BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Insallah aminnnnn.
Bende cok mutlu oldumm.
eger pozitif sonuc alirsak zorlu bir surec beni bekliyor.

Ve gunlerdir dusunuyordum ne yaparim diye.
Bursada riskli gebelik dr u o kadar sinirliki.
Osman bey eski dr um.alannda muthis basarili ancak kendisine ulasma sorunu bir hastane yatisi durumunda ortada kalmak cok can sikici.

Gurkan ve yalcin beyse muayene ucretleri kabulum ancak acibademle calistiklari icin beni asiyor.

Baris bey bugune kadar gittigim dr larin arasinda en guleryuzlusu tabiki mesleginde basarili olanlar arainda yoksa rutin gebelik takibi yapan guleryuzlu dr bulmak cok kolay.

Barış beyle henüz tanışamadık, çok merak ediyorum kendisini :)
Adet olmayı bekliyorum, muhtemelen haftaya, bende tekrar tahlillerimi vereceğim. Buradan bir arkadaş 10 günü geçen tahlil istekleri için, tekrar istek yaptırmak gerekiyor dedi. Sizinde öyle bir durumunuz oldumu, merak ettim?

canım nerelerdesin.ne yaptın gittin mi bugün doktora inşallah güzel haberler almışsındır canım benim.bebiş nasıl yeni doktorun nasıl havadislerini bekliyoruz teyze olarak

canım nerelerdesin.ne yaptın gittin mi bugün doktora inşallah güzel haberler almışsındır canım benim.bebiş nasıl yeni doktorun nasıl havadislerini bekliyoruz teyze olarak

Bende çok merak ediyorum ya, o yüzden açtım, ama henüz nete gelmemiş. Ceptende arayamadım, eşi felan yanındaysa diye, çekindim. İnşallah bebeğin kalp atışlarını duymuşlardır, herşey yolundadır inşallah..

Bende çok merak ediyorum ya, o yüzden açtım, ama henüz nete gelmemiş. Ceptende arayamadım, eşi felan yanındaysa diye, çekindim. İnşallah bebeğin kalp atışlarını duymuşlardır, herşey yolundadır inşallah..

imşallah canım.dualarımız melekle olsun Allah bebişini korusun inşallah.ben bebeğimin kalp atışlarını duyamadım malesef onun için bu konu hassas yanım.Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın inşallah.onun için meleği de bebeşini de çok merak ediyorum umarım bize güzel haberler verecek
belki yine uyuyordur melekkkk uyan yaz bişeyler

Son düzenleme:
imşallah canım.dualarımız melekle olsun Allah bebişini korusun inşallah.ben bebeğimin kalp atışlarını duyamadım malesef onun için bu konu hassas yanım.Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın inşallah.onun için meleği de bebeşini de çok merak ediyorum umarım bize güzel haberler verecek
belki yine uyuyordur melekkkk uyan yaz bişeyler

Çok geçmiş olsun sana, Aminn..Rabbim kimselere yaşatmasın. yorgun düşmüştür muhtemelen, zaten kuş kadar canı var :) hele şimdi hamiş birde, daha çabuk yoruluyordur..Bence güzel haberler verecek bize...

Son düzenleme:
kızlar dualarımız sizinle bölümünde Ayetel Kürsi ve çok özel formülü başlıklı bir konu var tesadüfen rastladım.ben ayetel kürsinin hikketine çok inananlardanım ne için okunursa Allahın izniyle oluyor tabi belli bi imtihan sürecimizde var.ama burda sayılar vermişler ben bugün okumaya başlıyorum.sizde göz atın derim

Canım ben bulamadım.bende 4cuma üst üste 1000 er tane ya evvel çekmiştim.hergün 707 kere ya varis çekiyordum Meryem süresini okumaya gayret ettim 41 Yasin yaptım. Birde fetih süresini 7 günde 41 defa okudum öncesinde hacet namazı kıldım. İnşallah tez zamanda olur . Bu arada namaza da başladım bebek sayesinde.

iyi geceler kızlar
melekten hayır haber alırız inş.bende merak ettim.
ayetel kürsi kaç tane okunacak arkadaşlar,yardımcı olursanız sevinirim.sizleri özledim....

