BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

evet canım geçenkinide raporla yaptırdımda 2kez hakkım varmış 2.kez içinde rapor çıkarmam lazımmış fakat geçenki kadar uğraşılmıyomuş daha az sürede çıkıyomuş..bende çok araştırıyorum fakat eğer aynı ilaçlar aynı muayene niye dışarıda yaptırıyım diye düşünüyorum zaten yıllardır özele giidyorum birde uludağ dr hemşire filan çok yakın geldi bana barış beyde benim memeleketlim çıktı çok iyi davrandı :)) buaradacanım bana tüpbebk bölümün nosunu yazabilirimisin rica etsem geçenki raporumu benim hep özel dr halletti ordaki tanıdıklarıyla raporuum bile hiç elime almamıştım direk gittiğim dr elindeydi..noyu bilmiyorum hiç..

aynen canım barış beyde hemşireler de cok ıyı bırtek orda danısmada sarısın bır bayan var onu sevmıoyurmm pek fazlaa.. oda cok onemlı değil zatenn...gec oldu ama nosunu vereyım canım 295 25 25 tup bebek merkezinin nosu..

herkese hayırlı kandiler.işallah dualarımız kabul,kucaklaramız çocukla dolar...bol bol dua edelim..

senınde gecmıs kandılın mubarek olsun canım..

hayırlı olsun canım. inşlh son tedavin olur:)))

ınsallah canım yaa..son olsun ve bebişim benımle olsun :49: :49:

inş canım sonucun çok güzel olucak..çok dua edicem sana sen başımızı çek ünide devamındada biz gelellim inşş :emir_bebek:

saol canım allah razı olsun yaa...ınsallah bebek sahıbı olurum da sıze de moral ve destek olurr..ağustosun sonunda hersey bellı olucak ısteee...:18:

Bende bir misafir trafigi vardı ki sormayın... Simdi sakinledi ortalıkkk!!

Eeee varmı bir gelisme, denenen yöntemler, baslanan tedaviler taze haberler varmı kızlarrr!! Ramazan da geliyo, sıcaklar iyice bastırdı.. Ben kupa cektirecegim ama maalesef oda bayram sonuna kaldı. Çekecek olan teyze umre ye gidiyormus.. Hayırlısı artık..

Hepimizin göbüsleri tez zamanda saglıkla, hayırlısıyla dolar insallah!! AMİN!!!

Bir toplanamadık topicte kızlar ya ne zaman girsem olmuyor kimse:(((:25:

aynen canım ne zaman gelsem kimse yok bende bişe diyemiyorum hergün giriyorum oysa..ben tadavime başladım sonuç bekliyorum çarşamba aslında test günüm ama ben yarın yaptıracağım inşallah hayırlısıyla neticelenir

aynen canım ne zaman gelsem kimse yok bende bişe diyemiyorum hergün giriyorum oysa..ben tadavime başladım sonuç bekliyorum çarşamba aslında test günüm ama ben yarın yaptıracağım inşallah hayırlısıyla neticelenir

Ayy hadi bakaım hayırlısı, sonucu bildir mutlaka canım!

10.günüm de yaptırdım testi 1,20 gibi bi sonuç çıktı tabi koskoca negatif doktorumu aradım ağlaya zırlaya gebelik oluşmuş dedi 3 gün sonraya test tekrarı yapalım dedi yaptırdım artacağına düşmüş benim değerim negatif olduğunu zaten biliyodum boşuna 4 tüp kan verdim. hayırlısı böyleymiş Rabbim nasip etmedi neylerse güzel eyler nasip edeceği gün çok yakındır inşallah...kızlar size sormak istediğim şeyler var bende 3.denememi üniversitede yaptırayım diyorum ama aşılama şartı varmış nasıl olacak bana biraz bilgi verirseniz çok mutlu olurum belki kışa doğru denerim tekrar hayırlısı artık ben rapor kullanmadan denedim tedavilerimi nasıl olacak hiç bilmiyorum aşılama yapmadan yapmıyolarmı tüpü öğrenmek istiyorum bide aşılamayla zaman geçiremem

Nasıl gidiyor kızlar Ramazan, pek zorlanmıyorum bu sene, umarım sizler icinde hersey yolundadır..Bu güzel Ayda tüm dualarımız kabul olur insallah, hepinizi geçiriyorum dualarımda aklımdan, Kimin duasının kabul olacagı belli olmazmıs... Tez zamanda saglıkla, hayırlısıyla Anne oluruz insallah!:49::nazar:

10.günüm de yaptırdım testi 1,20 gibi bi sonuç çıktı tabi koskoca negatif doktorumu aradım ağlaya zırlaya gebelik oluşmuş dedi 3 gün sonraya test tekrarı yapalım dedi yaptırdım artacağına düşmüş benim değerim negatif olduğunu zaten biliyodum boşuna 4 tüp kan verdim. hayırlısı böyleymiş Rabbim nasip etmedi neylerse güzel eyler nasip edeceği gün çok yakındır inşallah...kızlar size sormak istediğim şeyler var bende 3.denememi üniversitede yaptırayım diyorum ama aşılama şartı varmış nasıl olacak bana biraz bilgi verirseniz çok mutlu olurum belki kışa doğru denerim tekrar hayırlısı artık ben rapor kullanmadan denedim tedavilerimi nasıl olacak hiç bilmiyorum aşılama yapmadan yapmıyolarmı tüpü öğrenmek istiyorum bide aşılamayla zaman geçiremem

