denicez bakalım. Ben çalışmıyorum cAnim sen çalışıyor musun?

ewt canım ben çalışıyorum. anladım belki hiç aşılamaya gerek kalmadan tutar seninkisi. benim bugün adetim bitti canım. ama bu ayı hsg ye ayırdık. önümüzdeki adette gonal f le yumurta geliştirip tekrar aşılama dedi Aynur Hn. Sana da ilişki günlerini falan söyler.

Nerde çalışıyorsun Can'ın? Hemen hemen aynı gidiyor bizim tedavi.. Benim asilama olmamasının sebebi esimin istememesi... Kısmet bakalım

Merhabalar, sperm testlerini, yıkama işlemlerini nereye yaptırıyorsunuz, Aynur hanımın kliniğindemi? Ürolog bakmıyormu. Bu işlerde yeniyim, eşimi ikna edersem, götüreceğimde

Merhabalar, sperm testlerini, yıkama işlemlerini nereye yaptırıyorsunuz, Aynur hanımın kliniğindemi? Ürolog bakmıyormu. Bu işlerde yeniyim, eşimi ikna edersem, götüreceğimde

biz ilkini burtom da yaptırdık lykos. 2. sini ise pembe mavi ye baktırdık. ama zaten aynur hn. yorumluyor gerek görüyorsa yönlendiriyor. benim eşim varikosel. testlere bakınca aynur hn bizi bir arkadaşı ürologa yönlendirdi. Sen Aynur hn. a mı gitmeyi düşünüyorsun.??

Eşimi ikna etme çabasındayım canım, Şu ana kadar hiç sperm testi vermedi. çok sıkıntı yapıyor, geriliyor. Burtomu biliyorum, öncelikle kadın doğumcuyamı gitmek gerek bilemedim. Aynur hanımın muayene ücretleri ne kadar? bu işler çok maddiyata dökülmüş, ben samimiyetine inandığım bir doktor arıyorum açıkcası. Bu arada bende sorun görünmüyorr canım, ben doktora gtmiştim çünkü. Sıkıntı varsa, inşallah yoktur, varsa eşime gibi..Araştırma yapıyorum o yüzden. Hatta şu aşılama olayına da sıcak bakıyorum. Bizde zaman çok önemli, yaşlarımız 36 çünkü:18: nasıl bir yol çizeyim, bilgilendirirmisin canım

İşallah ikna edersin canım.benim eşimde öyleydi.Sperm veremem diyordu. hatta ilk sperm vermeye gidişimizde stresten kaza yaptık. O yüzden bence eşinle birlikte kadın doğumcuya gidin. Aynur hn. samimi geldi bana çünkü ben çok doktora gittim. Sanırım muyane ücreti 130 -150 civarında.yaşın itibariylede bence çok bekleme derim ön görüşmeler ücretsiz ya istersen bi eşinide al Aynur hn. la görüş.

Çok sresli bir insan, kendiside çok sıkıntı yapıyor. Ondan sallıyor devamlı. Kayınvalideme söylemiştim, ben yokken bir konuş, ikna et diye. Henüz göremedim kayınvalidemi, bir onla konuşayım bakıyım canım. Bu arada aşılaman tutmamış galiba, üzülme canım, ilk denemeniz diye biliyorum. Çok kez deneyip hamile kalanları duydum. Rabbim inşallah tez zamanda bebeğinizi kucağınıza verir..

Son düzenleme:
İyiyim canım sen nasılsın? Ben adeti bekliyorum arkadasım o zaman gonal f e başlıcam.. Sen naptin?

iyiiym bende çok şükür canım. Söyledim mi daha önce bilmiyorum HSG yi çekindik çok şükür temiz çıktı. şuan ise diane 35 kullanıyorum. Hormonlarımı baskılayıp önümüzdeki aya daha kaliteli yumurta olması içinmiş. Bende bu adetle gonal f e başlıycam. beraberiz yani )

Cok güzel beraber hamile kalcax dedim ben sana ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…