BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Kızlar mrb bende bu bölüme ilk defa yazıyorum bende bursalıyım pkos um var Pembe ve mavide Feride Hanım'a gidiyorum 3 aydır klomen tedavisi görüyorum ardından çatlatma iğneleri vuruldu ama gebelik oluşmadı . Dün regli oldum rahim filmi çektiricem haftaya pembe ve mavıde radyoloji bölümü olmadığı için dışarıda cektırip getirmemi söyledi nerde cektireceğime karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim . Bide acı yaşım düşük olduğu için anestezili düşünüyorum .. Daha önce çektirsen varsa deneyimlerini paylasabilir mii :))

ben daha yaklaşık 20 gün önce jimerde rahim filmi çektirdim , anestezili.. 600 tl ödedim. korkulcak yada endişelenecek hiç bişey yok.. çok şükür sonucumda iyi çıktı..

Arkadaşlar merhaba hepinize ben yeni katıldim araniza yasim 28 8 yillik evliyim esimde sperm azligi var 10 milyon sperm sayisi hic gebe kalmadim esim proxed plus kullandi 3 ay yukselme oldu ama ben artk ilacla vakit kaybetmek ustemiyorum maddiyatimiz da yok bursada oturuyorym eczaci bir tanidigim fakulteden randevu alacak tup bebek icin beni neler bekliyorbilmiyorum fakultede tup bebegin masrafinin %20 sini oduyormusun ilk randevuda neler isteniyo rapor cikartmak ne kadar zamanda oluyor? benim daha önce hic asilamam falan yok buarada kendimde bir problemim yok gibi yani rahim filmi falan cektirmedim hic esimde problem cikinca sorunun ondan oldugubelliydi arkadaslar rica etsem beni bilgilendiren olabilirmi aranizda ? :)

Osman Develioğlu. Başka yer olsa size aşılama derdi ama 4 yıl olmadıysa şimdi de olmaz, doğrudan tüp bebek dedi. Doktoru sorarsan; şimdilik izlenimim iyi. Hiç birşeyi gizlemiyor, doğrudan anlatıyor. Merkezde tek doktor çalışıyor, Randevularını kendi veriyor. Muayene 350 lira. Ama Sigortanız varsa sonradan sigortadan tahsil edilebiliyor. Tüp bebek 5500 TL.
Ben de kuzukusum gibi adet olmayı bekliyorum. Kürtajın üstüne olduğu için resmen 40'ım çıkacak galiba.
Hepimizin hakkında hayırlısı.

merhaba bu muayene ücreti sigortadan nasıl geri alınıyor özel sigorta falan mı bir de 5500 ilaç dahil fiyat mı[/QUOTE]

Doktora sigortanız olduğunu söylediğinizde size ona göre bir muayene formu dolduruyor. Siz o form ve faturayı kendi sigortanıza postalıyorsunuz. Bizin ilk muayene ücretinin %80'ini almamız 2 hafta sürdü. Bir de Osman Develioğlu 5500'ü 3 taksitte ama nakit alıyor. 1500/2000/2000 şeklinde. 1500 ilaçlar. Diğer ikisi ise yumurta toplama ve transfer işlemleri sırasında alınıyor. Hepimize kolaylık diliyorum

Merhaba canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ben Medikal hastanesinde Ahmet beye kontrollere gidiyordum o yüzden rahim filmini de orda çektirdim. 350+muayene ücreti vermiştim. Çoğu arkadaşım hayat hastanesinde rahim filmi çektirdi. 250-300 gibi bişey sanırım. Hayırlısı olsun inşallah..

Ben Tomamar'da çektirmiştim. Geçtiğimiz yaz. 400 TL. Bu işlem beni çok huzursuz etmişti. Korkutmak istemem ama umarım bir daha çektirmek zorunda kalmam/kalmazsın.

