amin canım inşlhh Rabbim çok büyük o yeterki istesin..evet malesf öyle para için yapıyorlar.tüp dr.ları hiç araştıma yapmazlar sadece tüp yapalım hemen modundalar.seni diğer topikten biliyorum ve senin dr. benim ilk tüp denemem orda olmuştu ve biliyorum.ilk gitiğimizde bize senin kesin olur garanti olur dedi ama olmadı tabi biz cahil hiç bişe bilmiyoruz hemen olucak zannediyoruz ve bunun üzerinde 4 yılımz geçtidaha sonra başka merkezde deneme oldu ama yine olmadı.inşlhh canım Allah sonuna kadar devam ettirsin, Rabbim bana ve isteyen herkesede nasip etsin.
canım gebelik testini baharda yaptırdım idrardaevde çıkınca biizn dr yanında yeşim hemşire var bilemm biliyomusun şuan jinemedde hemen indim ona gösterdim nasıl sevindi bende hemen bahar randevü almayı palnlıyodum te eylülün sonuna verdiler merakta ediyorum bebği hemşire dedi git nuray hanıma nasıl şok olucak filan gittim kadında bi şok neyse karından baktı işşte alttanda bakılırda yok işte sen heycanlısında filan amacı beni deniyo bende başka dr gidiceğimden dedimhazırlıklı gelmedim bakıyım neyse filan baktı şükür gördük kalp atışını filan hemn kendinede aldı bebğin resinmi not almalar filan başladı muayene 100 bazen idare ederim 1.5 ayda alırım işte eeşime dönüyo diyobi sünnete 30milyarlar harcıyolar kadın bikere doğum yapıyo filan bende dorukta yaptırıyorum enfazl 3milyar... bikadın haketmiyomu filan çünkü bugüne kadar nedediyse yaptık... neyse tahlıl verdi direk giti muasebeye sor bakalımnekadar tutar filan sana bişeyler yaparım bende dedimbutahlilleri sağlık ocağı yapmıyomu yapıyo dedi dedim ben oraya yaptırrım 15gün sonra gel filan şuan giidceğimi düşünüyo amagitmicem anlamdım neolduğunu hep para banada senin kesin olur işte aşılamalrda ikiz bile olabilir esra filan enson tüpbebğimde 10yumurtadan 3dolu çıkınca belkide boş yumurttalarla yaptık aşılamaları filan demeye başladı raopor çıkarmıştımelime bile alamadım direk kendi merkeze getirtmişti mesela kesin orda yaptırıyımdiye ozamn:) şimidi şimdi dank ediyo:)kaynanma diyorumararlarsa açam teli gerkerise faceden engellerimgitmicemben:))