- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
spermiyogramı koza tüp bebek merkezi ya da bursa tüp bebek merkezinde de yaptırabilirsiniz..
ben de bursa tüp bebek merkezine sorucam canım randevu almak gerekiyo sanırım bi de kaç tl bilginiz var mı? :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spermiyogramı koza tüp bebek merkezi ya da bursa tüp bebek merkezinde de yaptırabilirsiniz..
ben de bursa tüp bebek merkezine sorucam canım randevu almak gerekiyo sanırım bi de kaç tl bilginiz var mı? :26:
2 sene önce 80 tl idi canım ama fiyatlar o civardadır büyük ihtimalle. telefonla randevu alıyorsun canım çok bekletmiyorlar 2 saat sonra sonuçlar çıkıyordu o zamanlar şimdide öyledir![]()
teşekkür ederim canım pazartesi günü yaptırıcaz biz de tüp bebek merkezinde yaptırıcaz sanırımbirazdan telefon edicem bilgi alıcam :18:
teşekkür ederim canım pazartesi günü yaptırıcaz biz de tüp bebek merkezinde yaptırıcaz sanırımbirazdan telefon edicem bilgi alıcam :18:
Iki saatmi o neki
ben bu hafta 8:30 da girdim bazi gun 4 te bazi gun 4:30 da ciktim.
Ama simdiden guzunu korkutmayayim bu surecler tedaviye baslayinca
sabah kan veriyorsun ardinda usg kontrolu ve saatlerce tahlil sonucuna gore ilacin ayarlanmasini bekliyorsun.
Ama burda sartlar boyle.ama ilgililer tek problem yogunluk
"Kadın, Anne & Çocuk Sağlığı" ana kategorisinde "İnfertilite / Kısırlık" forumunda "Muhteşem üçlü ile hamile kaldım. Hem de ikincisi yolda :) darısı başınıza."
konusuna bakın arkadaşlar bunu da denemek iyi olur mu yoksa mantıksız mı
Onu bende gördüm, yorumda yaptım. İkisi vitamin, diğeri ise aslında bir yağ yakıcı gibi bir şey. Egzersiz öncesi içiniz felan denilmişti. Hatta pahalı olan Solgar marka dışında, farklı markalarında var o üründen. yazan kişi, samimiyetle yazdığına inanıyorum. Hani reklam amaçlı uyduranlar da var. Fakat herkeste aynı etkiyi görürmü bilemem. Birde benim eşimin düzenli kullandığı ilaçlar var, o yüzden en ufacık bir vitamin bile alsa araştırıyorum, ilaç etkileşemlerini, pinpirikliyim :)
Benimki keçiboynuzunu bile içmiyorki, bu ilaçları içecek. Ama eşin içebilirse, bir deneyebilirsiniz..
Sizde rekor baya uzunmuş :) Anladım, aşılama yada tüp bebeğe karar verildiğinde, tekrar tahlil vs, sonrasında ilaç yazdırma derken bu vakti alıyor yani.
Bunları öğrendiğim iyi oldu, hiç olmazsa hazırlıklı giderim :)
Sen nasılsın ? opu yapılmıştı sanırım, inşallah bebek haberlerini alırız canım.. teşekkürler..
kızcelerrr şahin bey de durum pek iyi görünmüyor dedi![]()
bugün görüştüm dayanamayıp gittim....başlarda gelişmeye başlamış ama gelişimi durmuş...şahin beyin söylemine göre anne karnında ölen bebek
![]()
![]()
deniyormuş bu duruma.... zaten kalp atışı da görülemede zaten...pazartesi daha da netleşicekkkk sanırım vakumla alıcaklarr bebeği
![]()
![]()
.... hiç bir şey için üzülmeyinnn sabırlı olunnn BU DURUMU YAŞAMAK ÇOKK ZOR... BU SEBEPLE HER ZAMAN HERŞEYİN HAYIRLISINI DOĞRU ZAMANDA NASİPP ETSİNN RABBİM...her zaman ONDAN GELENE BOYNUM KILDAN İNCE... HERKESCİKLERE BOL DUAYLA...
selam kızlar topiğin başlarında paylaşımlarımız olmuştu, barış bey'in ismini görünce dayanamadım yine yazmak istedim, o kadar çok dr. gezdim onun kadar iyi bir dr.la henüz tanışmadım,bilgisini tecrübesini bi yere koyuyorum tartışılmaz zaten ama insan olarakta mükemmel bir dr.dur, herşeyi konuşur anlatır,şakalaşır,bişi sorarım mail atarım aynı gün cvp atar, başka bölümde görse naber napıyosun burda diye hal hatır sorar, benim üstümde çok hakkı var allah razı olsun ondan, benim ameliyatımı yaptı akabinde hamile kaldım normalde gebelik takip etmemesine rağmen 20.haftaya kadar takibimi yaptı,gebe olduğum için beni bekletmez hemen alırdı, geçen hafta talihsiz bir yanlış teşhis yüzünden hemen barış beye koştum yine, randevusuz vs, hemen aldı beni gördüğü gibi ne oldu hayırdır diye sordu sağolsun hemen baktı rahatlattı çok şükür bebeğimde iyiymiş zaten, 2 ay yada herneyse bekleyin bence herşeye değer, kendisi çook iyi bir dr.dur
tıp fakültesi dr barış atadan randevu almak istiyorum nasıl alabilirim tel.la alabilirmiyim yada fakülteyemi gitmem gerek yardımcı olabilirmisiniz?
fakülteye gitmene gerek yok canım 2952525 den alabilirsin
canım çok teşekkür ederim saol.peki randevuyu hemen veriyorlar mı acaba sen gittin mi.nasıl bi dr bilgin var mı?
ben daha aramadım ama hemen vermiyorlar 1.5 ay 2 ay sonra randevu veriyorlar.geçmiş yazılanlarda okumuştum salı ve çarşamba günleri sabahtan öğleye kadar sanırım cevap veriyorlar telefona sabah 9 da hemen aramaya başla...hayırlısı olsun hakkınızda daha önce var mı tüp bebek denemen?
çok teşekkür ederim canım.ewt daha tüp denemem oldu 4 kez ama olmadı malesef.