BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Allah yar ve yardımcın olsun canım ben de çarşamba kontrole gidicem serophene içiyorum kontrole çağırdı yumurtama bakıcak inşallah bu ay olur gelir meleğim :31: inşallah bu topikteki isteyen tüm arkadaşların güzel haberlerini alırız amin :31:

çok saol canım benim inşlh sen çok beklemeden nasip olur meleğin bu tedavin ile gelir mutluluğa uçarsınız:49: bizde bakalım salı gidicez eşimle bakalım neler diycek muhtemelen önce laparaskopi olurum ondan sonra tedaviye başlarız gibi geliyor; çünkü tüpler ağır defarmasyon durumunda:(( hayırlısı dedik.

kızlar Allah nasip edese şimdi bende salı günü üniversiteye gidicem,sanki işk defa tedavi başlıycakmışım gibi heycanlıyım:) bakalım nasıl olucak , neler diycekler, inşlh barış bey orda olur onunla konuşmak ilk önce nasip olur,:30:

hadi bakalım kader arkadaşım sıra sende hayırlısı hakkınızda...bu yolda gözyaşı döküp RABBİMden sağlıklı sıhhatlı evlat isteyen tüm kader arkadaşlarım dualarımdasınız...

çok sevindim canım...RABBİMMM HAYIRLI EYLESİN İNŞ...inş.. görüşebilirsin barış beyle...tabi ki de öyle olacaksınn...çünkü bu yepyeni bir başlangıççç...heyecanını hiçç kaybetme...umudunu da...ben kaybetmedim... sözde dinlenicektimm uzuuuuunnnnnn bir süreee :9: :9: eşimle bunun bize bir şey kazandırmayacağını düşünerek biz de randevumuzu aldıkk barış beyden...eşimin iş yerinde bir arkadaşının tanıdığı varmış onun vesilesiyle...11 hazirana...gerçi ben sadece testlerimi yaptırıcamm ama bu testlerimi barış beyin görmesini onun yorumlamasını istedim...hepimiz için hayırlısı olurr inş...ben böyleyim iş de... ağlarım sızlarımm sonra geçer...hepimiz gibi düşüp düşüp ayağa kalkarım... RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUM BEN HEP...BU UMUDU BU GÜCÜ SEN DE OLDUĞU GİBİ BU HEYECANI BANA VERDİĞİ İÇİN...HEPİMİZ ADINAAA BİNLERCE KEZZZ ŞÜKÜRLERR OLSUNNN RABBİM.....

hayırlı olsun oralarda rast gelicez garanti 18 haziranda bende ordayım nasip kısmetse inşallahhh...

Allah razı olsun melekcim, inan varya aklım fikrim hep bu tedavide bu tedavi bizim 5. denem olucak çok yoruldum çok yıprandık okadarki anlatamam bunalımdaydım daha şubatta negatifi aldım halen yeni yeni atlatıyorum desem yeridir. inşlh herşey güzel gider. seninde barış beyden randevu almana çok sevindim bencede çok beklmek bize sadece zaman kaybı inan bir yerlerden başlmak lazım Rabbim hepimize nasip etsin dıamızı kabul etsin...

bende nisanda 3. negatifi aldım 4. senemiz...ama yılmak yok yola devam...aminnnnnnnnn

hayırlı cumalar kızlar.maşallah topiğimiz ne kadar güzel gidiyor böyle.

melek canım benim yeni kararınıza çok sevindim çünkü vakit kaybetmek bana çok mantıklı gelmiyor.bizimle beraber evlenenler ya ikinciyi düşünüyor yada zaten kucaklarında bize dinlenmek yok.valla biri bi olsa arkasından hemen ikinci olsun istiyorum ben.şu mubarek vakitlerde rabbim daha fazla aratmadan hepimizin bebişini kucağımıza versin inşallah.

