BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

selam kızlar ozalp arkdasımız benım konumu bulmuş ve bizi bilgilendirdi sağolsun Allah'ım isteyen herkese saglıklı hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin.. bende günüm ve buluşma yeri olarakta uydugu sürece buluşmalarınıza katılmak isterim önemli olan bu dönemleri en yüksek morallerle güzel günlerle ve birbirimize vermiş oldugumuz desteklerle gecirebilmek :)

amin.aramıza hoşgeldin canım inşallah bize uğurlu gelirsin de güzel haberler paylaşırız burada.güzel temennilerin için teşekkürler seni aramızda görmek bizi mutlu eder

27 nisan olurrr inş...ben de gelmek isterim....geçen de gelmek istedimmm çokk...nasipp inş....o zamana daha çokk var konuşuruz yine....

melekcim inşallah gelebilirsin sen bize umut oluyorsun.doktor kontrolün 15 nisandı yanlış hatırlamıyorsam burdan güzel haberlerini bekliyoruz.bebeğinin pıt pıt atan kalbi hep seninle olsun canım benim

canım senin osman hoca hakkında bilgin vardı değil mi? her muayenede mi ücret alıyor yoksa ayda mı nasıl biliyo musun?

ayda bir kere alıyor canım. bu cuma günü başka bir arkadaşımla oraya gittik. ben önermiştim onada. rahim kanserinden şüpheleniliyordu.Allahtan çıkmadı. o da çok memnun kaldı. çok ilgili ve çok uzman dedi. bende doktoru tanıma fırsatı buldum bu arada artyide gördüm gayet güzel bir yer.

Sağol canım Allah kabul eder inşallah...
Söylediğin tarih bana uyar şimdilik bir şey yok, İnşallah daha kalabalık oluruz ve daha fazla zaman geçirebiliriz, (herhangi bir işimiz çıkmazsa)

canım ben ilk adım olsun diye o tarihi söyledim sizlerin iş durumuna göre ayarlarız daha zaman var ayrıntıları konuşmak için

amin.aramıza hoşgeldin canım inşallah bize uğurlu gelirsin de güzel haberler paylaşırız burada.güzel temennilerin için teşekkürler seni aramızda görmek bizi mutlu eder

inşallah canım.. konumuzdaki butun arkdaslar teker teker güzel haberleri verir zamanla yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.. ilk buluşmanız nerde olmustu:)
bu arada burdada jimere giden arkadaşlarımız var sanırım benımde doktorum jimer aylin akşan olmadı randevuları aynı zamana alalım:1:

inşallah canım.. konumuzdaki butun arkdaslar teker teker güzel haberleri verir zamanla yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.. ilk buluşmanız nerde olmustu:)
bu arada burdada jimere giden arkadaşlarımız var sanırım benımde doktorum jimer aylin akşan olmadı randevuları aynı zamana alalım:1:

ilk buluşmamız meskende bizim iş yerinde olmuştu ama bu çarşıda olabilir sizlere uzak olmasın.çarşı herkes için ortak nokta olabilir.henüz yer belli değil buraya bak arada kesimleşince haberin olsun ortak bi karar alınır elbette.jimere konu sahibi arkadaşımız gidiyor şu an nuray hanıma

ilk buluşmamız meskende bizim iş yerinde olmuştu ama bu çarşıda olabilir sizlere uzak olmasın.çarşı herkes için ortak nokta olabilir.henüz yer belli değil buraya bak arada kesimleşince haberin olsun ortak bi karar alınır elbette.jimere konu sahibi arkadaşımız gidiyor şu an nuray hanıma

tabi canım hergun girmeye calısıyorum zaten illaki okurum burayıda haberım olur :34: hımmm anladımm hepimizin hakkında hayırlısı olsun

melekcim inşallah gelebilirsin sen bize umut oluyorsun.doktor kontrolün 15 nisandı yanlış hatırlamıyorsam burdan güzel haberlerini bekliyoruz.bebeğinin pıt pıt atan kalbi hep seninle olsun canım benim

canımmmm sağolasınnn ...hatırlaman ne güzelll sağolasınnnn inş. canım inş. güzel haberlerle gelirim...27 nisan da görüşmek üzere inş... duaylaaa...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende geçen sene nisan ayında 28 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım yüksek tansiyondan.Sezeryan oldum.Kızımız 1 hafta yaşadı.Şimdi tekrar bebek istiyoruz.Rabbim herkese hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar versin.Ben bu sefer Yalovada bir kadın doğum uzmanına gidiyorum.Daha önce Ahmet Yılmaz beye gitmiştim.Artık bursaya gitmek istemiyorum:(desem de sanırım yine bursa yolları görünüyor...netice de riskli gebelerin arasındayım...Ayrıca hoşgeldin dilekleri için çok teşekkürler...inşallah 27 nisanda gelebilirim.

