BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Sen gidiyor musun peki canım doktorun bu konuda basarişi nasıl ya da yaklaşımı iyi mi malum doktor çok önemli bi faktör
Evet canım gidiyorum ara verdim ilk denemeden sonra . Doktordan gayet memnunum ben sert görünse de güleryüzlü bir insan konuşunca yaklaşımı gayet iyi bir problem ya da soru soracağım zaman whatsapptan yazıyorum gün içerisin de mutlaka cevap veriyor hemşireleri de öyle. Biraz kalabalık oluyor sadece . En önemlisi de hastalarına para gözüyle bakmıyor. Benim ilk denemem kimyasal oldu şimdi ilk seferinde doktora atmak doğru olmaz araştırmadan bilmeden ona suç atmak doğru değil bence.

Evet canım gidiyorum ara verdim ilk denemeden sonra . Doktordan gayet memnunum ben sert görünse de güleryüzlü bir insan konuşunca yaklaşımı gayet iyi bir problem ya da soru soracağım zaman whatsapptan yazıyorum gün içerisin de mutlaka cevap veriyor hemşireleri de öyle. Biraz kalabalık oluyor sadece . En önemlisi de hastalarına para gözüyle bakmıyor. Benim ilk denemem kimyasal oldu şimdi ilk seferinde doktora atmak doğru olmaz araştırmadan bilmeden ona suç atmak doğru değil bence.
Tabiki de canım haklısın biz sadece en iyi tedavi uygulansın istiyoruz gerisi Allaha kalmış sonuçta normal muayene ücreti hakkında bilgin var mı canım

Tabiki de canım haklısın biz sadece en iyi tedavi uygulansın istiyoruz gerisi Allaha kalmış sonuçta normal muayene ücreti hakkında bilgin var mı canım
Canım ben başladığımdan beri muayene ücreti ödemedim sadece istediği tahlillere verdim.

Sperm sayısi taneyleydi cnm eşimin çok şükür bende bir şey çıkmadı toplam 10 bin tuttu ortalama.benim transferini osman hoca yaptı osman hocadan çok iyi bir doktor inş olumlu haberler alır herkes duaların da bu yoldan geçen bende 4 sene snra hamile kaldim inş Rabbim büyük
merhabalar osman hoca kim nasıl ulaşabilirim

Günaydın canım,

Ben Pembe Mavi de Nedret hanımın hastasıyım.. 36 yaşımdayım.. miyomlarım ve yumurtalığımda çikolata kisti vardı.. nedret hanım ameliyat etti, miyomları aldı fakat kisti alamadı rezervimden gidecek diye.. sonra geçici menopoza soktu.. sonrasında tüp bebek denedik.. her şey çok iyi gidiyordu.. 8 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi fakat kromozom bozukluğu olduğu için transfer yapılmadı.. ikinci denememi yapıcam tekrar kısmetse ama korkumdan başlayamadım henüz..
Pembe Mavi de Nedret Hanım, Nevin Hanım ve Lale Hanım 3 doktor birlikte koordine oluyorlar.. doktorun kim olursa olsun diğer iki doktorunda seninle ilgili bilgisi oluyor.. Muayene ve takiplere en az ikisi giriyor.. her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar.. İnanılmaz moral veriyorlar.. ben hastaneden de doktorlarımızdan da çok memnunum.. Gerçek Bey' gitme sebebim eşim bir doktora daha danışalım dediği için.. Ama dün tesadüfen çalıştığım yere geldi ayak üstü konuştuk.. ben onun ilgisinden de çok memnun kaldım.. Bugün öğleden sonra gidicem bakalım.. gelince mutlaka yazarım canım..
Merhaba
Kromozom bozuklugu nasıl oldu?

Canım ben başladığımdan beri muayene ücreti ödemedim sadece istediği tahlillere verdim.
Ben de kararımı verdimm suat beyde baslayacağim
İstediği tahlilleri devlet hastanesinde yaptıracağım sorun eder mi sence:)
Bir de tahlillere ücret ödemek istemedim acıkcası

Ben de kararımı verdimm suat beyde baslayacağim
İstediği tahlilleri devlet hastanesinde yaptıracağım sorun eder mi sence:)
Bir de tahlillere ücret ödemek istemedim acıkcası
Yok canim bende bazilarini disarida yaptirmistim is yerime yakin hastanede yaptirmistim sorun edecegini sanmiyorum herkesin butcesi kendine gore 600 kusur civari tutmustu benim esimle ilgili olan tahliller

Osman develioğluna giden arkadaslar
Bu doktor ile görüşüp nasıl ikna olup gittiniz çok merak ettim

Kendisi ile biz de görüştük
Resmen devlet hastanesindeki doktorlardan daha beter bir diyalog içinde idi

