BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Canım şimdi geldim iğneden hemen yazayım dedim.. Sosyal güvencesi olsun yada olmasın herkes aile hekimine muayene olabiliyormuş. İlaçlara ücret ödeniyormuş eczanede sadece oradaki görevli söyledi canım.. Git bence ben gebelik kan tahlillerimi bile orada yaptırıyordum ücretsiz. Biliyorsun kanda gebelik testti için bile oldukça pahalı bir ücret istiyorlar...

teşekkür ederim canım.bunu bilmek benim için iyi oldu.özelde testlere bir sürü para veriyordum çok sağol

üzüldüm şimdi :((( ama sıkma canını canım benim olcak Allahın izniyle. sen gene kaybetme umudunu :))
bi çift görsek şunu hayırlısıyla daha zaten test falan yapmıyorum ben 10 gün geçsin öyle :))))))
ev bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı
dünde bilgisayarı formata gönderdik çok giremedim bu sıra ikinci buluşmayı ayarlayalımmmm :))))))

yok canım zaten artık bu konu için sıkacak canım kalmadı alıştım her ay aynı şeyi yaşamaktan.bende 10 gün geçmeden test yapmıyorum ama soğanın 2.küre başlayacağım ondan yaptım birşey varsa içmeyeyim diye.hamile kalınca içmemek gerekiyor ya.yorma kendini ev işleri için yavaş yavaş olur herşey.buluşma için ne zaman isterseniz ben size uyarım

inş... gelicemm canımmm..ama bu hafta olursa gelemeyebilirim abicimm vee eşi ...küçük meleğimm yiğenimm defnemm halişkosunu özlemişş bizigörmeye geliyormuş...ama önümüzdeki hafta ayalarımm...inş... söz veriyorum hepinizden çokk hevesliydimm korkuyorum şimdi...zaten herşeydenn korkar oldumm...hiçbirşeyinnn tadını çıkaramıyorummm..hamile olduğuma bilee inanamıyorum çok korkuyorum çokkk...kalp atışlarını duyamazsammm bişey olursa diyee çokk korkuyorummm...

melek canım iyi şeyler düşün ki iyi olsun hiç korkma dua et bizimde dualarımız seninle.olumsuz şeylerle meşgul etme aklını.bebeğini kucağına alacağın günü düşün.bilinçaltına farkında olmadan yerleştirdiğimiz şeyleri yaşıyoruz.Allah hamileliğini hakkında hayırlı etsin ve sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın bebeğini inşallah

Kızlar hani arkadasım hamile demiştim ya maalesef değilmiş aile hekimi 4haftalık hamilesin demiş dün kanaması gelmiş birlikte Ziya ya kendi Dr una gittik ilk kez Ziya bey le karşılaştım ama sanki onu basından savdı gibiydi. Hemşiresi Dr için sen ona bakma diyor bi uyuşmazlık var gibi sonrasında bahar hastanesine gittik orda yaptırdık test degerleri düşük çıktı. Üzülmesin diye çok bişi söylemedim ama sanırım çatlatma iğnesinden kaynaklı bir artıştı o.

Ben değiştirmek istiyorum ama esim istemiyor jimerden ayrıldı muayene acacak şimdi bu arada 6yasin okunmuştu 7oldu canım

Sağol canım yasinler için sayı toplanmaya başladı, hayırlısı bakalım... Şimdi muayenehaneye mi devam edeceksin? insanın doktora inanması çok önmli memnunsan devam et canım ya..
arkadaşına üzüldüm kimyasal gebelik yaşamış gibi görünüyor, kanda gebelik var görünüyor ama rahimde görünemiyor yani döllenme oluyor fakat rahime yerleşmeden düşüyor.. Kendim yaşamıştım..

melek canım iyi şeyler düşün ki iyi olsun hiç korkma dua et bizimde dualarımız seninle.olumsuz şeylerle meşgul etme aklını.bebeğini kucağına alacağın günü düşün.bilinçaltına farkında olmadan yerleştirdiğimiz şeyleri yaşıyoruz.Allah hamileliğini hakkında hayırlı etsin ve sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın bebeğini inşallah

sağolasınn canımm benimm...RABBİM sizlerin de gönlündekini nasipp etsinn inş...korkmamaya çalışıyorum....çabucak sinirleniyorummm bu günlerde...öyleee bi gerginim...buluşmaya ben de gelicemmm bu kezz inş...