İnşallah tanışırız kızlar süper olur:1: 3 Nisanda eşim tahlil vereceği için ben gitmeyebilirim. 7 Nisandaki randevuya gideceğim. Ne sonuç çıkacak bakalım. Gerçi belli ne olacağı ya normal olsaydı şimdiye kadar olurdu zaten 3 yıldır çocuk istiyoruz sonuçta:27: neyse hayırlısı bakalım hakkımızda. Bir aralar bu sayfada ne muhabbetler dönerdi buluşmalar ayarlanırdı nerde bu kızçeler:1::3::3:
Ben transfer sonucumu bekliyorum. 4 gündür siteye bakamadım.Ama bir sürü yeni üye var. Ne güzel

Son düzenleme:
kızlar jimer hastanesi ve suat bey yada cenk bey hakkında bi bilginiz varmı? ben cenk beye gidiyordum sonra beni suat beye yönlendirdi. bi gittiğimde beni çok rahatlatıyor güven veriyor, bi gittiğimde kafamı allak bullak ediyor..

3 nisan da ben de orda olcammmmm..... :1: siyah kısacık saçlarım var; şimdiden söyliyimmmm... adımda ayşegül :1::1::1: ben çok isterim ki burdan birileri ile tanışmayı.....

tatlım amh için regl olmak gerekmiyormuş, ben aralık ayında reglin 3. günü yaptırmıştım onu da.... fark etmiyormuş regl olup olmamak.... ben saraçoğlunu arayıp kür aldım ondan, değerlerime göre; benim tedavi başlayana kadar yaparım diye düşünüyordum ama şimdi bilemiyorum. benim kürler de soğan kürüyle başladı. tedavi başlayana kadar çocuğu yapar mıyız bilemiyorum ama en azından destek olur tedaviye umudundayım ben daha çok..... rahim filmi istemedilerse bence çektirmene gerek yok, zaten gerek duyarsa muayene sırasında çeker ve uzatmaz diye düşünüyorum. benim regl iken çektirdiklerime bakmadılar bile.... sadece kan testi sonuçlarımı yazdılar tatlım... bu arada ben de sonuç randevum gelene kadar 33 olcam :(

3 nisanda benimde eşim gidecek canım. Ben gitmeyebilirim ama adet tarihi ile de alakalı tabi. Adet iken kan vercem ya belki denk gelir.saraçoğlunun soğan kürüne başladım bende miyom için 5 gün oldu bile. sonra incir kürüne başlayacağım. nasıl olsa benim tedavi sürecine daha var. Mayısa kadar benim kürler biter bile. saraçoğlunun kürlerinden yapacağım bende. İncire başlamadan amh testini yaptırcam artık. Başka bir forumda amhnin tek başına yeterli olmadığını hatta tüpte 0 şansınız var diyenlerin bile çocuklarının olduğunu okudum. Epey umutlandım. Ben sürekli giremiyorum ama sonuçları alınca mutlaka yazarım. siz de habersiz bırakmayın. Verdiğin bilgiler içinde sağol canım.

O zaman o değilseeeennn seçenekleri yazıyorum:1::1: sekreterlerin hemen önünde oturup eşinle gülüştünüz bayağı o çift miydiniz hatta sekreterle bize mi gülüyorsunuz muhabbeti geçti :1: bildim mi :44::44: benimde tansiyonum düşük çıkmıştı. Çizi kraker yiyordum siyah montum vardı. Eşim keltoşşş :1::1: :1: hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım Allahtan ümit kesilmez. Benim teyzemin 12 sene çocuğu olmamıştı. Tüp düşünüyorlardı. Rabbim nasip etti ve kendiliğinden arka arkaya 2 çocuğu oldu.. Nasip işte.. Vaktinin gelmesini bekliyoruz. Hayırlısı o zamanmış[/QUOTE]