bu arada fakülteye gidenler git gide çoğalıyor bundan sonra ki buluşmaları fakültenin bahçede mi yapsak acaba?:46::46::46::46::46::46::46:
şaka bi yana hepimizin randevu haziranda.inşallah hepimiz temmuz yada ağustos hamişlerinden oluruz.

hadi bakalım kader arkadaşım sıra sende hayırlısı hakkınızda...bu yolda gözyaşı döküp RABBİMden sağlıklı sıhhatlı evlat isteyen tüm kader arkadaşlarım dualarımdasınız...

hayırlı olsun oralarda rast gelicez garanti 18 haziranda bende ordayım nasip kısmetse inşallahhh...

bende nisanda 3. negatifi aldım 4. senemiz...ama yılmak yok yola devam...aminnnnnnnnn

amin canımm inşlh hayırlısyla hepimizin sağlıklı sıhatlı evlatları nasip olur, mutluluklarımızı, alışverişlerimiz kıyafetlerini konuşacağımız zaman olur en kısa zamanda...

kızlar nasılısınz?ben bu aralar cok karamasarım. sanki asılama tutmucak gibi geliyor.yine klomen kullanıyorum ama günde 2 kez bu sfer.yumurtalarım genişlemick diye korkuyorum.dün ve bugğün üst üste hamile haberi aldım tamam seviniyorum ama kendime de cok yanıyorum üzülüyorum.ama ne ededilm şükürler olsun yine de.Rabb,m neylerse güzel eylermiş.

seni çok merak etmiştim canım çook sevindim Allahım inşlh sonuna kadar deva ettirir, bizlerde nasip etsin inşl

feryalcim tebrik ederim çok sevindim işten geldim uyku tutmadı nete girdim senin mesajını görünce çok mutlu oldum bize umut oldun . RABBİM sağlık dolu sıhhat dolu mutluluk dolu bir hamilelik geçirmeni nasip etsin, kucağınızı dolu, neşeli etsin. çok sevindim içim kıpır kıpır oldu inan Rabbim hepimize bu mutlu anları yaşamayı , paylaşmayı nasip etsin. şimdide mutluluktan uyuya mıycam galiba

hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına veeee çokkk çokkk mutlu olursunuzzzzz :)))))

Arkadaslar cok sagolun:16:::16:16:

Rabbim en kisa surede aizlerede nasip etsin.

İnsallah zamaninda ve saglikla kucagima almakta nasip olur.

rica ederim...bende daha ayın başında kendisiyle bu konuyu konuştum...kendisi nasıl bir doktor şu konuşmamızdan çok net anlaşılır aslında;parayı düşünen bir doktor olsa kendinden hariç başka birini önermez kesinlikle ve de bana laparoskopi olmamamı söledi benim için zaman kaybı olduğunu sölemişti ama ben hocama içimden olmak geliyor dedim normal yolla şansımı denemek için bu aradada tüp bebeğe devam ederiz dedim o da tamam demişti...evet laparoskopi yaptığını söledi başka önerebileceğim meslektaşlarımda var dedi.ama konuşma orda kaldı özel hastanede yapıyor.ya acibadem ya da jimer sanırım başka yerlerle anlaşması var mı ince ayrıntı konuşmadım arkadaşım...

sizin sorununuz tam olarak belli mi önce muayene olsan osman hocam izlemeniz gereken yolu söler size ne yapmanız gerektiğini anlatır.[/

canım benim tüpümde sıvı birikmesi var yani hamile kalsamda tutunamazmış bebek birde fsh biraz yüksek önce laparoskopi olmam şart yani ama kafam o kadar karıştı ki

topiğimizin ilk :49: :49: RABBİME binleerce kez şükürler olsun...mutlu huzurlu sağlıklı bir hamileliğin ve sağlık bir bebeğin olsun inş... :16: :16: :16:

hımmmm bu arada güzell haberlerinin defamını bekliyoruzzz...ikiz olduklarını söylemen gibi<3 bizi bırakıp gitmee sakınn hamiiş topklerine arada da olsa gel buralara olur mu...DUAYLA...

