BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Ben de şuan Nevin hanıma gidiyorum canım aşılama için. Sana neler kullandı 2 aşılamanda da aynı ilaçlar mı?
Sanırım bahçeci rahim dinlendirmeyi herkese uyguluyor paylaşımlardan öyle anlıyorum
İnşaAllah güzel haberlerini alırız buradan sonuçta her kadının bünyesi aynı değil. Müjdelerini duayla bekliyoruz kardeşim

İnşaAllah güzel haberlerini alırız buradan sonuçta her kadının bünyesi aynı değil. Müjdelerini duayla bekliyoruz kardeşim
İnşallah canım🤲 Betül hanıma ben de gittim dediğin gibi akla gelebilecek tüm soruları sordu ama konu tüp bebek olunca biraz daha özen gösteriliyor gibi geldi bana da. Tüpe karar versem tabiki yine de pembe maviyi düşünmem ben. Bahçeci ile Acıbadem arasında kaldım. Bahçecinin laboratuvarı acıbademin de doktorun tecrübesi cezbediyor. Karar vermekte zorlanıyorum :KK64:

Merhaba Hanım kardeşlerim bugün bahçeci Bursa ya gittim . Yaklaşık 50 dakika Dr Betül Dündar Hanım ile görüşme yaptım . İlk muayeneden ücret alınmadı kendisi çok şeker bir hanım sabırla her soruma detaylı cevaplar verdi uzunca ultrason muayenesi yaptı personeller de çok ilgili davrandı fiyatlar söylediğiniz şekildeydi daha önce dediğim gibi pembe mavi deneyimimden sonra buradan daha pozitif ve güzel bir psikoloji ile ayrıldım .Doktoruma güven duydum . Önümüzdeki ay adetimde tedavimize başlıyoruz ve bir ay rahim dinlendirme yöntemi uygulanacak Allah’ın izniyle .
mrb betül hanim gerçekten güven veriyor bende betül hanımda baslıcam inşallah sizinde tedaviniz hayırlı olsun şimdiden tedaviye başlayıncada bilgilendirin lütfen bizleri

mrb betül hanim gerçekten güven veriyor bende betül hanımda baslıcam inşallah sizinde tedaviniz hayırlı olsun şimdiden tedaviye başlayıncada bilgilendirin lütfen bizleri
Teşekkür ederim . Bende sizin güzel haberlerinizi almayı canı gönülden diliyorum . Sizde bizi haberdar edin .

Merhaba.

bu ay pembe mavide başlayacaktım sözde. En son 2 ay önce konuşmuştuk ismail beyle. Adetn 2. Günü gel demişti. Bugün adet oldum şaka gibi olması gerekenden 4 gün önce:işsiz: Yarın da pazar..

Bu ay da kaldı sanırım. İnşallah sonraki ay da böyle olmaz. Nasıl ayarlayacağım hiç anlamadım ki.. Belki sonraki ay da ismail bey olmayacak. Bu ay gidip hem muayene olup hem de bunları sorayım diyorum.
Bir sonraki ay İsmail bey neden olmayacak onu anlamadım .

Yüreğime indirdin ben böyle bir ihtimali bile aklıma hiç getirmedim de ondan 😂 ben İsmail beyin gitmeme ihtimalini sevdim 😜

Asıl sen benim yüreğime indirdin 🤣yazdığımı bi heyecanla okudum unuttum mu acaba diye🤭

Kontrol İçin mi gidiyorsunuz İsmail beye?

Benim kızın embriyo halini bilir İsmail bey 😂 tüp bebeğimi yaptı canım kontrollerime de ona gidiyorum. İnşallah doğurtacakta 😂

Aaa çok sevindim o zaman seninle karşılaştığıma🥰

Ben gittiğim doktorun saçmalıkları sonrası bir hırsla ismail beyden randevu alıp ona başlamaya niyetlendim. Bir kaç tahlil istedi pandemi izin derken başlayamadık. Bu ay başlayacağız inşallah. Bu süreçte bahçeci bursa açıldı, bir acabaa dolanıyor zihnimde. Sen tavsiye eder misin? Süreç nasıldı?

Ben gittiğim doktorun saçmalıkları sonrası bir hırsla ismail beyden randevu alıp ona başlamaya niyetlendim. Bir kaç tahlil istedi pandemi izin derken başlayamadık. Bu ay başlayacağız inşallah. Bu süreçte bahçeci bursa açıldı, bir acabaa dolanıyor zihnimde. Sen tavsiye eder misin? Süreç nasıldı?
Canım biz eşimle İstanbul’da yaşıyorduk İstanbul’daki paragöz doktorlar beni çok üzdüler olmayan şeyler varmış gibi yaptılar stres stres stres yaptım. Sonra annem bi markete giriyor sarışın renkli gözlü bir kız çocuğu görüyor çok sevimli maaşallah diyor anneannesi de demiş bu çok kıymetli çok tüp bebek demiş nerde yaptırdınız demiş. İsmail beyi söylemişler 🥰 iyi ki bu karşılaşma kesinlikle tesadüf değildi. Biz de eşimle Bursa’ya tayinimizi istedik İstanbul da tek başına bu süreç bizi çok yıpratacaktı. İyi ki de geldik yavrumuzu kucağımıza alacağız inşallah