Eveeeeeet bildin. :52::52::52::1::1:
Önce karşınızda oturuyorduk, sonra yanınıza geçtik. Kraker yediğini hatırlıyorum...:) Benim eşimde keltoşş kız. Eşlerden buluruz artık birbirimizi.:1:
Randevumuz pek denk geleceğe benzemiyor ama belki yine de karşılaşırız. Ben tekrar görsem çıkaramam sanırım. Deneriz artık şansımızı.
Ben 12 yıllık evliyim de 3 yıldır düşünüyoruz aslında ciddi olarak 1 yıldır. Eşim yıllardır istemedi sonra da olur bizim çocuk diye oyalandı. 40 yaşında da doğuran var daha yaşın ne ki falan... Şimdi istiyor ama hala ben uğraşıyorum dr işleri ile o relax durumda. Dediğin gibi herşey kısmet belki bizimde tüp başlamadan rabbim verir. Zamanı gelmemiş diyelim. Ama işte şu herşeyi zamana bırakma işi beni hep sıkmıştır. zamanı gelsin diye beklerken bazı şeyler için geç kalmış oluyoruz. Ne yapalım önüne geçemiyoruz bazı şeylerin.
Yaaaaa inşallah karşılaşırız yine, kib.

arkadaşlar bende bebek isteyen yeni üyeyim.4-5 aydır doktor kontrolundeyiz.testler tahliller.. ilk önce prolaktin hormonum yüksek çıktı 47.. dostinex kullandım, 20 ye düştü.sonra fsh 5,6 çıktı, klomen verdi doktorum.bi ay kullandım, hiç ilaçsız ilk gittiğim ayda 19 mm lik bi yumurtam vardı, klomenle 11-13-15 mm lik 3 yumurtam oldu, doktorum yeterli gelişmemiş dedi, iğne vermicem , bu ay pas geçilcek dedi,ve sonra beni aynı hastanede tüp bebek uzmanı olan başka bir doktora yönlendirdi, 2 gün sonra o doktora muayene oldum, 16 mm olmuş, yeterli diyip bana çatlatma iğnesi verdi. ama malesef sonuç olumsuz oldu, bu ara ben dostinexi de bırakmıştım. hemen bu yükselmiş prolaktin im. sonra adetimin 2 . günü gittiğimde kist oluşmuş dedi, doğum kontrol hapı verdi. aynı ayda bide rahim filmi istedi , rahim filmimde bi sorun çıkmadı çok şükür. eşiminde tüm testleri normal çıktı. rahim filminden sonra daha kolay hamile kalınıyor die okumuştum ama ben malesef doğum kontrol kullandım bu ay..bugun adetimin ikinci günü ve yine doktordaydık. kist filan yok herşey çok iyi dedi,bana letrasan diye bir ilaç verdi. reçete yazmadan , kendileri içerden veriyolar, ücretini onlara ödüyorsun.meme kanserinde kullanıldığını , ve östrojeni düşürüp fsh ı yükselttiğini , klomenle eş değer olduğunu söyledi .5 gün günde 2 tane kullanıcam ve haftaya c.tesi randevuya çağırdı.ama ben internetten araştırdım .bu ilaçla ilgili kadın doğumda kullanımıyla alakalı hiç bişey bulamadım.kafam çok karıştı... kullalnıp kullanmama konusunda çok kararsızım.güvenemiyorum..napsam acba..varmı bildiğiniz ?

çok uzun oldu, kusura bakmayın lütfennnn

Canım ben sadece prolaktin hakkında fikir verebilirim sanırım. 12 yıl önce bende de prolaktin 50 lerde seyrediyordu. Hatta iki meme de de fibrokist oluştu. Sayamıyorlar bile o kadar çok anlayacağın. Bana o zamanlar prolaktin düşürücü ilaçlar veriyorlardı ama istenen sonuç alınamadı. 4 sene kadar Kıbrısta idik. Orda gittim kistler için prolaktin için dr'a. Dr benim boğazı muayene ediyor ne alaka diyorum. Meğer bende hipotiroid varmış. Tiroid bezi az çalışıyor TSH T3 T4 sürekli yüksek bunlarda prolaktini yükseltiyormuş. 12 yıldır tiroid hapı kullanıyorum her gün. Şimdi prolaktin de dahil hepsi normal. Sadece fibrokistler olduğu için hiç doğum kontrol hapı almadım. Kistleri büyütüyormuş. Bir de şimdi miyom var. o bahsettiğin ilaçlar hakkında birşey diyemem lakin tiroidine baktılar mı diye bir sorayım. Benim belki de daha önce bilinse idi memelerde kist oluşmayacaktı. Umarım tiroidlere bakmışlardır çok önemli çünkü. Benim şimdi normal olduğu için gebeliğe engel değil bunlar, ama tirod tüm vücudu etkiliyor arkasından bir sürü rahatsızlık çıktı ona bağlı olan. Dediğim gibi muhakkak tiroid hormanlarını kontrol ettir. Geçmiş olsun şimdiden...

