BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Muayene etti işte alttan
İğne basladı

cok teşekkür ederim çok iyi geldi

Merhaba... uzun zamandir yoktum. 2014 te acibadem sahin zeteroglunda tedavimiz olumlu sonuclandi ve suan 3 yasinda bir kizim var cok sukur. Buay kardes icin yeniden gorusmeye gidicez. Bende polikistik over var. Esimin sprem sayisi cok dusuk. Bakalim neler yasicaz.

Allah bağışlasın güle güle büyüsün inşallah Hayırlısı olsun Yeni tedaviniz umarım en kısa zamanda pozitif sonuç elde edersiniz

inşallah güzel sonuçlarınız olur
allah işlerinizi rast götürsün

Kızlar hepinize merhaba bende suat bey ile devam ediyorum şimdilik iyi gidiyor histeroskopi olduktan sonra duruma göre tedaviyi görücez şimdilik folic coraspin ve biosteron verdi inşallah hepimizin sonucu cok güzel olur

Kızlar hepinize merhaba bende suat bey ile devam ediyorum şimdilik iyi gidiyor histeroskopi olduktan sonra duruma göre tedaviyi görücez şimdilik folic coraspin ve biosteron verdi inşallah hepimizin sonucu cok güzel olur
Aynı durumdayız canım bana da biesteron ve folik asit verdi bu cumartesi de histeroskopi için randevu aldık

Hayırlı olsun canım umarım tedaviniz güzel geçer ben de Suat Beydeyim ama ara verdik biraz histereskopi tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim benim de transferden önce yapılacak diye konuşmuştuk.

Aynı durumdayız canım bana da biesteron ve folik asit verdi bu cumartesi de histeroskopi için randevu aldık
Hayırlı olsun tedaviniz Histereskopi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Sizin sorun neydi canım inşallah güzel sonuclar alırız histeroskopi beni korkutuyor
Hayırlısı olsun tedaviniz inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.

sağol canım hepimiz için hayırlı olsun inşallah histeroskopi den sonra bizde ara vereceğiz eylül e kadar doğal yoldan olabileceğine inanıyorum ben boşuna tüp bebeğe başlamayalım olmazsa eylülde gel dedi bana hayırlısı bakalım

Sizin sorun neydi canım inşallah güzel sonuclar alırız histeroskopi beni korkutuyor
inşallah canım biz sorunu eşimde sanıyorduk 1 yıl önce bir sperm testi verdi şevket yılmaz çok feci koşullarda hızı düşük sayısı az çıkmıştı bana hiçbir doktor şimdiye kadar bişi demedi herkesin dediği çok süper çok iyi durumda vs.

2 ay önce nuray hanım a gittim jimer e muayeneden sonra bana yumrtalıkların çok tembel dedi şok oldum ben sonra benden hormon testleri amh testi eşimden spermiyogram istedi eşimin testi süper çıktı benim hormonlarda çok güzel ama amh 0,70 çıkınca ikinci şoku yaşadık aşılama yapalım dedi ama eşim vakit kaybetmek istemediği için tüp bebek isteyince bizi suat bey e yönlendirdi ve maceramız başladı sayılır hayırlısı hepimizin hakkında

İnşallah normal olur canım gerek kalmaz bu süreçlere hayırlısı olsun Fiyat olarak ne dediler histereskopi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…