BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

İns cnm . İncir suyu iciyrm iki gun snr bitck bklm ins fydasini gorururuz. Rbbm evlat vrr bizede ins
İnşallah canım inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin:) bende incir yemeye başladım ama kür şeklinde değil sadece günde 2 tane yiyorum. Adetimi bekliyorum bugün yarın olurum herhalde. Gerçi 13 ünde olmam gerekiyordu ümitlenmiştim ama testlerim negatif çıktı gerçi kan testi yaptırmadım daha. Hakkımızda hayırlısı

İns cnm . İncir suyu iciyrm iki gun snr bitck bklm ins fydasini gorururuz. Rbbm evlat vrr bizede ins

Kızlar madem hepimiz bursalıyız dertlerimiz uğraşımız hep aynı bir gün belirleyip buluşalım diyorum heM tanışmış oluruz hemde sosyalleşip biraz kafamızı dağıtırız ne dersin ???

İnşallah canım inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin:) bende incir yemeye başladım ama kür şeklinde değil sadece günde 2 tane yiyorum. Adetimi bekliyorum bugün yarın olurum herhalde. Gerçi 13 ünde olmam gerekiyordu ümitlenmiştim ama testlerim negatif çıktı gerçi kan testi yaptırmadım daha. Hakkımızda hayırlısı

Amin cnm ya bnmde yarin son incir suyum.ama akintim cogaldi. Hm sogan suyu hem incir suyu . Hmde sk iLiski Galiba fitil kullncm gibime geliyo . Bnma adetime dha 11gun var ama baklm ksmt. Umut edyrm ins hamileyimdr ama be kasiklarim ne gogusum hc bi yerim agirmiyo ... Hyrlsi olsun. İns hpmz evlat shibi oluruz.

Kızlar madem hepimiz bursalıyız dertlerimiz uğraşımız hep aynı bir gün belirleyip buluşalım diyorum heM tanışmış oluruz hemde sosyalleşip biraz kafamızı dağıtırız ne dersin ???

Tatlm bn bursa merkzde oturmuyorum. Aslinda ck gzl fikir ama herkes musayt olurmuki. Denk gelirmiki. calisan vr . ...

İyiyim canım.. :34: Bende fakülteyi bekliyorum ne olacak bilmiyorum.. Daha randevu veremiyorlar randevuyu da kim bilir hangi aya alacağız.. Bu arada doktora gideceğim... Hepimiz için hayırlısı..
Sen tedavide misin yani bir doktora gidiyor musun?

Şuan için gitmiyorum, geçen ay klomen tedavisi oldum, olmadı. Tüp bebek merkezlerine gideceğiz tedavi için. Fakülteden hayır yok bize. Muhtemelen Acıbademe gideceğiz görüşmeye. Sen Jimer hastanesinemi gidecektin?

Şuan için gitmiyorum, geçen ay klomen tedavisi oldum, olmadı. Tüp bebek merkezlerine gideceğiz tedavi için. Fakülteden hayır yok bize. Muhtemelen Acıbademe gideceğiz görüşmeye. Sen Jimer hastanesinemi gidecektin?
Kızlar nereye giderseniz ayrıntılı bilgi verir misiniz??? Acıbadem'de ART den başka yer bilmiyorum da:( Acıbadem'de tüp bebek ne kadar ?? Bilen var mı

Kızlar nereye giderseniz ayrıntılı bilgi verir misiniz??? Acıbadem'de ART den başka yer bilmiyorum da:( Acıbadem'de tüp bebek ne kadar ?? Bilen var mı

Henüz gitmedim, gidince haber veririm. Bu yerlerin dışında benim bildiğim Koza ve Jimer var. Eşimle araştırmaya başladık. İlk önceliğimiz Acıbadem. Tüp bebek tahminimce 5-6 bin TL civarıdır canım.

ay ben çok sevinirim canımm neden olmasın buluşuruz tabi...seve seve...aslında eşimin işi için buraya yerleştk ...zonguldak ereğliden geldim...sahil kenarında br ilçe...her sabah deniz kokusuyla uyanırdık...sadece bu sebepten bile buraya alışmak zor geldi bana...