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun

Arkadaslar tesekkurler :16::16::16:
rabbim devaminida nasip eder insallah.

Ben buralardayim merak etmeyin.
Hicbiryere gitmem

Bu arada bana tek 5. Gun blastokiat tranaferi yapildi.
insallah tektir.ikiz gebelik benim icin riskli.
serviks yetersizligim var cunku

Arkadaslar tesekkurler :16::16::16:
rabbim devaminida nasip eder insallah.

Ben buralardayim merak etmeyin.
Hicbiryere gitmem

Bu arada bana tek 5. Gun blastokiat tranaferi yapildi.
insallah tektir.ikiz gebelik benim icin riskli.
serviks yetersizligim var cunku

Hımm umarm tektir, Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin canım..

Bu arada ağrıların oluyomu canım, yani adet ağrısı gibi.. Arkadaşıma donmuşları transfer edildi, çarşamba test günü, morali bozulmuş bugün adet sancısı gibi bel ve kasık ağrım başladı dedi de.. Üzüldüm biraz önce görüştüm, ..

kızlar nasılısınz?ben bu aralar cok karamasarım. sanki asılama tutmucak gibi geliyor.yine klomen kullanıyorum ama günde 2 kez bu sfer.yumurtalarım genişlemick diye korkuyorum.dün ve bugğün üst üste hamile haberi aldım tamam seviniyorum ama kendime de cok yanıyorum üzülüyorum.ama ne ededilm şükürler olsun yine de.Rabb,m neylerse güzel eylermiş.

Hepimize oluyo canım zaman zaman o karamsarlık, tedavi sürecindeyken daha da çokk... Ama kurtulman lazım olumsuz düşüncelerden, inşallah her şey çook güzel olacak.. Baak aşılaman olacak, tedavin başladı...
Ben inanıyorum BİR GÜN HEPİMİZ ANNE olacağız!!!

çok saol canım benim inşlh sen çok beklemeden nasip olur meleğin bu tedavin ile gelir mutluluğa uçarsınız:49: bizde bakalım salı gidicez eşimle bakalım neler diycek muhtemelen önce laparaskopi olurum ondan sonra tedaviye başlarız gibi geliyor; çünkü tüpler ağır defarmasyon durumunda:(( hayırlısı dedik.

rica ederim...bende daha ayın başında kendisiyle bu konuyu konuştum...kendisi nasıl bir doktor şu konuşmamızdan çok net anlaşılır aslında;parayı düşünen bir doktor olsa kendinden hariç başka birini önermez kesinlikle ve de bana laparoskopi olmamamı söledi benim için zaman kaybı olduğunu sölemişti ama ben hocama içimden olmak geliyor dedim normal yolla şansımı denemek için bu aradada tüp bebeğe devam ederiz dedim o da tamam demişti...evet laparoskopi yaptığını söledi başka önerebileceğim meslektaşlarımda var dedi.ama konuşma orda kaldı özel hastanede yapıyor.ya acibadem ya da jimer sanırım başka yerlerle anlaşması var mı ince ayrıntı konuşmadım arkadaşım...

sizin sorununuz tam olarak belli mi önce muayene olsan osman hocam izlemeniz gereken yolu söler size ne yapmanız gerektiğini anlatır.[/

canım benim tüpümde sıvı birikmesi var yani hamile kalsamda tutunamazmış bebek birde fsh biraz yüksek önce laparoskopi olmam şart yani ama kafam o kadar karıştı ki

Arkadaslar benim ilk iki tup bebek denemem negatifti.
Dr lara gore hersey yolundaydi ve yine 5. Gun transferi yapilmisti.

Osman bey tuplerdeki agir defarmosyonu fark etti ve cikartildi.
bana sivi akimi olmadigi icin biriken sivi tekrar rahim icine akiyor ve rahimin ic yapisini bozuyor burda hicbir canli yasamaz demisti.

İnsallah dogru bir teshisle sizlerde bebeklerinize kavusucaksiniz.