Sağol canım yasinler için sayı toplanmaya başladı, hayırlısı bakalım... Şimdi muayenehaneye mi devam edeceksin? insanın doktora inanması çok önmli memnunsan devam et canım ya..
arkadaşına üzüldüm kimyasal gebelik yaşamış gibi görünüyor, kanda gebelik var görünüyor ama rahimde görünemiyor yani döllenme oluyor fakat rahime yerleşmeden düşüyor.. Kendim yaşamıştım..

memnunum ama acabalarım var canım bakalım bi gelsin adetim karar veririm.

slm kızlar nasılsınız?
ne zaman buluşacazzz:)
kaç gündür gene bakamadım arkadaşım 4 aylık hamileydi bebeğin kalbi durdu kürtajla aldılar ne kadar zormuş onunla beraberim sürekli kürtajada gittim çok fena etkilendim :((( bi o ağlar bi ben ağlar :( gülisay -özalp ne kadar iyi anladım sizi. bebeğin kaybı en az bizim yaşadıklarımız kadar zor sizi düşündüm hep bu süreçte :((

slm kızlar nasılsınız?
kaç gündür gene bakamadım arkadaşım 4 aylık hamileydi bebeğin kalbi durdu kürtajla aldılar ne kadar zormuş onunla beraberim sürekli kürtajada gittim çok fena etkilendim :((( bi o ağlar bi ben ağlar :( gülisay -özalp ne kadar iyi anladım sizi. bebeğin kaybı en az bizim yaşadıklarımız kadar zor sizi düşündüm hep bu süreçte :((

Geçmiş olsun Rabbim kimseye vermesin

slm kızlar nasılsınız?

elbette çok zor canım Allah ne verirse hayırlısını versin geçen benim bi arkadaşım da 7,5 aylık hamileydi doğumu düşünüyordu bebeği öldüğü için aldılar.benim o zaman tek tesellim en azından hamile kalabilmemdi.bu sebep çevremdekilerin düşüncelerini ve konuya yaklaşımlarını değiştirdi.önce olmuyor diyenler bir defa oldu demek problem yok yine olacak diyorlar.ama dediğim gibi hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim önemli olan bu.

gülisay yasini okudum canım Allah kabul etsin inşallah.6 tanede dağıttım(dediğin gibi bir kişiye 1 tane).benim okuduğumla beraber 7 tane sayıya ekle.Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün inşallah

buluşma için herkes ne zaman buluşacaz diyo ama tarih yok.benim haftaya cumartesi işim var.ortaya bi tarih atayım dedim 27 nisan cumartesiye ne dersiniz size uygun olur mu.yada sizin belirleyeceğiniz yer ve tarihe uyarım
umarım bu defa daha kalabalık oluruz geçen buluşma da 4 kişiydik.
bence yeni buluşma listesi yapalım bakalım kimler gelecek.yeni katılan arkadaş ve geçen buluşmaya gelemeyenler inşallah bu defa gelebilirsiniz.sizleri tanımak bize mutluluk verir

buluşma için herkes ne zaman buluşacaz diyo ama tarih yok.benim haftaya cumartesi işim var.ortaya bi tarih atayım dedim 27 nisan cumartesiye ne dersiniz size uygun olur mu.yada sizin belirleyeceğiniz yer ve tarihe uyarım
bence yeni buluşma listesi yapalım bakalım kimler gelecek.yeni katılan arkadaş ve geçen buluşmaya gelemeyenler inşallah bu defa gelebilirsiniz.sizleri tanımak bize mutluluk verir

ben gelirim inşallah.

slm kızlar nasılsınız?

canım senin osman hoca hakkında bilgin vardı değil mi? her muayenede mi ücret alıyor yoksa ayda mı nasıl biliyo musun?

canım senin osman hoca hakkında bilgin vardı değil mi? her muayenede mi ücret alıyor yoksa ayda mı nasıl biliyo musun?

betül eğer yanlış hatırlamıyorsam o gün konuşulurken ayda bir defa 300 tl denilmişti.ay içindeki diğer muayene kontrollerde alınmıyo diye biliyorum ben

27 nisan olurrr inş...ben de gelmek isterim....geçen de gelmek istedimmm çokk...nasipp inş....o zamana daha çokk var konuşuruz yine....

slm kızlar nasılsınız?

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmaz inşallah... Tabi ki hiçbirimize...

gülisay yasini okudum canım Allah kabul etsin inşallah.6 tanede dağıttım(dediğin gibi bir kişiye 1 tane).benim okuduğumla beraber 7 tane sayıya ekle.Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün inşallah

Sağol canım Allah kabul eder inşallah...
Söylediğin tarih bana uyar şimdilik bir şey yok, İnşallah daha kalabalık oluruz ve daha fazla zaman geçirebiliriz, (herhangi bir işimiz çıkmazsa)

selam kızlar ozalp arkdasımız benım konumu bulmuş ve bizi bilgilendirdi sağolsun Allah'ım isteyen herkese saglıklı hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin.. bende günüm ve buluşma yeri olarakta uydugu sürece buluşmalarınıza katılmak isterim önemli olan bu dönemleri en yüksek morallerle güzel günlerle ve birbirimize vermiş oldugumuz desteklerle gecirebilmek :)

Back
X