Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BİR KISMINI AKDEMDEN BİR KISMINIDA BEBELER SARAYINDAN ALDIM. AMA DAHA SONRA BAKTIĞIMDA BEBETTONUN FİYATLARI DAHA UYGUN GELDİ, BEBEK TEKSTİLİ İÇİN. BİBERON FALAN AKDEM DAHA UYGUN O TİP ŞEYLERDE PARK YATAĞIDA SÖYLEDİM KAPIYA KADAR GETİRDİLER KAPIDA ÖDEME YAPTIM. AKDEMİN BÖYLE BİR HİZMETİDE VAR. www.avantajliürünler.com internet adresi ordan beğendim. ağırlaştığım için gidemedim çünkü. BEBELER SARAYI, ALTINTOP, BEBETTO HEPSİ KARŞILIKLI SIRA SIRA GİR BAK. TEKSTİL İÇİN.
Merhaba,
Ben tüm alışverişimi Beberoma'dan yaptım. Özlüce'de açıldı. A'dan Z'ye herşey var. Bir dünya yol parası eziyet vs. çekmeden şehir merkezine gitmeye hiç gerek kalmadan. Herşeyimi ordan aldım. ÜStelik fiyatlarda çok uygun, ve çok değişik güzel şeyler var. Herseyini ordan aldığında güzel indirimlerde yapıyorlar. Herkese tavsiye ederim.