Üzüldüm çok, ama hayırlısı degilmis canım öyle diyelim... Sen hiç asılama yaptırmadınmı canım? Ben bilmiyorum maalesef gitmedigim için fakülteye, ama bilen arkadaslar cevaplarlar mutlaka.. Ramazan ın mübarek olsun canım....

canım nedesem boş seni çok iyi anlıyorum 2kez tüpbebk yaptırmış biiri olarak:(( ilkgün sadece eşime gidelim buralar kimse sormasın diye ağladığımı biliyorum banyoya kapanıp çünkü ben son yaptırdığımda bişey olmasın diye 12gün hiç banyo yapmadım çok zor ama sonra mantıkla düşününce hayırlısı değimiş diyosun tekrar umutlanıyosun...ben 2.ciyi raporla denedim rapor alabilmek içinde;2kez aşılama yaptırmış olmak 3yılı geçmiş evlilik süresi olmak 23yaşı geçmek 900gün işpirim güün olması gerekiyo fialn gerekiyo birde uludağ ünide bisürü test işte tiroit çiğer kalp içhastalıkları filan bayabi yere gönderiyolar bütün testlerının normal çıkması gerekiyo herşeyinin raporunu alıyosun sonra ister orda ister özlede yaptırabiliyosunde ben özlede aynı dr gitmiştim şimdi 2.içinse yine çıkarmma gerekiyomuş ama çok uğraştırılmıyomuş sanırım ilkinki kadar busefer bende uludağda denicem bakalım malıyetideçok düşük dr çok iyiler ...raporla 2kez daha deniye bliliyosun inş alabilirsin...

canım nedesem boş seni çok iyi anlıyorum 2kez tüpbebk yaptırmış biiri olarak:(( ilkgün sadece eşime gidelim buralar kimse sormasın diye ağladığımı biliyorum banyoya kapanıp çünkü ben son yaptırdığımda bişey olmasın diye 12gün hiç banyo yapmadım çok zor ama sonra mantıkla düşününce hayırlısı değimiş diyosun tekrar umutlanıyosun...ben 2.ciyi raporla denedim rapor alabilmek içinde;2kez aşılama yaptırmış olmak 3yılı geçmiş evlilik süresi olmak 23yaşı geçmek 900gün işpirim güün olması gerekiyo fialn gerekiyo birde uludağ ünide bisürü test işte tiroit çiğer kalp içhastalıkları filan bayabi yere gönderiyolar bütün testlerının normal çıkması gerekiyo herşeyinin raporunu alıyosun sonra ister orda ister özlede yaptırabiliyosunde ben özlede aynı dr gitmiştim şimdi 2.içinse yine çıkarmma gerekiyomuş ama çok uğraştırılmıyomuş sanırım ilkinki kadar busefer bende uludağda denicem bakalım malıyetideçok düşük dr çok iyiler ...raporla 2kez daha deniye bliliyosun inş alabilirsin...

artık hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor inan..ne kadar zor süreçler bunlar ya..ama bir netice alamıyoruz işte..devlette çocuk yapın çocuk yapın diye bas bas bağırıyor ama şu tüp bebeği kolaylaştırmadılar bir türlü..biraz önce bir topikte hamile olan bayanlar bebeğe kayınpederin ismini koymak için eşim baskı yapıyor diye konu açmışlar.bende yazdım keşke bir evladım olsada bizde böyle tartışsak..isim koyupta tartışacak bir evladımız bileyok yani..bizimkide ayrı bir dert..insanın isyan edesi geliyor..

artık hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor inan..ne kadar zor süreçler bunlar ya..ama bir netice alamıyoruz işte..devlette çocuk yapın çocuk yapın diye bas bas bağırıyor ama şu tüp bebeği kolaylaştırmadılar bir türlü..biraz önce bir topikte hamile olan bayanlar bebeğe kayınpederin ismini koymak için eşim baskı yapıyor diye konu açmışlar.bende yazdım keşke bir evladım olsada bizde böyle tartışsak..isim koyupta tartışacak bir evladımız bileyok yani..bizimkide ayrı bir dert..insanın isyan edesi geliyor..

gerçekten zor bi süreç canım helede aşılamalar hiç bişeymiş tüpbbeğin yanında nerdeyse garantı gözüyle bakıyosun sonuç hüsran olunca çok büyükbi yıkım oluyo ben çok şanslıyımki eşim yanımda ailem eşşimin ailesi hiç kimseden bisöz duymuyorum benim annem bana çok üzülüyo tedavi aşamasında 1odk mesafede olmama rağmen pek gitmiyodum iğne aşamsında bana çok üzülüyo çünkü yeter artık çektiklerin filan transferden sonra soluğu orda alıyodum osüreci orda geçiriyodum bi hapımı bile almıyodum herşey ayağıma geliyodu ama şimdi nasıp olurda denersem kendi evimde kalıcam vede okadar dikkat etmicem sanırım buişler kısmet nabarsan yap herşey denedim denemedim kalmadı ben elimden geleni yaptım olmayınca olmuyo .... eşiminde dediği biz evlenirken çocuğumuzmu vardı varsın olmasın sen bana yetersin diyo şükür busözle kendime geliyorum ..sonuçta takmadığım bi duygu ALLAH tadıp elimizden almasın....

Back
X