Canım ben sadece prolaktin hakkında fikir verebilirim sanırım. 12 yıl önce bende de prolaktin 50 lerde seyrediyordu. Hatta iki meme de de fibrokist oluştu. Sayamıyorlar bile o kadar çok anlayacağın. Bana o zamanlar prolaktin düşürücü ilaçlar veriyorlardı ama istenen sonuç alınamadı. 4 sene kadar Kıbrısta idik. Orda gittim kistler için prolaktin için dr'a. Dr benim boğazı muayene ediyor ne alaka diyorum. Meğer bende hipotiroid varmış. Tiroid bezi az çalışıyor TSH T3 T4 sürekli yüksek bunlarda prolaktini yükseltiyormuş. 12 yıldır tiroid hapı kullanıyorum her gün. Şimdi prolaktin de dahil hepsi normal. Sadece fibrokistler olduğu için hiç doğum kontrol hapı almadım. Kistleri büyütüyormuş. Bir de şimdi miyom var. o bahsettiğin ilaçlar hakkında birşey diyemem lakin tiroidine baktılar mı diye bir sorayım. Benim belki de daha önce bilinse idi memelerde kist oluşmayacaktı. Umarım tiroidlere bakmışlardır çok önemli çünkü. Benim şimdi normal olduğu için gebeliğe engel değil bunlar, ama tirod tüm vücudu etkiliyor arkasından bir sürü rahatsızlık çıktı ona bağlı olan. Dediğim gibi muhakkak tiroid hormanlarını kontrol ettir. Geçmiş olsun şimdiden...

evet canım , prolaktine bakarken tiroidlere baktılar, hatta ayrıntılı tetkik için dahiliyeye de gönderdi doktorum, az çalışıyormuş ama ilaç kullanmanı gerektirecek boyutta değil , hamile kalana kadar yıllık kontrol yeterli, hamile kalırsan heray kontrol altında olmamı söyledi doktorum. ikisinin birbirinii tetiklediğini söylediler. çok şükür prolaktinim düştü şimdi dostinex le

Arkadaşlar merhaba hepinize ben yeni katıldim araniza yasim 28 8 yillik evliyim esimde sperm azligi var 10 milyon sperm sayisi hic gebe kalmadim esim proxed plus kullandi 3 ay yukselme oldu ama ben artk ilacla vakit kaybetmek ustemiyorum maddiyatimiz da yok bursada oturuyorym eczaci bir tanidigim fakulteden randevu alacak tup bebek icin beni neler bekliyorbilmiyorum fakultede tup bebegin masrafinin %20 sini oduyormusun ilk randevuda neler isteniyo rapor cikartmak ne kadar zamanda oluyor? benim daha önce hic asilamam falan yok buarada kendimde bir problemim yok gibi yani rahim filmi falan cektirmedim hic esimde problem cikinca sorunun ondan oldugubelliydi arkadaslar rica etsem beni bilgilendiren olabilirmi aranizda ? :)

Fakültede önemli olan ilk randevuyu alabilmek zaten canım. Ben Eylülde aradım Ocakta ara dediler sonra 26 şubata randevu verdiler. Valla ne kadar ödüyor ilaçlar ne tutuyor ben de çok bilmiyorum. Kişinin rahatsızlığına göre değişiyor zaten işleyiş. Mesela aynı gün gittiğimiz iz88 7 nisanda sonuç gösterecek ben 12 mayısta. Rahim filmi bende çektirmedim şimdilikde istemediler. Daha önceki senin eşinin tüm tahlil ultrason ne varsa onları yanına al. İlk gidişte evlilik cüzdanı ilk 3 sayfa fotokopisi senin ve eşinin nüfus fotokopileri 1'er adet foto istiyorlar. Devamı orada geliyor zaten. Başka istekleri olursa doktor talep eder. Bence biran önce randevunu al. Rapor çıkartmak da probleme göre değişiyor sanırım. İşte ben daha mayısta gideceğim rapor falan bahsedilmedi bile bana. Sen başla raporun ne kadarda çıkacağını falan düşünme... Orada biraz uzun sürüyor sadece buna hazırla kendini.... Şimdiden Allah gönlüne göre versin, aramıza hoşgeldin...

