Üniversitenin infertilite ve tüp bebek bölümünde Doçent Barış Ata var, kısırlık ve tüp bebek konusunda Kanadada üç sene üst ihtisas yapmış ve yeni gelen tüm hastaları kendisi gördüğü için randevu süresi uzunmuş. gidincede çok bekleniyormuş ama tek tek kendisi muayene ediyormuş herkesi. benim de kasıma randevum var bekliyorum bakalım.
selam kızlar topiğin başlarında paylaşımlarımız olmuştu, barış bey'in ismini görünce dayanamadım yine yazmak istedim, o kadar çok dr. gezdim onun kadar iyi bir dr.la henüz tanışmadım,bilgisini tecrübesini bi yere koyuyorum tartışılmaz zaten ama insan olarakta mükemmel bir dr.dur, herşeyi konuşur anlatır,şakalaşır,bişi sorarım mail atarım aynı gün cvp atar, başka bölümde görse naber napıyosun burda diye hal hatır sorar, benim üstümde çok hakkı var allah razı olsun ondan, benim ameliyatımı yaptı akabinde hamile kaldım normalde gebelik takip etmemesine rağmen 20.haftaya kadar takibimi yaptı,gebe olduğum için beni bekletmez hemen alırdı, geçen hafta talihsiz bir yanlış teşhis yüzünden hemen barış beye koştum yine, randevusuz vs, hemen aldı beni gördüğü gibi ne oldu hayırdır diye sordu sağolsun hemen baktı rahatlattı çok şükür bebeğimde iyiymiş zaten, 2 ay yada herneyse bekleyin bence herşeye değer, kendisi çook iyi bir dr.dur