Asilama sürecine gelebilirsek söylerim .doktoru kendilerimi belirliyorlar..birde hastalara yaklasimlari nasil. Ben bu sorunla karsilasmak istemediğimi için hep bahar has. Sini tercih etmiştim..devlet hastaneleri gibi oda ya birden fazla hasta almiyorlardir umarim..kusura bakma çok soru soruyorum ama ne yapalim en mahremlerimiz bunlar..çocuk olsun diye umursamaz davrananiyorum
Üniversitede sıra ile içeriye alıyorlar, kimse kimsenin mahremini görmüyor. Muayene kısmını asistanlar yapıyor, karar kısmını Barış hoca yapıyor. Barış hocanın hastalarla direkt ilgilenmesi çok az olan bir durum. Asistanlara gelince genelde bayan ağırlıklı. Her ay değişiyor ama genelde bayan oluyor. Orada 2 aşılama geçirdim, birisini bayan, ikincisini erkek doktor yaptı. Devlet hastanesi olunca bayanmış erkek dokturmuş aramamak gerek. Eğerki bunun sıkıntısına düşeceksen özel tercih edeceğin yerlere gitmelisin. Çünkü orada şansına ne gelirse, o ay hangi doktor görevliyse o bakar. İlgi alakaya gelince, sen soru sormadıkça sana bilgi vermezler. Ama asla kırıcı kaba insanlar değillerdir, tersine özel hastanedeki gibi ilgi görürüsün. Daha yeni opu oldum, özel hastaneden bir farkı yoktu, özel oda, devamlı ilgilenen bir doktor ve hemşire vardı. Tek sıkıntı fazla beklemek ve, yoğunluk...