Anlıyorum seni canım farklı bir yere alışmak zor... Zonguldak a hiç gitmedim ama güzel oldugunu duymuştum.. Burasıda güzel :1: kendi memleketim diye söylemiyorum... Bir organizasyon yapıp buluşalım el birliğiyle sevdirelim sana buraları....:13:

Evet canım bende adetim gelince jimere gideceğim inşallah.. Fakülteden memnun olanlarda var çok.. Ben rapor için gideceğim.. Hepimiz için hayırlısı.. İlk tüp bebek denemenmi olcak seninde..

Evet canım ya bende istiyorum çok... Buluşalım çok ortak noktamız var... Birbirimize iyi geliriz mutlaka.. Ben çalışmıyorum bana herhangi bir zaman uyar.. Organizasyonu yapalım...:46:

Evet canım ya bende istiyorum çok... Buluşalım çok ortak noktamız var... Birbirimize iyi geliriz mutlaka.. Ben çalışmıyorum bana herhangi bir zaman uyar.. Organizasyonu yapalım...:46:

bende çalışmıyorum...bence de buluşabiliriz çok da güzel olur...deneyimlerimizi paylaşırız sohbet ederiz...kafa dağıtırız ben çok sevinirim gerçektenn...

merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi okuyorum yazdıklarınızı buluşmaya bende gelmek isterim benim çevremde beni anlayacak aynı sorunları olan kimse yok ya herkes doğurdu ya heerkes hamile yani bu konuda benimde beni anlayacak insanlara ihtiyacım var ama ben çalışıyorum saat 12. 30 da iş başlıyo hafta sonları çlışmıyorum plan yaparsanız bende gelmek isterim
hikayemi anlatım 3 yıldır istiyoruz 3 klomen bir overlite oldum

Evet canım bende adetim gelince jimere gideceğim inşallah.. Fakülteden memnun olanlarda var çok.. Ben rapor için gideceğim.. Hepimiz için hayırlısı.. İlk tüp bebek denemenmi olcak seninde..

Bize tüp bebekmi olur, aşılamamı olur hiç bilmiyorum. Acıbademdeki doktor bakalım ne diyecek. Ben bir kereye mahsus klomen tedavisi oldum. Doktor ikincisini yapmam dedi, miyomum var, büyür başına dahada bela olur dedi. Tüp bebek merkezlerine gidin dedi. Öncesinde Zübeyde hanıma gitmiştim oda bana tüp bebek merkezlerine gidin dedi. kısacası herkes topu oraya attı. Şimdi yine herhangi bir yere gitsem, yine beni tüp bebek merkezine yönlendirecekler. Bizde bir sebepte yok. Yani ne eşimde nede bende ortaya konulmuş bir sebep. Fakat doktorların bizi korkuttukları mesele yaşlarımız (36). O yüzden şuanda bir düşünme, bir karar aşamasındayız. Buradan araştırmalarıma göre özellerin içinde en iyisi Acıbadem. Oraya gidip, bir danışalım diyorum. İnşallah aşılama ile bu iş olur..
Sen oraya tüp bebek içinmi gideceksin? Jimere yani?

merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi okuyorum yazdıklarınızı buluşmaya bende gelmek isterim benim çevremde beni anlayacak aynı sorunları olan kimse yok ya herkes doğurdu ya heerkes hamile yani bu konuda benimde beni anlayacak insanlara ihtiyacım var ama ben çalışıyorum saat 12. 30 da iş başlıyo hafta sonları çlışmıyorum plan yaparsanız bende gelmek isterim

Aramıza hoşgeldin canım. Şuan tedavi aşamasındamısın? nerelere gidiyorsun? haklısın, başkaları bizi anlamıyor, nede olsa başkalarının tuzu kuru :) Buluşma olur, burada sohbet olur, her zaman buradayız canım...

hoşgeldinnnn papatyaa...hakkında hayırlısı inş...sıkma canını hiç birşey için...hafta sonu buluşuruz biz de ne güzell olur...benim de çevrem de beni anlıycakkk kimsee yok...eşimle tarapi yapıyoruz her akşam ;))o beni dinliyooo ben anlatıyorum rahatlıyorum umutlanıyorum...sonra sabah işe gidiyor cancaazım...akşam geliyorr ben yine aynı...tekrar terapii ;))o daha umutlu benden...ilk aşılama sonucunda bir kimyasal gebelik yaşadım...başlarda daha umutluydum en azından bebiş olabiliyor dedim...ama haftalar geçdikçe canımı acıtıyor bu durum...şimdi 6 haftalık olacakdı 7haftaya girmek üzere olacaktık hatta ...aklımdan çıkaramıyorum iş de...