Allah bin kere razı olsun. Sakin sakin güle oynaya her şeyimiz sırası ile gitti çok şükür. Annem hep dua eder ilk deneme de Bingooo 🙏🏻 Hatta perşembe günü de randevum var bebişi göreceğiz inşallah 🥰 İsmail bey nereye ben oraya bundan sonra nasipse 2. Bebeği de ona gideceğim inşallah 🥰

Tüp bebek hemşirem de Habibe hemşireydi inşallah sana da o gelir çok tatlı bir hemşire 🥰

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız 😍 Darısı başıma diyeyim inşallah🥰
İnşallah anımı psikolojik olarak kendini hazır hissettiğin zaman başla bu tedavinin en büyük düşmanı stres ve umutsuzluk sakın umutsuzluğa kapılma. Benden 3 yumurta toplantı 3 de döllendi 3 ü de 5. Güne gitti . O yüzden aman yumurta sayım az aman kaç tanesi döllenecek aman kaç tanesi 5. Gün olacak diye sakın vesveselere kapılma anın tadına var her yaptığın iğne seni yavruna kavuşturacak unutma :)

İnşallah anımı psikolojik olarak kendini hazır hissettiğin zaman başla bu tedavinin en büyük düşmanı stres ve umutsuzluk sakın umutsuzluğa kapılma. Benden 3 yumurta toplantı 3 de döllendi 3 ü de 5. Güne gitti . O yüzden aman yumurta sayım az aman kaç tanesi döllenecek aman kaç tanesi 5. Gün olacak diye sakın vesveselere kapılma anın tadına var her yaptığın iğne seni yavruna kavuşturacak unutma :)

Eşimle tam da bunu konuşuyorduk. Geçen ay benim yüzümden başlamamıştık. Bu ay başlayacak mıyız diye sordu, bende tam bu cümleleri kurdum. Kendimi hazır hissetmiyordum, şimdi hazırım ve sakinim 😍

İnşallah olumlu olur, güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Bana pozitif enerji verdiniz çok teşekkür ederim😍Belki karşılaşırız İsmail beyin odasının önünde bir gün; kimbilir😍

Eşimle tam da bunu konuşuyorduk. Geçen ay benim yüzümden başlamamıştık. Bu ay başlayacak mıyız diye sordu, bende tam bu cümleleri kurdum. Kendimi hazır hissetmiyordum, şimdi hazırım ve sakinim 😍

İnşallah olumlu olur, güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Bana pozitif enerji verdiniz çok teşekkür ederim😍Belki karşılaşırız İsmail beyin odasının önünde bir gün; kimbilir😍
İnşallah 🙏🏻

Güncelleme yapayım
Septum ameliyatı sonrası 2. Regli bekliyorum, doktor korunun demediği için ben bu ayı değerlendirdim ve belirtilerden dolayı umutlandım ama erken gebelik testinde negatifi gördüm yine.

Ameliyatı Jimer Suat Hazerde oldum, bundan sonra da onda devam etmeyi planlıyorum. Adetin ikinci günü yine çağırdı

Merhaba Hanım kardeşlerim bugün bahçeci Bursa ya gittim . Yaklaşık 50 dakika Dr Betül Dündar Hanım ile görüşme yaptım . İlk muayeneden ücret alınmadı kendisi çok şeker bir hanım sabırla her soruma detaylı cevaplar verdi uzunca ultrason muayenesi yaptı personeller de çok ilgili davrandı fiyatlar söylediğiniz şekildeydi daha önce dediğim gibi pembe mavi deneyimimden sonra buradan daha pozitif ve güzel bir psikoloji ile ayrıldım .Doktoruma güven duydum . Önümüzdeki ay adetimde tedavimize başlıyoruz ve bir ay rahim dinlendirme yöntemi uygulanacak Allah’ın izniyle .
Bursada nerdede bahcecinin yeri nasıl devam ediyor mu tedaviniz hangi asamadasiniz daha önce denemeniz olmusmuydu nerelerde cok soru sordum kusura bakmyain ummuyasef ummuyasef

Bende biraz kendimden bahsedeyim 2 kez tüp bebek denedik ve negatifle sonuclandi 1incisi taze transfer idi 2inci dondurulmuş be 3 embriyom daha var uludağ üni de oldum fkat 3uncu dnemeye gucum yok olmazsa diye korkuyorum yine varmı aranızda u ünide tedavi gören

Back
X