Doğuma Hazırlık bursa'da bebek alışverişi...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

semami

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
358
17
643
İzmir
Bursalı hamile arkadaşlar, nereden bebek alışverişi yapıyorsunuz?

ben ulucaminin ordaki çarşılara baktım ; bir sürü bebek mağazası buldum ama henüz alışverişe başlamadım.

siz nereleri önerirsiniz?

şehirlerin bölümleri açılmalı sizin yazınızı görünce bu aklıma geldi izmir bursa istanbul herkes birbirine sesleniyor

bende daha yeni yaptım alışverişimi 27 haftalığınız henüz.cumhuriyet cad.ki akdeme girdim ne eksiği varsa aldımçıktım kaliteli her ürünü..

BİR KISMINI AKDEMDEN BİR KISMINIDA BEBELER SARAYINDAN ALDIM. AMA DAHA SONRA BAKTIĞIMDA BEBETTONUN FİYATLARI DAHA UYGUN GELDİ, BEBEK TEKSTİLİ İÇİN. BİBERON FALAN AKDEM DAHA UYGUN O TİP ŞEYLERDE PARK YATAĞIDA SÖYLEDİM KAPIYA KADAR GETİRDİLER KAPIDA ÖDEME YAPTIM. AKDEMİN BÖYLE BİR HİZMETİDE VAR. www.avantajliürünler.com internet adresi ordan beğendim. ağırlaştığım için gidemedim çünkü. BEBELER SARAYI, ALTINTOP, BEBETTO HEPSİ KARŞILIKLI SIRA SIRA GİR BAK. TEKSTİL İÇİN.

Bursalı hamile arkadaşlar, nereden bebek alışverişi yapıyorsunuz?

ben ulucaminin ordaki çarşılara baktım ; bir sürü bebek mağazası buldum ama henüz alışverişe başlamadım.

siz nereleri önerirsiniz?

Merhaba,
Ben tüm alışverişimi Beberoma'dan yaptım. Özlüce'de açıldı. A'dan Z'ye herşey var. Bir dünya yol parası eziyet vs. çekmeden şehir merkezine gitmeye hiç gerek kalmadan. Herşeyimi ordan aldım. ÜStelik fiyatlarda çok uygun, ve çok değişik güzel şeyler var. Herseyini ordan aldığında güzel indirimlerde yapıyorlar. Herkese tavsiye ederim.

Back
X