BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Gitgide yaklaşıyosunuz bana :9: Ne güzel geleceksin değilmi canım..

inşallah çok istiyorum gelmeyi tanışmak istiyorum sizlerle artı dertleşmek . gününü ayarlayalım malum çalışıyorum ben ayarlamam gerek kendimi ama ALLAHTAN BİŞEY OLMAZSA MUHAKKAK GELCEM :)
SEN NERDE OTURUYOSUN ?

çarşıda yada herhangi bir cafetarya değilde yemek yemeyi düşünürseniz meskende bizim kebap salonumuz var tabi size uzak olmazsa düşünebilirsiniz rahat konuşma ortamımız da olur.ama başka yerde olsa ben uyarım size

kızlar adet olmam inşallah olursam aşılama yaptıracağım zamana denk gelmezse bende gelirim buluşmaya.ben yıldırım meskende oturuyorum siz nerde oturuyorsunuz

çok sevindim yakın olmamıza.muhtemelen nisanın 1 yada 2sinde olurum öyle olursa nisanın ikinci haftasına denk gelir.ama gelmeye çalışırım yinede.benim bursada kimsem yok yeni arkadaşlar özellikle de halimden anlayanlar beni mutlu eder

ben de inş. hasta olmam...olursam ben de nisanın 3 gibi olucam...sonrasında biz de 2. aşılamaya kara verdik ama ay konusunda karasızım nisan yada mayıs...bir kimyasal gebelik daha yaşamak istemiyorumm bu sebeple de korkuyorum kendimi hazır hissedemiyorum bi taraftan da bir an önce 2. ye başlamak istiyorum...bu arada ben de osmangazi panayır da oturuyorumm ben birazz uzağımm size...bir de dua edin kızlarr bu ay yine bırakmadık deniyoruzz eşcaazımla :1: :38: inş. olur da kendiliğinden gelir bebişim inş. sen de hasta olmazsın ozalp buluştuğumuzda kutlama yaparız diğer kızcelerle...sevincimizi de paylaşırız... ne güzell olurrr :31: :31:

Son düzenleme:
çarşıda yada herhangi bir cafetarya değilde yemek yemeyi düşünürseniz meskende bizim kebap salonumuz var tabi size uzak olmazsa düşünebilirsiniz rahat konuşma ortamımız da olur.ama başka yerde olsa ben uyarım size

neden olmasın bana uyar :) nerede sizin yeriniz belki daha önce bile uğrarız eşimle :)

bana da uyar da gelebilirim inş. kaybolmazsan :1: :1: bu arada bizden rahatsız olmasınlarr...şimdi biz kaybederiz knedimizi konuşurken... :3: :3: :3:

ben de inş. hasta olmam...olursam ben de nisanın 3 gibi olucam...sonrasında biz de 2. aşılamaya kara verdik ama ay konusunda karasızım nisan yada mayıs...bir kimyasal gebelik daha yaşamak istemiyorumm bu sebeple de korkuyorum kendimi hazır hissedemiyorum bi taraftan da bir an önce 2. ye başlamak istiyorum...bu arada ben de osmangazi panayır da oturuyorumm ben birazz uzağımm size...bir de dua edin kızlarr bu ay yine bırakmadık deniyoruzz eşcaazımla :1: :38: inş. olur da kendiliğinden gelir bebişim inş. sen de hasta olmazsın ozalp buluştuğumuzda kutlama yaparız diğer kızcelerle...sevincimizi de paylaşırız... ne güzell olurrr :31: :31:

canım mesafenin hiç önemi yok yeter ki buluşmak isteyelim yakın da olsa uzakta olsa farketmez.inşallah hasta olmayız.kimyasal gebelik demişsin eğer yakın zamanda oldu ise bence rahmin biraz dinlensin aşılama öncesi.belki de aşılamaya gerek kalmadan olur canım.nerdeyse aynı tarihlerde evlenmişiz ve hala bebişsiziz rabbim inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun ve dediğin gibi kutlama yapalım beraber.iyi ki rastlamışım bu topiğe sizlerle bende tanışabileceğim

bana da uyar da gelebilirim inş. kaybolmazsan :1: :1: bu arada bizden rahatsız olmasınlarr...şimdi biz kaybederiz knedimizi konuşurken... :3: :3: :3:

yok canım niye rahatsız olsunlar tanıdık bi mekan olunca rahat ederiz uzun uzun sohbet ederiz.ama dediğim gibi neresi olursa olsun farketmez ben size uyarım.