Yok yani düşündüm düşündüm de tek bir sebep bile bulamadım
Kim neye göre gidiyor merak ettim acıkcası

Osman develioğluna giden arkadaslar
Bu doktor ile görüşüp nasıl ikna olup gittiniz çok merak ettim

Kendisi ile biz de görüştük
Resmen devlet hastanesindeki doktorlardan daha beter bir diyalog içinde idi

Yok yani düşündüm düşündüm de tek bir sebep bile bulamadım
Kim neye göre gidiyor merak ettim acıkcası
Osman hoca biraz değil baya garip bi insan evet. Ama bursaya ilk tüp bebeği getiren kendisi o bilgili olmasında kim olsun. Adam yıllarını vermiş bu işe her donanıma sahip. Dış görünüş her zaman yanıltır. Ben üç kez Uludağ Üniversitesinde tüp bebek denedim Allahta bir daha benim yolumu oraya düşürmesin. Ne yaptıkları belli değil ve hep haklılar hiç bi açıklama yok. Osman hocaya başladım insan olduğumu anladım herşeyi her seferinde en baştan en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Sana sorcak soru bile bırakmıyor adam aklını okuyo resmen. Onun o davranışına bakıp aldanmayın derim. Ne umut tacirleri var Allah aşkına yüzüne gülüp herkese aynı tedaviyi uygulayan. Ben 7 senedir uğraşıyorum Osman hoca kadar netini görmedim. Neyse o. En azında boşa ümit vermiyo. Yaptığı tedavi önemli ki benimle aynı fikirde çok insan var çünkü öncesinde nelerini gördük. Önyargı bazen yanıltabilir.

Osman hoca biraz değil baya garip bi insan evet. Ama bursaya ilk tüp bebeği getiren kendisi o bilgili olmasında kim olsun. Adam yıllarını vermiş bu işe her donanıma sahip. Dış görünüş her zaman yanıltır. Ben üç kez Uludağ Üniversitesinde tüp bebek denedim Allahta bir daha benim yolumu oraya düşürmesin. Ne yaptıkları belli değil ve hep haklılar hiç bi açıklama yok. Osman hocaya başladım insan olduğumu anladım herşeyi her seferinde en baştan en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Sana sorcak soru bile bırakmıyor adam aklını okuyo resmen. Onun o davranışına bakıp aldanmayın derim. Ne umut tacirleri var Allah aşkına yüzüne gülüp herkese aynı tedaviyi uygulayan. Ben 7 senedir uğraşıyorum Osman hoca kadar netini görmedim. Neyse o. En azında boşa ümit vermiyo. Yaptığı tedavi önemli ki benimle aynı fikirde çok insan var çünkü öncesinde nelerini gördük. Önyargı bazen yanıltabilir.
Selamlar,
Biz de eşimle 3 olumsuz aşılamadan sonra Uludağ tüp bebeğe başvurduk,5 ocakta belgeleri teslim ettik.5-6 ay sonra sıra gelir dediler,hala beklemedeyiz anlayacağınız.uludağ tüp bebek bölümünde durum anlattığınız kadar vahim mi gerçekten?Bu süreç bizi oldukça yıprattı,bir de olumsuz şeyler duyunca epey tereddütte kalıyorum doğrusu.orayla ilgili brz bilgi verebilir misiniz lütfen? Çünkü muhtemelen haziran gibi sıra bize gelecek.boşuna mı bekliyoruz sizce? İyi haberler alanlar yok mudur?

Selamlar,
Biz de eşimle 3 olumsuz aşılamadan sonra Uludağ tüp bebeğe başvurduk,5 ocakta belgeleri teslim ettik.5-6 ay sonra sıra gelir dediler,hala beklemedeyiz anlayacağınız.uludağ tüp bebek bölümünde durum anlattığınız kadar vahim mi gerçekten?Bu süreç bizi oldukça yıprattı,bir de olumsuz şeyler duyunca epey tereddütte kalıyorum doğrusu.orayla ilgili brz bilgi verebilir misiniz lütfen? Çünkü muhtemelen haziran gibi sıra bize gelecek.boşuna mı bekliyoruz sizce? İyi haberler alanlar yok mudur?
Nasibinizde varsa olur tabiki de herşey vesile. Bu konuda size bişey diyemem. Ben iyi şeyler yaşamadım çevremdekilerde aynı şeylerden müzdaripti. Kararınızı olumsuz etkilemek istemem. Benim tedavi gördüğüm sırada ikiz hamile kalan da oldu anlıycanız. Umudunuzu kaybetmeyin. Ama durumuz müsaitse hiç oraya gitmeyin derim.

Back
X