Fakültede önemli olan ilk randevuyu alabilmek zaten canım. Ben Eylülde aradım Ocakta ara dediler sonra 26 şubata randevu verdiler. Valla ne kadar ödüyor ilaçlar ne tutuyor ben de çok bilmiyorum. Kişinin rahatsızlığına göre değişiyor zaten işleyiş. Mesela aynı gün gittiğimiz iz88 7 nisanda sonuç gösterecek ben 12 mayısta. Rahim filmi bende çektirmedim şimdilikde istemediler. Daha önceki senin eşinin tüm tahlil ultrason ne varsa onları yanına al. İlk gidişte evlilik cüzdanı ilk 3 sayfa fotokopisi senin ve eşinin nüfus fotokopileri 1'er adet foto istiyorlar. Devamı orada geliyor zaten. Başka istekleri olursa doktor talep eder. Bence biran önce randevunu al. Rapor çıkartmak da probleme göre değişiyor sanırım. İşte ben daha mayısta gideceğim rapor falan bahsedilmedi bile bana. Sen başla raporun ne kadarda çıkacağını falan düşünme... Orada biraz uzun sürüyor sadece buna hazırla kendini.... Şimdiden Allah gönlüne göre versin, aramıza hoşgeldin...

:5:
Hoşbuldum canım Allah razi olsun içimi rahatlattn inan çok teşekkürler canm :) sizin sorun ne ? Allah cümlemizin gonlune gore versin.

Eveeeeeet bildin. :52::52::52::1::1:
Önce karşınızda oturuyorduk, sonra yanınıza geçtik. Kraker yediğini hatırlıyorum...:) Benim eşimde keltoşş kız. Eşlerden buluruz artık birbirimizi.:1:
Randevumuz pek denk geleceğe benzemiyor ama belki yine de karşılaşırız. Ben tekrar görsem çıkaramam sanırım. Deneriz artık şansımızı.
Ben 12 yıllık evliyim de 3 yıldır düşünüyoruz aslında ciddi olarak 1 yıldır. Eşim yıllardır istemedi sonra da olur bizim çocuk diye oyalandı. 40 yaşında da doğuran var daha yaşın ne ki falan... Şimdi istiyor ama hala ben uğraşıyorum dr işleri ile o relax durumda. Dediğin gibi herşey kısmet belki bizimde tüp başlamadan rabbim verir. Zamanı gelmemiş diyelim. Ama işte şu herşeyi zamana bırakma işi beni hep sıkmıştır. zamanı gelsin diye beklerken bazı şeyler için geç kalmış oluyoruz. Ne yapalım önüne geçemiyoruz bazı şeylerin.
Yaaaaa inşallah karşılaşırız yine, kib.

:8:bildim bildim :8::8::9::9: İnşallah karşılaşırız canım yine ya güzel olur sohbet muhabbet :16: Aslında çok fazla beklemişsiniz ama herşeyin hayırlısı Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah :21: Ah bu erkeklerrrr :36: kafalar rahat tabi.. Her şeyi bayanlar çekiyor. Benim de yaş 26 olacak geç değil ama 5 senelik evli olacağız temmuzda. Çevremizdeki arkadaşların hepsinin çocuğu var. Bebek düşünmüyoruz sanıyor millet de bizi :17:istiyoruz ama kısmet işte. Akrabalardan filan kimseye bir şey demeyeceğim. Bir de Allahh korusun tutmazsa filan laf anlat anlatabilirsen:27: İnşallah tedavi süreçlerimiz çok uzamaz da miniklerimize kavuşuruz hayırlısıyla:16::16::16:

