- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Solda kaç yumurta var canım ilk kez duyuyorum bunu Dr ne dediA anneveoglusu canım kontrolden cıktım simdi
Sağ tarafım tedaviye hiç cevap vermemiş
Sağda hiç yumurtam yok
Cok üzüldüm bu kötü birsey mi
Dr cok net bişi demedi
Dr bişi demedi soldakilerle devam edicez dediSolda kaç yumurta var canım ilk kez duyuyorum bunu Dr ne dedi
Muayene etti işte alttancanım 2. günü çağırmıştı ya seni neden çağırdı ne yaptı muayene ettimi benim de şu an adetim başladı yarın öğleden sonraya randevu aldım merak ediyorum neden çağırdı ne yapacak
Canım çok iyi on tane benim iki taraftan on iki çıkmış 8 tanesi döllenmişti sen rahat ol stres yaramaz sanaDr bişi demedi soldakilerle devam edicez dedi
10 varmıs
Tamam canım çok sağol desteğin içinCanım çok iyi on tane benim iki taraftan on iki çıkmış 8 tanesi döllenmişti sen rahat ol stres yaramaz sana
Benim tek taraf 10 amaCanım çok iyi on tane benim iki taraftan on iki çıkmış 8 tanesi döllenmişti sen rahat ol stres yaramaz sana
anestezisiz cekilecek agrı kesici yapıcaklarAnestezili mi çekilecek canım ? Biraz ağrılı canım ben anestezi almadan çektirmiştim
Tek taraftan çok iyi maşallah onu diyorum benim iki tarafBenim tek taraf 10 ama
Diğer taraf sıfır
cok teşekkür ederim çok iyi geldicanım tüplerde yapışıklık ve tıkanıklık varsa ağrı oluyor ama çok değil ben anestezisiz çektirmiştim zorlanmadım sadece tüplerim tıkalı olduğu için ilacı 3 defa tazyikli verdi orda ağrım oldu ama dayanılmayacak bişi değil korkma sakın bir de yanına pet al az da olsa kanama oluyor
Anladım canmTek taraftan çok iyi maşallah onu diyorum benim iki taraf
Allah bağışlasın güle güle büyüsün inşallahMerhaba... uzun zamandir yoktum. 2014 te acibadem sahin zeteroglunda tedavimiz olumlu sonuclandi ve suan 3 yasinda bir kizim var cok sukur. Buay kardes icin yeniden gorusmeye gidicez. Bende polikistik over var. Esimin sprem sayisi cok dusuk. Bakalim neler yasicaz.
inşallah güzel sonuçlarınız olurMerhaba... uzun zamandir yoktum. 2014 te acibadem sahin zeteroglunda tedavimiz olumlu sonuclandi ve suan 3 yasinda bir kizim var cok sukur. Buay kardes icin yeniden gorusmeye gidicez. Bende polikistik over var. Esimin sprem sayisi cok dusuk. Bakalim neler yasicaz.
Aynı durumdayız canım bana da biesteron ve folik asit verdi bu cumartesi de histeroskopi için randevu aldıkKızlar hepinize merhaba bende suat bey ile devam ediyorum şimdilik iyi gidiyor histeroskopi olduktan sonra duruma göre tedaviyi görücez şimdilik folic coraspin ve biosteron verdi inşallah hepimizin sonucu cok güzel olur
Sizin sorun neydi canım inşallah güzel sonuclar alırız histeroskopi beni korkutuyorAynı durumdayız canım bana da biesteron ve folik asit verdi bu cumartesi de histeroskopi için randevu aldık
Hayırlı olsun canım umarım tedaviniz güzel geçer ben de Suat Beydeyim ama ara verdik biraz histereskopi tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim benim de transferden önce yapılacak diye konuşmuştuk.Kızlar hepinize merhaba bende suat bey ile devam ediyorum şimdilik iyi gidiyor histeroskopi olduktan sonra duruma göre tedaviyi görücez şimdilik folic coraspin ve biosteron verdi inşallah hepimizin sonucu cok güzel olur
Hayırlı olsun tedaviniz Histereskopi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Aynı durumdayız canım bana da biesteron ve folik asit verdi bu cumartesi de histeroskopi için randevu aldık
Hayırlısı olsun tedaviniz inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.Sizin sorun neydi canım inşallah güzel sonuclar alırız histeroskopi beni korkutuyor
sağol canım hepimiz için hayırlı olsun inşallah histeroskopi den sonra bizde ara vereceğiz eylül e kadar doğal yoldan olabileceğine inanıyorum ben boşuna tüp bebeğe başlamayalım olmazsa eylülde gel dedi bana hayırlısı bakalımHayırlı olsun canım umarım tedaviniz güzel geçer ben de Suat Beydeyim ama ara verdik biraz histereskopi tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim benim de transferden önce yapılacak diye konuşmuştuk.
Hayırlı olsun tedaviniz Histereskopi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Hayırlısı olsun tedaviniz inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
inşallah canım biz sorunu eşimde sanıyorduk 1 yıl önce bir sperm testi verdi şevket yılmaz çok feci koşullarda hızı düşük sayısı az çıkmıştı bana hiçbir doktor şimdiye kadar bişi demedi herkesin dediği çok süper çok iyi durumda vs.Sizin sorun neydi canım inşallah güzel sonuclar alırız histeroskopi beni korkutuyor
İnşallah normal olur canım gerek kalmaz bu süreçlere hayırlısı olsun Fiyat olarak ne dediler histereskopi içinsağol canım hepimiz için hayırlı olsun inşallah histeroskopi den sonra bizde ara vereceğiz eylül e kadar doğal yoldan olabileceğine inanıyorum ben boşuna tüp bebeğe başlamayalım olmazsa eylülde gel dedi bana hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?