Günaydın canım,
Ben Pembe Mavi de Nedret hanımın hastasıyım.. 36 yaşımdayım.. miyomlarım ve yumurtalığımda çikolata kisti vardı.. nedret hanım ameliyat etti, miyomları aldı fakat kisti alamadı rezervimden gidecek diye.. sonra geçici menopoza soktu.. sonrasında
tüp bebek denedik.. her şey çok iyi gidiyordu.. 8 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi fakat kromozom bozukluğu olduğu için transfer yapılmadı.. ikinci denememi yapıcam tekrar kısmetse ama korkumdan başlayamadım henüz..
Pembe Mavi de Nedret Hanım, Nevin Hanım ve Lale Hanım 3 doktor birlikte koordine oluyorlar.. doktorun kim olursa olsun diğer iki doktorunda seninle ilgili bilgisi oluyor.. Muayene ve takiplere en az ikisi giriyor.. her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar.. İnanılmaz moral veriyorlar.. ben hastaneden de doktorlarımızdan da çok memnunum.. Gerçek Bey' gitme sebebim eşim bir doktora daha danışalım dediği için.. Ama dün tesadüfen çalıştığım yere geldi ayak üstü konuştuk.. ben onun ilgisinden de çok memnun kaldım.. Bugün öğleden sonra gidicem bakalım.. gelince mutlaka yazarım canım..