Merhaba tatlım hoş geldin.. Benim de yaş 26. Eşimde sayı ve morfoloji az.. Hem de çok az milyonlarda bile değiliz. 5 senelik evliyim..1,5 sene bebiş istemedik. Sonra düşünmeye başladık ama olmadı. Aslında ilk tedaviye başladığımız zaman değerlerimizin azospermi olduğunu öğrendik fakat yediremedik bekledik ilaç kullandı eşim kürler filan şuan canlı sayısı 180.000 :16:buna şükür diyorum. Geçen sene ağustosta aşılama yaptırdık medikal Ahmet beye. tutmadı. Eylülde negatifi alınca fakülteyi aradım. ayseozgur gibi bana da ocakta ara Şubata randevu vercez dediler. Biz bir çok aşamadan geçtiğimiz için eşim MR çekildi. Tese ameliyatı oldu filan ne var ne yoksa güzelce hepsini dosyaladım. ikimizinkileri de.. dosyadan bakarak sırayla yazdı doktor herşeyi. Sonra eşime 3 Nisana sperm testi istedi. 7 Nisanda da sonuç göstercez. Sonra ne olcak bende bilmiyorum. :18::18: Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Belki bu süreçlere daha erken girerdim ama 1,5 senedir kardeşim hasta (Lösemi) onun için koşturuyoruz. Aslında hiçbir şeye üzülmeye değmez onu görünce sağlıklı olduğumuz için şükrediyorum. Rabbim sağlık sıhhat versin sonra da miniklerimizi versin inşallah :16::16:

Merhaba tatlım hoş geldin.. Benim de yaş 26. Eşimde sayı ve morfoloji az.. Hem de çok az milyonlarda bile değiliz. 5 senelik evliyim..1,5 sene bebiş istemedik. Sonra düşünmeye başladık ama olmadı. Aslında ilk tedaviye başladığımız zaman değerlerimizin azospermi olduğunu öğrendik fakat yediremedik bekledik ilaç kullandı eşim kürler filan şuan canlı sayısı 180.000 :16:buna şükür diyorum. Geçen sene ağustosta aşılama yaptırdık medikal Ahmet beye. tutmadı. Eylülde negatifi alınca fakülteyi aradım. ayseozgur gibi bana da ocakta ara Şubata randevu vercez dediler. Biz bir çok aşamadan geçtiğimiz için eşim MR çekildi. Tese ameliyatı oldu filan ne var ne yoksa güzelce hepsini dosyaladım. ikimizinkileri de.. dosyadan bakarak sırayla yazdı doktor herşeyi. Sonra eşime 3 Nisana sperm testi istedi. 7 Nisanda da sonuç göstercez. Sonra ne olcak bende bilmiyorum. :18::18: Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Belki bu süreçlere daha erken girerdim ama 1,5 senedir kardeşim hasta (Lösemi) onun için koşturuyoruz. Aslında hiçbir şeye üzülmeye değmez onu görünce sağlıklı olduğumuz için şükrediyorum. Rabbim sağlık sıhhat versin sonra da miniklerimizi versin inşallah :16::16:

Hosbuldum canm öncelikle kardesine Rabbim Acil Şifalar versin:(( Halimize nekadar sükür etsek az saglikliyiz sükür ben cep tel.giriyorum biraz agir yaziyorum benim ismim halide arkadaslar hepimizin farkli farkli sorunlari var ama ayni dertten muzdaribiz :( Rabbim aratmasin insallah tez zamanda bizlerde o mukemmel duyguyu tattirsin bende 8.5yillik evliyim hep istedik evlat ama tedaviye cok gec basladik biz basimizdan bir suru olaylar gecti Tek tessellim yasim 28 olmasi maddiyat ta yokki gidelim hemen yaptiralim gecen hafta ozer kutluyla on gorusme yaptik fiyat almak icin bize 6000 tl gibi bij rakam ckardi vede dediki;yakinda zam gelecek sessizce ciktik odadan bize %50 sans verdi benim yasimin avantaj oldugunu soyledi ama %50 az degilmi :( bilmiyorum ya morelim bozuluyor dunden beri:1: burdaki yazilarinizi okuyorum :(univesitede cok bekleniyormus rapor Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah daha fazla aratmadan bebisler gelir