neden olmasın bana uyar :) nerede sizin yeriniz belki daha önce bile uğrarız eşimle :)

çok memnun olurum.mesken selçukbey caddesinde(kaplıkaya özdileği biliyorsan onun biraz alt tarafında) ÖZ URFA KONAK diye tabelayı görürsünüz cadde üstünde 9 katlı apartmanlar var onun alt tarafı.aile salonu da var rahat edebilirsiniz.mekan bizim diye demiyorum ama lezzetler denemeye değer.int sitesi de var bakmak isterseniz

çok memnun olurum.mesken selçukbey caddesinde(kaplıkaya özdileği biliyorsan onun biraz alt tarafında) öz urfa konak diye tabelayı görürsünüz cadde üstünde 9 katlı apartmanlar var onun alt tarafı.aile salonu da var rahat edebilirsiniz.mekan bizim diye demiyorum ama lezzetler denemeye değer.int sitesi de var bakmak isterseniz

yerini tahmin ediyorum o tarafa çok geliyoruz biz zaten. Internet sitesini inceledim yemekler güzel ve çeşitler çok .buluşma noktası için süper bence herkes baksın siteye hem tanıdık yer olması bencede daha iyi daha sıcak bir ortam olur bence tabi:)
eşime söyledim hatta siteyi gösterdim getircek beni oraya bi akşam :)

kızlar sizin içinde uygun olursa nisanın birinci hafta sonu cumartesi yapsak olur mu yani ayın 6 sı.öyle olursa bizim aşılama zamanına denk gelmemiş olur.birde kaç kişi olacağımız belli mi heyecanlandım şimdiden inşallah kalabalık oluruz

çok sevindim yakın olmamıza.muhtemelen nisanın 1 yada 2sinde olurum öyle olursa nisanın ikinci haftasına denk gelir.ama gelmeye çalışırım yinede.benim bursada kimsem yok yeni arkadaşlar özellikle de halimden anlayanlar beni mutlu eder

Ne güzel tanışır arkadaş oluruz... Bir bakmışsın bir sürü arkadaşın olmuş... Her şerde vardır bir hayır...:34:

inşallah çok istiyorum gelmeyi tanışmak istiyorum sizlerle artı dertleşmek . gününü ayarlayalım malum çalışıyorum ben ayarlamam gerek kendimi ama ALLAHTAN BİŞEY OLMAZSA MUHAKKAK GELCEM :)
SEN NERDE OTURUYOSUN ?

Ben incirli caddesinde oturuyorum canım yakınız değilmi?

Hımm bayılırım kebaba , bana uyar yani...

İnşallah canım hamile kalabilirsin ve tabiki sağlıkla kucağınada alabilirsin ben ayın 7 sinde adet olucam ama benim aşılama falan olmayacak sadece doktor kontrolüne gideceğim... Yani bende tarihte bir sıkıntı olmaz...

çok memnun olurum.mesken selçukbey caddesinde(kaplıkaya özdileği biliyorsan onun biraz alt tarafında) ÖZ URFA KONAK diye tabelayı görürsünüz cadde üstünde 9 katlı apartmanlar var onun alt tarafı.aile salonu da var rahat edebilirsiniz.mekan bizim diye demiyorum ama lezzetler denemeye değer.int sitesi de var bakmak isterseniz

İnternet sitesine baktım canım benim damak tadıma oldukça uygun,:9: kızlar neder bilmem?

papatya çalışmıyosun galiba sende bu saatte uyumadığına göre benim gibi:21: Burdan yazışmakta ne zor çok geç geliyor

Back
X