Arkadaşlar bende geçen sene nisan ayında 28 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım yüksek tansiyondan.Sezeryan oldum.Kızımız 1 hafta yaşadı.Şimdi tekrar bebek istiyoruz.Rabbim herkese hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar versin.Ben bu sefer Yalovada bir kadın doğum uzmanına gidiyorum.Daha önce Ahmet Yılmaz beye gitmiştim.Artık bursaya gitmek istemiyorum:(desem de sanırım yine bursa yolları görünüyor...netice de riskli gebelerin arasındayım...Ayrıca hoşgeldin dilekleri için çok teşekkürler...inşallah 27 nisanda gelebilirim.

Çok üzüldüm 28 hafta seninle olup bir haftada yaşaması... Allah bir daha yaşatmaz inşallah canım...

Melek ne yaptın canım? Bugün duyabilecek tin kalp atışlarını... İnşallah her şey yolundadır...:nazar:

Kızlar yeni bir hafta başlıyor.... Hepimize bol bol sağlık diliyorum.. Bol güneşli güzel bir hafta olur umarım...:21::32:

Yarın kontrolüm var umarım yediğim iğneler iltihabı kurutmuştur....:53: Bnden haberler bunlar sizden ne haber?:34:

Melek ne yaptın canım? Bugün duyabilecek tin kalp atışlarını... İnşallah her şey yolundadır...:nazar:

Kızlar yeni bir hafta başlıyor.... Hepimize bol bol sağlık diliyorum.. Bol güneşli güzel bir hafta olur umarım...:21::32:

Yarın kontrolüm var umarım yediğim iğneler iltihabı kurutmuştur....:53: Bnden haberler bunlar sizden ne haber?:34:

Amin inşallah yaşamam,melekten de güzel haberleri bekliyorum.

inş.. kızlarrrr güzel haberlerr verebilirim sizlere RABBİMİN izniyle....bugün kalp atışlarını belki duyamayabilirim çünkü 9. hafta da duyulabiliyormuşşşnet olarak... ama görebilirimmm belkii...keseyi görücezz inş...inş. herşey yolundadır...gulisayımmm inş... kurum
uşdur iltihaplarınnn yarınn kontt de güzell haberlerr all inş... okuycamm sana bir yasinn unutmadımm aklımda....

fidanalll sen de hoşgeldinn aramıza :) inş.. canımm vericemmm güzell haberlerr....DUAYLA....

Kızlar nasılsınız?yarından sonra adetim gelecek .simdilk osman develioğlu na gitmeyi düşünüyoruz ya da pembe mavi düşünüyorum.cok zor bişeymiş secmek.kendi Dr umu da seviyorum.offfof

Kızlar nasılsınız?yarından sonra adetim gelecek .simdilk osman develioğlu na gitmeyi düşünüyoruz ya da pembe mavi düşünüyorum.cok zor bişeymiş secmek.kendi Dr umu da seviyorum.offfof

betül seni çok iyi anlıyorum bende kendi doktorumu seviyorum ama hep acabalar var aklımda ve kıme gideceğime karar veremiyorum.Allahım inşallah bize iyi gelecek bebeklerimize kavuşturacak hakkımızda hayırlı olan doktoru çıkarsın karşımıza

melekcim senden güzel haberler bekliyoruz inşallah herşey yolundadır canım bizi güzel habersiz bırakma dualarımız seninle

gülisay inşallah bu tedavi sonuç verir başka tedavilere gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın.yarın gittiğinde jimerde ssksız muayene ücretleri ne kadar bi sorar mısın canım sana zahmet.doktorundan güzel haberler duyman dileğiyle...

melekcim senden güzel haberler bekliyoruz inşallah herşey yolundadır canım bizi güzel habersiz bırakma dualarımız seninle

kızcelerrrr kesemizi gördükkk herşeyinn normall olduğunu söyledi doktorrr....dış gebelik değil dedi kesenin içi de boş değil dedii...bebeğimizin eşii oluşmaya başlamışşş...hamilesin tadını çıkar dedi :) SAT GÖREE 6+1 ama bebeğe göreee 5+1 imişş...geç döllenme imiş...10 gün sonraaa kontrolümüzz var...benim içim rahat etmedi 10 gün sonra bir kez daha gidicez...şimdilik böylee iş de...dualarınızı eksik etmeyin...hepinizee duaylaaa...

Son düzenleme:
Back
X