Canım ben bulamadım.bende 4cuma üst üste 1000 er tane ya evvel çekmiştim.hergün 707 kere ya varis çekiyordum Meryem süresini okumaya gayret ettim 41 Yasin yaptım. Birde fetih süresini 7 günde 41 defa okudum öncesinde hacet namazı kıldım. İnşallah tez zamanda olur . Bu arada namaza da başladım bebek sayesinde.

Allah kabul etsin inşallah canım benim.namazında sana uğur getirsin.
bende bugün 41 meryem okumaya başladım şimdi de ayetel kürsiye yer gök dua ile ben inanıyorum olacak kucaklarımız dolacak
birde gün batımından sonra 7 gün boyunca ya musavvir celle celalühü demekte faydalıymış bebek için.
dediğim yeri buraya kopyalamaya çalışacağım size

Ayetel Kürsi ve çok özel formülü

DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN

AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "
( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır)

ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN:
Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
--------------------------------------------
1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak
--------------------------------------------

- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde,
tercihan yatsı namazının peşinden okunmalıdır.

- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir.

OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir.

Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir.
7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.

##### Alıntıdır #####

benim bu konuyu tesadüfen bulmamda da vardır bi hikmet belki rabbim bunu sebep kılar bebişlerimize kavuşmak için.hepimiz okuyalım inşallah oldu mu arkadaşlar

herkese slm ...bende bursadayım ve malum cocuk ıcın ugrasıyoruz bızım daha baslangıc klomen ılk adım tabı kı ama 2 aydır sonuc yok gıttıgım dr demet haytaoğlu acaba baskasına mı gıtsem onerınız var mı ..

herkese slm ...bende bursadayım ve malum cocuk ıcın ugrasıyoruz bızım daha baslangıc klomen ılk adım tabı kı ama 2 aydır sonuc yok gıttıgım dr demet haytaoğlu acaba baskasına mı gıtsem onerınız var mı ..

aramıza hoşgeldin canım
ben demet hanımı hiç duymadım daha önce.ne kadarlık evlisin yada bi problem var mı bebek olmaması için bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırız

canım cumartesi doktorun ne dedi sana hangi aşamadasın herhangi bir tedavi uyguluyor mu bu ay

özalp teşekkürler,nasipse yarın akşam başlayayım.malum cuma gecesi..
bende ahmet beye gidiyorum medicalde.memnunum doktordan...

saol canım hosbulduk :) aslında bı sıkıntı gorunmuyor hsg bıle cektırdım hatta klomenle gecen ay ıkı yumurtam oldu :) hatta ogununude tutturduk ama sonuc husran :(( ıkı yıllık evlıyım ama ıkı yumurtada ve gununde olmasına ragmen bıse olmayınca canım cok sıkıldı acıkcası ama gorunude de bı sıkıntı yok kafam karıstı...

aşılama yapabiliriz yumurtaların uygun dedi.sağda ve solda iki tane büyümüşler.
bir daha ki aya dedik.bu ayı değerlendirin dedi.iki hafta kanda bakacak.hayırlısı bakalım.

saol canım hosbulduk :) aslında bı sıkıntı gorunmuyor hsg bıle cektırdım hatta klomenle gecen ay ıkı yumurtam oldu :) hatta ogununude tutturduk ama sonuc husran :(( ıkı yıllık evlıyım ama ıkı yumurtada ve gununde olmasına ragmen bıse olmayınca canım cok sıkıldı acıkcası ama gorunude de bı sıkıntı yok kafam karıstı...

sıkma canını Allahtan ümit kesilmez hem daha dediğn gibi başındaymışsın tedavinin.klomen kullandığın ay illa ki olacak diye bişey yok canım normal bu üzülme ben 3 yada 4 kez kullandım.inşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine.doktora gelince dediğim gibi demet hanımla ilgili hiç bir bilgim yok ama infertilite konusunda her kadın doğumcu başaarılı olmuyor malesef ki.bu konuda bi şüphen varsa eğer doktorunu değiştir.ben sırf bu şüphe yüzünden memnun olmama rağmen doktorumu değiştirdim artık fakültede barış beye gitmeye karar verdim.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.buraya takılmanı yavsiye edrim konuyla ilgili bilgi edinirsin

Back
X