Arkadaslar benim ilk iki tup bebek denemem negatifti.
Dr lara gore hersey yolundaydi ve yine 5. Gun transferi yapilmisti.

Osman bey tuplerdeki agir defarmosyonu fark etti ve cikartildi.
bana sivi akimi olmadigi icin biriken sivi tekrar rahim icine akiyor ve rahimin ic yapisini bozuyor burda hicbir canli yasamaz demisti.

İnsallah dogru bir teshisle sizlerde bebeklerinize kavusucaksiniz.

cnm ya bi kaç sorum olacak sana osman bey nerde yaptı laparoskopini ücreti ne kadardı tüp bebeği de o mu yaptı

Son düzenleme:
BU KONUDA BEN DE BİRŞEYLER YAZMAK İSTEDİM...BELKİ YARDIMCI OLABİLİRİM...EĞER TÜP BEBEK YA DA AŞILAMA YA DA HERHANGİ BİR TEDAVİ ŞEKLİ DENEMEN GEREKİYORSA...DOKTORUNU SEÇ LAPAROSKOPİ İŞLEMİNİ DE SEÇTİĞİN DOKTOR YAPMALI...BEN DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM ŞAHİN ZATEROĞLU BENİM DOKTORUMDU...ONU SEÇMİŞ OLANIN PİŞMANLIĞINI YAŞIYORUMM AÇIKÇASI...TEDAVİ SÜRECİNDE DAHA DUYGUSAL DAVRANDIM BEN...ŞİMDİ ŞİMDİ GÖREBİLİYORUM ÇOĞU EKSİKLERİNİ VE İLGİSİZLİĞİNİ....EŞİM ÇOK ISRARCIYDI OSMAN HOCA KONUSUNDA İŞ YERİNDE OSMAN HOCANIN HASTASI OLAN ARKADAŞLARI VARDI...AMA BEN ULAŞAMADIM OSMAN HOCAYA...ULUDAĞDAN AYRILMIŞTI BURAYA DA ÜYE DEĞİLDİM...ŞAHİN BEY HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLABİLDİM AZ ÇOK...KARARIMI O YÖNDE OLDU EŞİM DE KABUL ETTİ...ÖZETLEE CANCAAZIM KARARINI VERİP O YOLDA İLERLEMELİSİN...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...

şahin beyi bana da tavsiye eden çok olumsuz yönleri neler şu an osman hocaya mı tedavi oluyorsun

şahin beyi bana da tavsiye eden çok olumsuz yönleri neler şu an osman hocaya mı tedavi oluyorsun

ben şahin beyle ilgili daha fazla yorum yapmıycamm canım...osman hocayla da hiç görüşmedim...şuan tedavi olmuyorumm sadece 11 haziranda bursa araştırma hastanesinden randevu aldım...çünkü aşılama sonrası bir kimyasal gebeliğim ve sonrasında da bir düşüğüm var...sadece testlerimi yaptırıcamm...genetik testlerimi pıhtılaşma testimi vee haziran adetim randevuma denk gelirse hormon testlerimi...sonrasında herhangi bir tedavi düşünmüyorum...RABBİME EMANETİZZ ARTIK...AMA SEN ŞAHİN BEYLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTERSEN TÜP BEBEK ÖZEL BÖLÜMDE TÜP BEBEK MERKEZLERİ BAŞLIĞI VAR...ORADA BULABİLİRSİN ARKADAŞLARIN YORUMLARINI VE BENİM DÜŞÜNCELERİMİ...HAKKINDA HAYIRLISI CANIM BENİM...

Son düzenleme:

betül canım bence olumsuz düşünceleri bi tarafa bırak sonuç pozitif olur inşallah.güzel şeyler düşünmeye çalış günde iki klomenle yumurtaların gelişir diye düşünüyorum ben bir tane kullanıyordum günde ona rağmen gelişmişti.eşine de bence şimdiden bol bol fındık yedir sayıyı baya bi etkiliyor haberin olsun.

Back
X