BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

merabalr dün dr uma gittim görüştük aşılamaya geçelim dedi.ama hala aklımda sorular var.folic asit i bıraktım olmuyr diye dedim inancını yitirme ve başla dedi. bu ay rahim filmi cektrcem.sperm testi falan.yani bu ay da boş geçiyor.çok zor bi durummuş.kimseye derdini anlatmazsın anlatsan da aglar gidersin. çeken bilirmiş.çok doğru.gene de şükürler olsun rabbime.

bende bir kaç ay ara verdim aşılamaya gidecem daha sonra folik asiti bir bırakıp bi başlıyorum bende zor gerçekten zor:( hepimiz aynı durumdayız rahat rahat konuştuğum tek yer burası çekenin halinden çeken anlar o kadar iyi anlıyorum ki seni :((((

slm kızlar nerelerdesiniz buluşma yaklaşıyor kimsecikler yokkkkk :(((((

aslında bu hafta sonu mu yapsak insan heyecanlanıyorrrrr bi an önce buluşalım diyeeeee :))))

merabalr dün dr uma gittim görüştük aşılamaya geçelim dedi.ama hala aklımda sorular var.folic asit i bıraktım olmuyr diye dedim inancını yitirme ve başla dedi. bu ay rahim filmi cektrcem.sperm testi falan.yani bu ay da boş geçiyor.çok zor bi durummuş.kimseye derdini anlatmazsın anlatsan da aglar gidersin. çeken bilirmiş.çok doğru.gene de şükürler olsun rabbime.
Çok doğru gerçekten çeken bilir, Folic asit sürekli kullanıyorum ben , bence bırakma! Benimde bu ay boş geçiyor canım hayırlısı tabiii..

slm kızlar nerelerdesiniz buluşma yaklaşıyor kimsecikler yokkkkk :(((((

aslında bu hafta sonu mu yapsak insan heyecanlanıyorrrrr bi an önce buluşalım diyeeeee :))))

Burdayım canım ya ben de meraklanıyorum çok.. Benim için farketmez canım ama herkese 6 Nisan dedik giremeyebilenler olabilir mi acaba...
Banada uzun geldi, bekle bekle geçmiyor zaman... :21:

Burdayım canım ya ben de meraklanıyorum çok.. Benim için farketmez canım ama herkese 6 Nisan dedik giremeyebilenler olabilir mi acaba...

diğer kızlar ortalıkta yoklar çok çok mu geziyolar napıyolar :))))) gelsin kızlar uğrasın buralara konuşalım onlarla

kızlar bu hafta olursa ben gelemem annemn mevlidi var.bide tam adres verebilrmsnz bulusma yer ve zmn.önceki sayfalrda bulamdım

kızlar bu hafta olursa ben gelemem annemn mevlidi var.bide tam adres verebilrmsnz bulusma yer ve zmn.önceki sayfalrda bulamdım

Gel canım sende şimdilik tarih aynı, biz heyecanlandığımız için önemi alsak diyoruz... 6 nisan dedik en son, buluşma yeri ise burdaki arkadasın kebap salonları hekes için uygun gibi, daha saat falan belli değil...
Tarih yaklaşınca ayrıntıları konuşuruz sen irtibatı koparma yeter canım...

bu hafta yoğunum biraz ben ondan çok giremiyorum.6 nisan aaz kaldı daha kalabalık oluruz inşallah kızlarrrrrr

Eee Nasılız kızlar, herkes buralardamı ? Melek ten haberim var özelden no, sunu aldım papatya ile ben buralardayız, özalp yoğun bu aralar... ee başka betül de katıldı aramıza oda gelecek inşallah..
!!! Diğerleri programda değisiklik yok geliyormusunuz....:56::46: Bir ses verin.:51:

Eee Nasılız kızlar, herkes buralardamı ? Melek ten haberim var özelden no, sunu aldım papatya ile ben buralardayız, özalp yoğun bu aralar... ee başka betül de katıldı aramıza oda gelecek inşallah..
!!! Diğerleri programda değisiklik yok geliyormusunuz....:56::46: Bir ses verin.:51:

tabiki tabiki ALLAHTAN BİŞEY OLMAZSA :)))

canım ben pek ii değilim. malesef eşim acilsafra kesesi ameliyat olmak zorunda kaldı ve şuan istirahat ahilnde ve bende izinliyim evdeyim ve çok sıkıntılı bir süreçteyim:((

Çok çok geçmiş olsun canım, umarım iyidir eşinin durumu...
Senin için de üzüldüm evet sıkıntılı ve stresli bir süreç Allah yardımcın olsun canım.. Bozma moralini düzelir herşey...

Senin için de üzüldüm evet sıkıntılı ve stresli bir süreç Allah yardımcın olsun canım.. Bozma moralini düzelir herşey...

canım çok saol inşlh Rabbim şifa verir, şuan biraz daha iyi çok şükür.

Bu ayda bebek yok sanirim arkadslar
Subat 24 de adet oldum suanda 25inde adet olmam gerekmiyomu ? Bn mi yanls hesapliyorm dongum 30 31 32 33 34 fln . Her ay bllide olmuyo bnde normal adet zmnina gore 30gunden hesapliyorm hep . Ama senede 6 7 ay 30.gunde oluyrm .. Test yptim negatif cikti . Ama ole 5 dk beklemedn testi.. Ve her ay adetime yakin goguslerm agrir bu ay hc agrim yok hmde hc. Adette olmdm dha. Kasim ayindan beri hep ayin 24 lerinde adet oldum bu ay sasti gene ... Bu ayda sanirim bebis yok :( cok mralim bozuk . Bursada iyi bir doktor varmi arkadslar ... BildiginZ

Kızlar uzun zamandır internete giremedim.Aşılamayaptırmayı düşünüyordum hatırlayanlarınız vardır aranızda:) ancak aşılama konusnu askıya aldım.Acıbadem hastanesinde şahin beyle görüştüm. Gürkanla devam etmemeye karar verdim şimdilik.

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Subat 24 de adet oldum suanda 25inde adet olmam gerekmiyomu ? Bn mi yanls hesapliyorm dongum 30 31 32 33 34 fln . Her ay bllide olmuyo bnde normal adet zmnina gore 30gunden hesapliyorm hep . Ama senede 6 7 ay 30.gunde oluyrm .. Test yptim negatif cikti . Ama ole 5 dk beklemedn testi.. Ve her ay adetime yakin goguslerm agrir bu ay hc agrim yok hmde hc. Adette olmdm dha. Kasim ayindan beri hep ayin 24 lerinde adet oldum bu ay sasti gene ... Bu ayda sanirim bebis yok :( cok mralim bozuk . Bursada iyi bir doktor varmi arkadslar ... BildiginZ

inşallah hasta olmazsın canım daha çıkmamış da olabilir geç döllenme falan olmuştur belki :)

kızlar nerelerdesiniz burası çok boş kalmışşş :))

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

inşallah hasta olmazsın canım daha çıkmamış da olabilir geç döllenme falan olmuştur belki :)

kızlar nerelerdesiniz burası çok boş kalmışşş :))

Evet canım çook boş kalmışş, ben buurdayım..
Her şey yolunda mı papatya!

Belkide hamilesindir canım ya, inşallah öylesindir... Değilsende canın sağolsun umarım tez zamanda sağlıkla kalırsın..

pazartesi bat ve bütün adet belirtileri mevcut :((( zaten imkansıza yakındı bu ay olsun zaten ara verdik bu ay kür yapcam :))) sen nasılsın canım

pazartesi bat ve bütün adet belirtileri mevcut :((( zaten imkansıza yakındı bu ay olsun zaten ara verdik bu ay kür yapcam :))) sen nasılsın canım

:(( Üzüldüm, Ama alıştık artık bu acılara:14: Ama güçlüyüz biz öyle değil mi?
İnşallah kürlerin iyi gelir canım.. Ne yapacaksın? Belki denemediğim bir şeydir bande deniyeyim..

Back
X