Evet canım aşılamda şans gerçekten çok düşük.. Ama tutabiliyorda tabi doktorlarda tutarsa tüp e gerek kalmaz diye düşünüyor herhalde.. Ben 3. aşılamayı yaptırmayacağım onu gereksiz görüyorum bakalım doktor ne diyecek?
Bizde bir ara eşimle öyleydik takıyoduk çok fazla, sonra çok yıkıcı oldugunu farkediyor insan hem fiziksel hem ruhsal.. sonra aman boşver moduna geçtik. Çünkü biliyosun elden birsey gelmiyor... En iyi hastanelere en iyi doktorlara git % 50 - 60 dan fazla şansın yok.. Allah a kalmış dua edip elimizden geleni yapmaktan baska sansımız yok...
Hepimiz çogu zaman çıkmazda hissediyoruz kendimizi.. Çaresizlik ne zor bir seymiş.. Ama hayatımız var bizde evladız, eşiz, kardeşiz, geliniz.. o rollerimiz var ve yasamak zorundayız. Sırtımızda yükle beraber...
Bizi bizden başka kimse anlamaz canım... Ne güzel brda yazışıyoruz... İnşallah tanışınca dahada büyüyecek paylaşımlarımız ve dahada rahatlayacağız....
Zor bir süreç, Rabbim yardımcımız olsun. Söylediğin gibi ne kadar üzülsekte, elden bir şey gelmiyor. Büyük ihtimal Acıbadem de başlayacağım tedavime. Buradan çok övgüler aldım. Bursada en iyi yerlerden biri olarak biliyorum. İnşallah pozitifleri görürüz . Bu arada buluşma olayına, eğerki gelebilirsem katılırım aranıza.