BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Merhaba
Ben doktorumdan ve ekibinden memnunum açıkçası benim 2. denemem olacak ilk denemem kimyasal oldu. Sen nerede yaptırdın canım ?
Ben art de yaptırdım osman develioğlunda ilk negatif ikinci kimyasal oldu. Bizimkisi sebepsiz infertilite 3.ye başlamak istiyorum ama bu sefer daha detaylı araştırıp farklı doktorlardanda fikir almak istiyorum

Ben art de yaptırdım osman develioğlunda ilk negatif ikinci kimyasal oldu. Bizimkisi sebepsiz infertilite 3.ye başlamak istiyorum ama bu sefer daha detaylı araştırıp farklı doktorlardanda fikir almak istiyorum
Bence de canım geniş kapsamlı araştır derim yani bedavaya yapılmıyor sonuçta emek harcanıyor maddi manevi zorlu bir süreç hakkımız da hayırlısı derim. Her doktorun tecrübesi ve bilgisi farklı sonuçta bence başka yerde dene istersen .

Bence de canım geniş kapsamlı araştır derim yani bedavaya yapılmıyor sonuçta emek harcanıyor maddi manevi zorlu bir süreç hakkımız da hayırlısı derim. Her doktorun tecrübesi ve bilgisi farklı sonuçta bence başka yerde dene istersen .
Günaydın...
Okuduğum kadarıyla jimerde tedaviye başlamışsınız? Orada ücretler nasıl birde hangi doktora gidiyorsunuz?

Günaydın...
Okuduğum kadarıyla jimerde tedaviye başlamışsınız? Orada ücretler nasıl birde hangi doktora gidiyorsunuz?
Günaydın Mutlu Haftalar
Evet Jimer'de tedavi oluyorum. Suat Hazer doktorum. 5.000+2.400 tl verdim hastaneye canım tabi ilaçlar kişiye göre değişiyor .

ben nasip olursa eurofertile gitmek istiyorum...gerçek aydın bey e...benim tek tüpüm tıkalı çıktı hgs de..eşimde de sorun yok belki diyorum aşılama olur hemen tüp bebek olmaz...ne bileyim inşallah aşılama ile olur...sizce kızlar nasıl olur?
Kaç yaşındasın canım ve kaç yıldır evlisin? Ona göre söyleyeyim

Bizim 4 yıl bitti... Ben 34 yaşındayım eşim 37 yaşında...
Hemen hemen aynı sayılırız canım o zaman aşılama için vakit kaybetme derim ben yaptırdığım için pişman oldum açıkçası rapor falan için gerekli diyorlar aşılamaya . Tabi yine karar senin ve doktorunun canım

Evet eşimde tüp bebek olsun diyor ama kesin olcak diye birşey yok tüp bebekte...bende bir aşılama sonra tüp bebek yapsak iki şansımız mı olur acaba diye düşündüm ama tabi doktorun görüşü daha önemli...doktor ne derse o olacak...hayırlısı hakkımızda..sen tüp bebek mi yaptıracaksın şimdi?

Evet eşimde tüp bebek olsun diyor ama kesin olcak diye birşey yok tüp bebekte...bende bir aşılama sonra tüp bebek yapsak iki şansımız mı olur acaba diye düşündüm ama tabi doktorun görüşü daha önemli...doktor ne derse o olacak...hayırlısı hakkımızda..sen tüp bebek mi yaptıracaksın şimdi?
En doğru kararı yine doktorun verir canım hayırlısı olsun.Evet canım benim dondurulmuşlarım var 2.denemem olacak kısmetse

Yok canım sadece transfer ücreti alacaklar onu da gidince öğreneceğim daha onu sormaya vaktim olmadı açıkçası son gittiğim de soracaktım ama aklımdan uçtu gitti valla
o zaman iyiymiş canım ya bende korktum bir an çok para her seferinde dicektim...Allah hayırlısını versin hepimize inşallahh.

Back
X