Merhabalar canım hoşgeldin... Bizde cum.tesi buluşuruz canım sen yeterki gel...

Bize tüp bebekmi olur, aşılamamı olur hiç bilmiyorum. Acıbademdeki doktor bakalım ne diyecek. Ben bir kereye mahsus klomen tedavisi oldum. Doktor ikincisini yapmam dedi, miyomum var, büyür başına dahada bela olur dedi. Tüp bebek merkezlerine gidin dedi. Öncesinde Zübeyde hanıma gitmiştim oda bana tüp bebek merkezlerine gidin dedi. kısacası herkes topu oraya attı. Şimdi yine herhangi bir yere gitsem, yine beni tüp bebek merkezine yönlendirecekler. Bizde bir sebepte yok. Yani ne eşimde nede bende ortaya konulmuş bir sebep. Fakat doktorların bizi korkuttukları mesele yaşlarımız (36). O yüzden şuanda bir düşünme, bir karar aşamasındayız. Buradan araştırmalarıma göre özellerin içinde en iyisi Acıbadem. Oraya gidip, bir danışalım diyorum. İnşallah aşılama ile bu iş olur..
Sen oraya tüp bebek içinmi gideceksin? Jimere yani?

Yaştan dolayı canım tüp bebek merkezine yönlendiriyorlar. Bende 33 yaşındayım yakın zamanda düşük yaptım bu benim ikinci düşüğüm ilki kimyasal gebelikti aslında buda kimyasal sayılabilir 6 haftada kaybettim bebeğimi.. Bizimkide sebepsiz bir tek benim prolaktin hormonum yükseliyor oda ilaçla kontrol altına alınabiliyor fakat kolay hamile kalamıyorum bir sorun var mutlaka ama nerede?
Ben 2 kez aşılama yaptırdım ikiside tutmadı (koza da yaptırmıştım) İki düşük olunca esimle arastırmalarımız sonucunda çünkü hiç bir doktor bize böyle bir sey demedi,, Genetik test yaptıralım dedik oda temiz çıktı çok şükür.. kanda pıhtılaşma testiyle beraber bir hekime gidip yeni testlerimizi gösterp yol göstermesini isteyeceğim...
Fakat 3. aşılamaya hiç niyetim yok tüp derse tüp artık... Gideceğim doktoru da (Nuray Sözeri) bir arkadaşım önerdi bende araştırdım şimdilik ende durum bu....:53:

Kızlar madem tanışmak istiyoruz.. Toplanalım o zaman...:24:
Havalar çok soguk.. Nisan ayında bir cum.tesi günü buluşmaya nedersiniz...
Ben çarşıda bir yerde buluşalım diyorum hem bulmak kolay olur hemde herkes için ulaşım kolay olabilir...

Tabiki bunlar benim nacizane fikirlerim.. Sizin ne istediğiniz daha önemli..
Şimdi kimler gelecek hangi arihte gelebilirsiniz ve nereyi öneriyorsunuz yazarsanız listemizi oluşturmaya başlayalım... Şöyle uzun uzun sohbet edeceğimiz bir yer olsun :34:

Son düzenleme:
doruk tıpa gidiyorum ben. şu an 3 ay ara vermeye karar verdik klomen kullandım bu ay ama tek yumurta vardı o da çok büyümüştü yani bu ay ümitli değilim.normalde çok sayıda yumurtam oluyo çatlıyoda ama gebelik oluşmadı oluşmuyoda neyse vardır bi sebep zamanı var demekki 3 ay sonra aşılama yaptırcam hayırlısı artık:)

cumartesi çok iyi olur hem uzun uzun konuşma fırsatı buluruz bence zafer plaza ya da kent meydanı diyelim herkes için orta biyer olur:)

Back
X