Rabbim kardeşine acil şifalar versin inşallah tatlım. Allah yardımcınız olsun sizinde...... :(

Hosbuldum canm öncelikle kardesine Rabbim Acil Şifalar versin:(( Halimize nekadar sükür etsek az saglikliyiz sükür ben cep tel.giriyorum biraz agir yaziyorum benim ismim halide arkadaslar hepimizin farkli farkli sorunlari var ama ayni dertten muzdaribiz :( Rabbim aratmasin insallah tez zamanda bizlerde o mukemmel duyguyu tattirsin bende 8.5yillik evliyim hep istedik evlat ama tedaviye cok gec basladik biz basimizdan bir suru olaylar gecti Tek tessellim yasim 28 olmasi maddiyat ta yokki gidelim hemen yaptiralim gecen hafta ozer kutluyla on gorusme yaptik fiyat almak icin bize 6000 tl gibi bij rakam ckardi vede dediki;yakinda zam gelecek sessizce ciktik odadan bize %50 sans verdi benim yasimin avantaj oldugunu soyledi ama %50 az degilmi :( bilmiyorum ya morelim bozuluyor dunden beri:1: burdaki yazilarinizi okuyorum :(univesitede cok bekleniyormus rapor Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah daha fazla aratmadan bebisler gelir
tatlım hoşgeldin.... gidip hemen yaptırmak da çözüm olmuyor bazen.... malesef ki her tedavi tutmuyor, hatta genelde ilk tedavi biraz deneme aşaması oluyor BENCE bünyenin ilaçlara tepkisi nasıl oluyor... vs. gibi durumlara bakılıyormuş gibi geliyor bana. genetik testler falan ilk 3 deneme de yapılmıyor mesela, masraflı olduğu ve devlete çok külfeti olduğundan... gönderilenlerin %2si hasarlı çıkıyormuş bu sebeple de 3. denemeye kadar bazı testler yapılmıyor bile.... ben 1 defa özelde yaptırdım, negatif aldım dondurulmuşum çözülmedi.... 2.tedaviye başladılar 10 gün sonra miyomdan ameliyat oldum... zaman kaybıysa yine zaman kaybettim.... Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür, beklediğimize değer

Son düzenleme:
Rabbim kardeşine acil şifalar versin inşallah tatlım. Allah yardımcınız olsun sizinde...... :(

tatlım hoşgeldin.... gidip hemen yaptırmak da çözüm olmuyor bazen.... malesef ki her tedavi tutmuyor, hatta genelde ilk tedavi biraz deneme aşaması oluyor BENCE bünyenin ilaçlara tepkisi nasıl oluyor... vs. gibi durumlara bakılıyormuş gibi geliyor bana. genetik testler falan ilk 3 deneme de yapılmıyor mesela, masraflı olduğu ve devlete çok külfeti olduğundan... gönderilenlerin %2si hasarlı çıkıyormuş bu sebeple de 3. denemeye kadar bazı testler yapılmıyor bile.... ben 1 defa özelde yaptırdım, negatif aldım dondurulmuşum çözülmedi.... 2.tedaviye başladılar 10 gün sonra miyomdan ameliyat oldum... zaman kaybıysa yine zaman kaybettim.... Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür, beklediğimize değer

Amin canım
ya dediklerin doğru da bizler cok sabirsiziz :) sizde bursalimisiniz ? ben yildirima yakin oturuyorum

Son düzenleme:
Herkese selamlarr, :3: bende bursa da oturuyorum ve kısmetse bu ay soranusta başlıcam tüp bebeğe. geçen ay aşılama yaptırdım ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Allah yardımcımız olsunn, en kısa zamanda göndersin meleklerimizii.. aminn :emir_bebek:

Back
X